yanlışşş meslea kendimden örenk vereyim ben biri benden kaçtıkca uzaklaştıkca daha çok uzaklaşıyorum bu sevgilim ailem içinde geçerli ama bana samimi davrandıkca sevgisini belli ettikce daha çok bağlanıyorum acaba ben mi enteresanım ya:44:ben bi adım gel 10 adım geleyim tipiyim sanırımya da gelmezsen gelme gibi:44:
Dogruluk payı ıllakı vardır ama senı ozlesın bunalmasın acısından..
yanı sen kac o kovalasın o kacsın sen kovala..
ılıskımı taktıklerle yasıcaksam ne anladım ben o ısten:26:
samımıyetsızlık gırıyo ozaman taktıkler ay su msja oyle yazmıyım
bu telefonu acmıyım
dogaclama olmalı ask ıcınden geldıgı gıbı sevdıgınle anı yasamalı
ya ben istemeden kaçıyorum galibaa
en ufak bişiye kızıyorum o mesaj atmazsa atmıyorum o atınca da tribi basıyorum
bazen yazık yaa boşverip affediym diyorum ama kendime engel olamıyorum kii :)
bu benim kötü bi alışkanlığım olabilir ama onlar bundan anlıyo kızlar. hem ne kadar değer verdiğini ve sizi ne kadar çekebildiğini öğrenmiş olursunuz
erkekler bazen hakediyo bunu. süründürünn!
ya ben istemeden kaçıyorum galibaa
en ufak bişiye kızıyorum o mesaj atmazsa atmıyorum o atınca da tribi basıyorum
bazen yazık yaa boşverip affediym diyorum ama kendime engel olamıyorum kii :)
bu benim kötü bi alışkanlığım olabilir ama onlar bundan anlıyo kızlar. hem ne kadar değer verdiğini ve sizi ne kadar çekebildiğini öğrenmiş olursunuz
erkekler bazen hakediyo bunu. süründürünn!
Karşınızda olgun, ne istediğini bilen bir erkek yok o zaman. Çünkü bu basit ergen triplerini çekmez olgun insanlar. Kaçan kovalanır diye bir şey yok eğer olgun bir insanla beraber iseniz belki kendini ara sıra geri çekmek vardır o da ölçülü ve gerektiği zaman yapılmalıdır.
Karşınızda olgun, ne istediğini bilen bir erkek yok o zaman. Çünkü bu basit ergen triplerini çekmez olgun insanlar. Kaçan kovalanır diye bir şey yok eğer olgun bir insanla beraber iseniz belki kendini ara sıra geri çekmek vardır o da ölçülü ve gerektiği zaman yapılmalıdır.
bu ergen tripleri dediğiniz şeyden yok bende. 18 yaşındayım ama hiç gerek duymadım böyle şeylere. karşımdakinin olgun birisi olup olmamasıyla alakası yok bunun. seven insan sevdiğinin nazını da kahrını da çeker. arada böyle şeyler olmasa o insan sizi hiç sevmemiş demektir. sevgi sabırla büyür. ergen triplerine gerek duymadan. teşekkürler..
aynen ya beceri işi yaa.. öyle ilgisiz görünmek falan herkes yapamaz..yanında sevdigin dururken öylece soguk soguk bak:84:Bence su IS soyle oluyor,diyelimlki sen sevgilinle ve ya kocanla cok ilgileniyorsun,hep onunla konusmak,sarilmak filan istiyorsun.Oysa o seninle pek konusmuyor,durup-dururken sana sarilmak ona gereksiz geliyor.Bu durum baya bir sure devam ediyor.Sen fazla ilgilisin,o ise az.Birden bir gun sen de onunla cok konusmazsan,yuzune bakmadan cevaplarini kisda ve net versen,o sarilmazsa filan sarilmazsan,yani ilgisizce davranirsan,(TIPKI ONUN SANA YAPDIGI GIBI ), bu zaman o sana ne oldugunu sorar.Sende "hic bir sey" deyip gecindirirsin.O zaman o da yalnisini anlayipmi desem,yoksa senin ona karsi olan eski ilgini geri kazanmak icinmi desem, cabalar durur.Hic yapmadigi seyler yapar.Yanina gelir,seninle konusmaya calisir,sarilir filan.Ama bunlari da yapmazsa o zaman sevmiyordur demek.Neyse ama dogrusu yapi olarak sen ilgilenen taraf oldugun icin kendini cok kasamiycaksin ve bir kac gun sonra dogal haline donuceksin ve tabii sevgilinde(veya kocan da).Yani sen ilgilenen ,o ise ilgi goren taraf olucak yine.Yok eger bu durumu hep boyle ,yani ona karsi ilgisizmissin gibi davranarak gecirebilirim diyorsan ne ala.O zaman hep ilgi gorursun. DENENMISDIR :)
kesinlikle deil cok cok cekici biri olasin ki kacasin kovalanasin
oda her zaman mümkün degil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?