Kaçan kovalanır taktiğini kullanıp olumlu sonuç alanlar?

Benim sevgilim ilk zamanlar cok üzerime düştü çok koştu peşimden onu tanımam ona guvenmem için çok uğraştı. Hatta bazen ilgisinden boguluyordum bile. Zamanla tanıdım ve ben de aşık oldum. Çok güzel bi ilişkimiz oldu. Ama zamanla değişti ilgisi azaldı. O ilgiyi aramaya başladım ben üstüne düştüm o kaçtı. En sonunda her şeyden yoruldum deyip ara vermek istedi. Bir buçuk yıl sevgili olduk 4 aydır ayrıyız. Birkaç kez bulustuk. Hâlâ beni cok sevdigini soyler. 21 yaşından itibaren yıpranırsam evlendigimizde ne kadar dayanabilirim demişti. Özgürlük istiyormus ozlediginde buluşuyoruz ben de koşa koşa gidiyorum çünkü çok seviyorum

Kendimi gordum sende...aynisi banada oldu...erkekler cok acimasiz
Acıması demeyelim de bencillik bu. Ben acı çekiyorum vazgeçmek istemiyorum çünkü hâlâ sevdigini ve zamanı geldiğinde evlenmek istediğini söylüyor. Ayrıldıktan sonra birkaç kez bulustuk her şey eskisi gibiydi cok mutluydum ama ayrılık devam ediyor hâlâ sevgili değiliz ve bu canımı acıtıyor. Ozlediginde yazıyor ve bulusuyoruz. Kaçan kovalanır benim için geçerli değil bence çünkü sevgilimin huyunu biliyorum reddettigim an bidaha adım atmaz

Sevgilinin burcu ne?
Balık burcu. Zaten anlam veremiyorum davranışlarına. Çok guvendigim karakteri düzgün yalanla dolanla işi olmayan bi insan olarak tanıdım onu. Bana hayat dersi verdi hem sevgili hem arkadaş oldu. Yoruldum her şeyden özgürlük istiyorum dedi ve 4 aydır ayrı takılıyoruz. Kimseyle işim yok seni hâlâ seviyorum sadece özgürlük istiyorum dedi. Sadece bulusmak istediginde konuşuyoruz :/ Ben de onu sevdiğim için bu sürece katlanıyorum. Kaçan kovalanır yapsam onu istemedigimi düşünür ve uzaklasır ben kovalarım oof of guldugume bakmayın içim acıyor

Galiba bu ozgurluk sevdasi butun erkeklerde var benim sevgilimde ayni bu dedigin gibi basta cok uzerime dustu el uzerinde tuttu simdilerde oda ayni bunaliyorum dedi ve bizde koinusuyoruz ama o eski halimiz degil eski halimiz dedigimde iki ay oncesi biz cok uzun zamandir beraberiz oyle bir iki yil degil tam yedi yil oldu oda seninki gibi seni seviyorum baskasiyla isim olnaz diyor ne birakiyor nede tabiri caizse aliyor beni. Yeni bastan basladik bakalim ne olacak Allah buyuktur herkesi sevdine kavustursun insallah...

Bu arada bende balik burcuyum korkma senden baskasi olamaz onun hayatinda...ben 7 bucuk sene once tanidim sevgilimi ilk ve son oldu...

Çok arıyorum eski günlerimizi. Liseden tanışıyoruz biz. Onu fark etmem için çok uğraştı tanımam için güvenmem için çok çabaladı hiç pişman olmadım bi kötülüğünü görmedim yeri geldi babam gibi öğüt verdi evlilik hayalleri kurduk birbirimize destek olduk 21 yaşındayım ve hayalimdeki beraberliği yaşattı bana. Çok sevdi değer verdi... Hep şükrettim tanıdığım için. Ama son zamanlarda kötü olaylar yaşadı tartışmalarımız kısıtlamalarımız derslerimizi etkiliyordu ailesinden kayıpları oldu maddi sıkıntılar derken en sonunda büyük bi tartışma yaşadık ve artık her şeyden yorulduğunu kafa dinlemek istediğini söyledi. İlk kez ayrıldık. Asla vazgeçtiğimi düşünüp paniğe kapılma diye de tembih etti. 3 ay hiç görüşmedik çok zorlandım. 3 ay sonra ilk kez konuştuk ve hala beni çok sevdiğini çok özlediğini söyledi. Kimseyle işim yok endişelenme dedi. Buluştuk ettik her şey çok güzeldi ama hala ayrıyız konuşmuyoruz. Böyle iletişimsiz olunca yine endişelerim başlıyor acaba umursamıyor mu beni diyorum. Liseden kız kankası var onunla buluşuyor konuşuyor deli gibi kıskanıyorum. Bir yandan da ilişkimizin sağlıklı olması için iletişimsiz kalıyor diyorum ama ne bilim :/ İnşallah bu saatten sonra pişman etmez beni. Biraz uzun oldu kusura bakma :)

Amin canım amin.
İnşallah allah bizi birbirimize hayırlı eş nasip etsin onu kaybedersem onun gibisini bulamam ondan başkasını da istemem ama eski halini arıyorum işte

bence kesinlikle var bu takdik ama abartmadıkça tadında olmalı .

Akrep burcu erkeğinden ayrıldıktan sonra ise yaramayacak taktik.
Evet demeden önce ne kadar süründürdünüz o kâr
Arkak arkaya 3 adam tanıdım akrep burcu aman Allahım uzak uzak dursunlar benden.
Ne varsa koç erkeğinde

Gelmiş geçmiş en demode taktiktir, ama uygulamasını bilmeyene tabiii Erkekler kovalamayı sever, ama biraz da gururlarını okşamak gerek. Kaçma mevzusunu da çok abartmamak lazım. Sen kaçtın, o kovaladı, sen kaçtın o tekrar kovaladı... Ama bi' yere kadar! Bu durum onu sıkar ve kendini zamanla, yavaşça geri çekmeye başlar. İşte asıl olay burada cereyan ediyor! O kendini çekmeye başlayınca sen ona yakınlaşmaya başlayacaksın. Biraz güzel şeyler söyleyip, yeşil ışık yakacaksın. Şaşıracak! Doğal olarak etkilenecek ve tekrar peşinden koşmaya başlayacak. Fakat, elde edildikten sonra bu taktiği uygulamak ilişkiyi yıpratır ve çocuk dengesiz olduğunu düşünebilir. Aman dikkat!

akrep burcuna takdik işlemez . pophlanmayınca kaçar gider adamlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…