Ben burdayım canım,hep de destek olurum
Benim de 2 hafta oldu,çok haksızlığa uğradım uğramaya da devam ediyorum
Ama bizi biraz özlemelerine fırsat vermeliyiz çünkü gerçekten biz aradıkça,bizim üzüldüğümüzü gördükçe onlar bizi ceplerinde görüyolar
Adım atmama kuralı önemli,onlardan büyük adımlar gelene kadar suskunluğumuzu korumamız ve kendimize önem vermemiz,kendi değerimizin farkına varmamız çok önemli
Bol bol dua et sende
Allah görüyo,biliyo..Kimsenin yaptığı yanına kalmıyo bu hayatta
Aa yazdimiii kız ben dayanamam yaa onu yazmışsa hala istiyor işte seninle iletişim kurmaya çalışıyor seni tamamen kafasından silip atsa gerçekten umursamaz erkek o ya keyfine bakar takmaz seni. Ama.bak aklindyamissinki sırf senden masj alabilmek icn ve ters teomenden çekindiği için byle ufak bi mesaj atmış. Bence gururlu kararli biri olarak e mesaj yaz. İstemiyorsan bile onu yaz yanj"Adım atmama kuralı önemli,onlardan büyük adımlar gelene kadar suskunluğumuzu korumamız lazim..."
Bu cümlen beni etkiledi, yazdiklarin icin cok tesekkür ederim. Simdi destege istegim var. Ben Pazartesi aksamindan beri whatsapp´e girmiyorum. Bugün nihayet bir mesaj geldi. "Istedigin oldu mutlu ol artik" diye. Sanirim bunu yazmasinin herseyden önceki sebebi, ben ondan birkac defa ayrilmak istemistim o düzeltmisti arayi yine.
Ilk mesaji gördügümde heyecanlandim ama, yazmicam dedim kendi kendime. Hem ne yazayim. O bana dogru dürüst mesaj yazmis mi da ben cevap vereyim diye düsündüm, rahat durdum. Yazmiyorum.
Aa yazdimiii kız ben dayanamam yaa onu yazmışsa hala istiyor işte seninle iletişim kurmaya çalışıyor seni tamamen kafasından silip atsa gerçekten umursamaz erkek o ya keyfine bakar takmaz seni. Ama.bak aklindyamissinki sırf senden masj alabilmek icn ve ters teomenden çekindiği için byle ufak bi mesaj atmış. Bence gururlu kararli biri olarak e mesaj yaz. İstemiyorsan bile onu yaz yanj
Anladimm o guveni rahatligi vermissin sen ona. Ama ddin ya whsatppinsildim hala giriyor vs eskisi kadae sk girmkhormi ama giriyor belki oda sana bakiyordur acaba geri actimi whatsappi vs diye hergun kontrol ediyordur. E girmisken arkdaslariylada konusuyordur. Seninle ne sklikla konusurdu whatsaplta yani ikinizde girer konusmaniz bitene kadar cikmazmiydinz yada o cikip sen giriyordun o girip sen cikiyordu oyle mi yazisiyordunz. Yani bilmiyorim bu whatsapp online saatine takili kalirsak en bastan hic iliskiye baslamayalim. Bende cok kiskanc takintiliydm bu konida. Surekli niye su saate girmissin vs sorardim bunalirdi. Artik bana inat davranmaya baslardi ben gce girme dedikce bubsefer garezime hergun girerdi. Sonra saldim. Oda duzeltmisti jendini hic girmiyordu bile ben elimi ayagimi cektikten sonra. Benxe unutmaz hemen bide yengex erkegi vefali ciktigi kizi hemen karisi givi gorur sahiplenir o baskinlik kurmak ister sen sefkatli yaklasmaliydin anne gibi ne yaparsa yapsin hep yannda ol uzerine cok gitmehosgorulu ol . onunda sana shaip cikmasina izin ver ki uapmissin zaten bunu oyle olunca kopamaz senden. Herseybdozunda olursa. Artik ailesi olmussun sen onun ama