Kaçan kovalanır taktiğini kullanıp olumlu sonuç alanlar?

Hemde senin ondan haber aldigini bildigi icin sana nisbet yapiyor mutluymus hersey yolundaymis diye. Goruyosun iste madem mutlu sende takilma hic gez eglen takmadigin sirada cikip geliyolar genelds

intikamdan ziyade biraz inat olabilir. ama bu ayrilik kararini benim sayemde de kabul etmek zorunda kaldi galiba
cünkü arkadasina ben dedim ayrildik diye, o da ona sormus o da tasdik etmis. daha önce konustuklarinda birsey söylememis.
arkadasiyla görüsmüyorum artik. dünden beri whatsapp´e girmiyorum. Kandil mesaji yolladi arkadasi bende "Sizin de mübarek olsun" diyerek yanit verdim sadece. o günden beri girmiyorum.

Cuma günü tartistik ayrildik. Yani gectigimiz cuma. Cumartesinden beri ses seda yok. Cuma günü aramisti zaten, ben yanitsiz birakmistim.

O benim üzerime cok düserdi gercekten. O yazdigin herseyi yapti. Bir sene boyunca. Sen benim esim olmasini istedigim insansin diyordu. Hatta bir yüzük bile takmisti parmagima.

Insanlar belli olmuyor, vazgecmiste olabilir. Fikrini degistirmis olabilir. Bilemem. Ama bu ayrilik konusunda ki davranisinda anlayabilirim. Benim icim ne hissettiginden emin olmadigim bir insanla birlikte olamam. Bu yüzden geriye cekildim. Herzaman ki gibi hemen telefonlarina cikmiyorum. Bu sefer farkli. Bu sefer o da farkli ama. Ilk defa ayrilik durumunu kabul etmis gibi görünüyor.

Bir senelik emegi bu kadar cabuk göz ardi eder mi bilemiyorum. Bu konuda erkeklerin düsüncelerini.

"Adım atmama kuralı önemli,onlardan büyük adımlar gelene kadar suskunluğumuzu korumamız lazim..."

Bu cümlen beni etkiledi, yazdiklarin icin cok tesekkür ederim. Simdi destege istegim var. Ben Pazartesi aksamindan beri whatsapp´e girmiyorum. Bugün nihayet bir mesaj geldi. "Istedigin oldu mutlu ol artik" diye. Sanirim bunu yazmasinin herseyden önceki sebebi, ben ondan birkac defa ayrilmak istemistim o düzeltmisti arayi yine.

Ilk mesaji gördügümde heyecanlandim ama, yazmicam dedim kendi kendime. Hem ne yazayim. O bana dogru dürüst mesaj yazmis mi da ben cevap vereyim diye düsündüm, rahat durdum. Yazmiyorum.

Aa yazdimiii kız ben dayanamam yaa onu yazmışsa hala istiyor işte seninle iletişim kurmaya çalışıyor seni tamamen kafasından silip atsa gerçekten umursamaz erkek o ya keyfine bakar takmaz seni. Ama.bak aklindyamissinki sırf senden masj alabilmek icn ve ters teomenden çekindiği için byle ufak bi mesaj atmış. Bence gururlu kararli biri olarak e mesaj yaz. İstemiyorsan bile onu yaz yanj

Kiyamam sana ya, dayanamam diyo

Dün spora gittim, acayip iyi geldi. Yazılıcam büyük ihtimal. Sonra eve geldim, baktım aramış şok oldum. Telesekretere konuşmuş, beni geri arar mısın diye. Bi Çekingen sessiz üzgün bir havayla. Sonra bir daha aradı, yine çıkmadım. Geç olmuştu zaten. Dedim hayırlısı olsun, vurdum kafayı yattım. :))

Merhaba arkadaslar cok müskül durumdayim kisaca size hikayemi anlatayim...
Bundan 7 sene önce erkek arkadasimla tanistik ve cok kisa sürede sevgili olduk. 7 senedir beraberiz ve 3 seneye yakin nisanli kaldik bu senenin basinda talihsiz bir olay yüzunden ayrildik fakat bir iki ay sürdü. Ayri sehirlerde yasiyoruz dolayisiyla senede en fazla iki kere görüsüyoruz. Biz olayli ayrilinca ailelerimiz tekrardan onay vermedi iliskimize bizde gizli evlenme karari aldik talep ondan geldi bi ay önce yanina gittim herseyi halledecegini söyledi yasadigim sehire geri geldim. Ailem konustugumuzu ögrendi ve ailesini arayip agir konustu...bunun üzerine ayni gece ben ona ayrilalim dedim ama o birakmadi beni ilgilendi fakat o olaydan bir hafta sonra bana karsi sogmaya basladi. Kendisi meslek olarak askerdir türkiyenin bulunmus oldugu durumu öne sürdü yogunum dedi bunu kabul ettim. Kendisinin watsapi yoktu acti sürekli c ici olmasada bana yazmaz oldu. Tabi beni korku sardi ve sürekli yazdim aradim watsapdan ve telefonundan beni engelledi ulasamaz oldum ona günde 300 kere aradigimi bilirim ve ben geneldede coook düserim sevgilimin üzerine o benim icin cok kutsaldir. Bir gece bana ' sen benim seni sevmedigimi düsünmedigimi zannediyorsun ama benim aklim fikrim zimrim hep sende' yazdi ve gecen haftada ' ben seni seviyorum be nazlim' dedi...ama bana cok soguk davraniyor deger vermiyor ondan birsey istedimmi misal watsap fotografini degis gibi inadina yapmiyor beni hic kale almiyor. Baska birimi var diyorum cevap vermiyor olsada hissederdim bilmiyorum. Benide birakmiyo. Persembe günü sürekli yazdigim icin watsapa girdigini söyledi ve görenin yazdigini söyledi biz tangodan görüselim dedi neyse tangoyu indirdik ama o yine watsapa girmeye devam etti bana cevap vermedi. Bende bugün ona watsapi ve tangoyu silecegimi söyledim hic tepki göstermedi. Baska tlfndan watsapda ekledim onu o kadarda girmiyormus watsapa. Dogru mu yaptim bilmiyorum ama aramadida hic...ben artik cok yoruldum ona bunu bir cok defa söyledim beni kaybedeceksin dedim ama kale almadi...sizce dogru mu yaptim?

Gunde ucyuz kere aramakkkmii e bu sogutur tabi. Keske biraz uzerine dusmeseydin. Belki bu aile meselelri falan erkekler bakma ne kadr ilgilensede soruunlu bi insna istemezler hayatlarinda bikarlar sorun ustune sorun. Aileler senin dusuncelerinden falan sonra belki cocuk yorulmistur olaylardan. Belkide seni bi kenarda tutmak icin guzel sozler soyluyor ben birimi var diye suphelendigimde en degerli varligi yegeni onun uzerine yemin ettirrim hep. Sende yemin ettirseydin. Kimse yok demekle hissetmedim demekle guvenilmez. Bilemezsin. Belkide sen ona bakmak icin giriyosun ya whatsapla oda sana bakmak icin giriyordur. Sen cikmadikca oda cikmiyordur. Ama asiri ilgi usandirir ya. Cok belli etmeyeceksin sevgini duyguarini vs

Simdi ayriysani yada ikinizde uzaksni birbirinize oyle kalsin dusme uzerine hic mesaj atma ulasilmaz takil bi sure snei merak etsin

O 300 kereyi bir kere yaptim sadece ama insan bi raddeden sonra sinirleniyor ne yapayim ve ben cok sabirsizimdir soruma cevap istedim...yemkn ettirdim cnm baska biri yok buna eminim ayriyetten hislerim cok kuvvetlidir...ailelerimiz anlasamiyor malesef simdide benimkiler onu kattiyen istemiyor baya daralttim onu ama sebeplerim var bende insanim sonucta girdigi zaman watsapa misal banada yazsa ölürmü? Kendi söyledi bana üzerime cok düsüyosun bunaltiyosun beni diye bende kendime hakim olamadim icin careyi watsapimi kapamada buldum daha dün kapadim tangoyuda watsapida mesajda yazmiyorum ne olacak bilmiyorum...belki akillanir diye ümit ediyorum cünkü koskoca 7 senemiz beraber gecti cöpe atmak istemiyorum seviyorumda ve birbirimizi cok iyi taniyoruz ikimizde inatciyiz birde onun burcu yengec hic daraltmaya gelmiyor baska ne yapabilirim? Sence dogrumu yaptim? Ya daha cok sogarsa benden gecen enfelledinde beni 3 gün sonra yazmisti bana ya simdi hic yazmazsa

Zaten bana ben yazdigim icin girdigini söylemisti sürekli ama tangoyu acinca yine watsapa girmeye devam etti bende hepsini kapadim o diger telefonun watsapi yeni onda yok ordan bakiyorum yine giriyor ama öyle sürekli degil. Birde bu watsapdan ciktinmi en az bi iki dk sonra cikmis görünüyosun benim bu watsap islerine alerjim var cok kafama takiyorum

Biliyorim bende cok takintiliyimm benimkinid her dk kontrol ediyordum kendimden sonra hic takmiuomus gibi davrandim hic girmiyodum ama ablamdan kontrol.ediyorum her dk yinede birsey demiyorum ya eskisi kadr karismiyirdum. Engelleyinxe genelde yediremeyip donende var onun hesabini sormak icin. Ya da nede olsa engelledi artik oda istemiyormus demek ki diye umudunu kesip donmeyende var. Sen ngelini kaldir ama fotonu dehistir eger dersese bu kiz bi kaldiriyo bi engelliyo. Ne dusunurse dusunsun.engelini kaldir sen ama.hic yazma. Belki o kagasi esince yazar. Oda unutmamistir ama sadexe cok bunalttigin icin bjraz kafa dinliyordur . zaman ver ona. Hayatina birilerinin gireceginden korkiyosun bu surecte ama kirkma oda ayni seyi dusunuyordur. Amsen sadexe sessiz bekle. İnan bana benim kadar takintili degilsindir. İyle seylere uzuluyorim ki anlatamam. Eski sevgilisinnn calistigi hastannin yolunu kullandigimz zamanlar mesela niye burdan gecuyiruz eskinsevgilini gorexeginin umuduylami bu yolu kullaniyosun derim. Hayatim sacmalama kestirme burasi digrr yol bozul diye ordan gitmiyorum ama hic aklima gelmedi bunca zamann bu yolu kullanirken eski sevgilim falan. Olsun diger yolu kullanalim.artik bkzukta olsa sorun degil bigun kizi jastaeminn onunde servis beklerken falan goruruz sinirim.bozulur benim diyorum. Oyle taktim.diye siger yolu kullanmaya basladil kizida hic dusunmuyo gercekten kendisinden sonra kirk.kisiyle ciltigini duymus diye igreniyomus.kizdan. bosu bisuna kuruntu etmistim. Evde perde kapaliysa niye kapali disardan eski kiz arkdasin vs gecerde seni baska.kizla gorur diyemi falan derim kalkip acar gunes vuruuor ama acim boyle sacmalayacaksan der. yani ben asiri asiriyim. Ama artik anladim ki sikiliyor cunku artik oflu pfflu cevaplar veriyordu . bende kiskansam kizsam bile ses cikarmaz oldumm sonra bana guzel hassas yaklasimlar vs sen ona nasil iyi sakin anlayisli davranirsan oda ssna hassas davraniyor. Yengecler anac ruhlu kadinlari severler ama onlar biriyle cok fazla oturmaktan siklrlar mesela sen o demeden kalkip git. İlgiyi cok severlr ama erkeklerde bazen tepiyor. Kizlari daha cok ilgi manyavi yengecin. Ama erkekleri bazen bunalir. Cocuk gibi hicbirseyi yapamiyomus beceremiyormis gibi hisseder. Ki yengec erkekleri en kiskanc toplumda yuceltilmeye erkekligiyle ovulmeyi seven bir burcc.cok ilgilenme . o snei merk etsin o sneinlw ilgilenmek icin ugrassin o seni takip etsin o sana hesap sorsun suraya gitmissin buryaa gitmissin. Sunsaatte girmissin kimle konustun vsdiye izin verde o sorsun. Simdilik bekle bakalim. Gekismeleri yaz kizz

Cnm o zaten yapiyo bunlari yani cok kiskanc beni kontrol ediyo ve bana cok güveniyo cok emin kendinden nazli bfni zaten birakmaz havalarinda anliyormusun...ben onu engellemedim cnm watsapimi tamamen kapadim yani listede bile görünmüyorum...ben bisey istedimmi mesela resmi degis yapmiyor beni kale almiyor bende az ilgilensin istiyorum...

Anladimm o guveni rahatligi vermissin sen ona. Ama ddin ya whsatppinsildim hala giriyor vs eskisi kadae sk girmkhormi ama giriyor belki oda sana bakiyordur acaba geri actimi whatsappi vs diye hergun kontrol ediyordur. E girmisken arkdaslariylada konusuyordur. Seninle ne sklikla konusurdu whatsaplta yani ikinizde girer konusmaniz bitene kadar cikmazmiydinz yada o cikip sen giriyordun o girip sen cikiyordu oyle mi yazisiyordunz. Yani bilmiyorim bu whatsapp online saatine takili kalirsak en bastan hic iliskiye baslamayalim. Bende cok kiskanc takintiliydm bu konida. Surekli niye su saate girmissin vs sorardim bunalirdi. Artik bana inat davranmaya baslardi ben gce girme dedikce bubsefer garezime hergun girerdi. Sonra saldim. Oda duzeltmisti jendini hic girmiyordu bile ben elimi ayagimi cektikten sonra. Benxe unutmaz hemen bide yengex erkegi vefali ciktigi kizi hemen karisi givi gorur sahiplenir o baskinlik kurmak ister sen sefkatli yaklasmaliydin anne gibi ne yaparsa yapsin hep yannda ol uzerine cok gitmehosgorulu ol . onunda sana shaip cikmasina izin ver ki uapmissin zaten bunu oyle olunca kopamaz senden. Herseybdozunda olursa. Artik ailesi olmussun sen onun ama 7 sene bu kadar basit olamaz bianda bitmesi. Yani onu sadexe aile sorunlari bunaltmistir cok cok uzwrine gitmen bogmustur. Yaninayni seyi sen kendinde dusun biri seni bu kadar sksa kiz oldugun halde ilgiyi sevdigin halde bogulursun. Onca aile sorunu vs de katinca uzerine cocuk uff biktim hic sorun bitmiyor demistir. Onlar huzur isterler sorunlu bi iliski degil. Ailende kabul etmemis zaten sonradan cocuk onuda gurruna yedirenemistir. Bu yuzden uzaklasmak istemistir.

Bizim aslinda cok güzel bir iliskimiz vardi watsapa girip sonuna kadar konusuyorduk tangodan görüntülü konusuyorduk iste bu bi aydir hersey alt ust oldu...o beni zaten esi gibi görüyor ve istedigi zaman cok sefkatlidir ama istemedimi hicbirseyi yaptiramazsin ona...cok inat ediyor dedigin gibi ben bir resmi kaldir diyorum mesela o inadina o resmi profilinde tutuyor...inan bana benim yerimde bir baskasi olsa cekmezdi o kadar diyeyim sen anla...bugün 3 gün hala ses seda yok normalde dayanamam ararim ama bu sefer dayanmam lazim yoksa hersey daha kötü olacak...

Arama canim o alismistir nede olsa grri arar diye seni bekliyordur. Arama ki karali oldugunu gorsun yoklugunu yasasin biraz 7 sene alistigi kizin yoklugunu gorsun. Bi daha donmeyeeceginin hissini ver ki kaubeyme korkusu oldun donerse bidaha birakmaua cesaret edemez yine donmezsin diye. Bnce bekle arama

Ondada var merak etme dusunsene yedi sene sahip ciktigin kizi birkikte herseyi yasadigin kizin baska bir erkekle olma ihtimali ona nasil koyar. Ama onun donmesini bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…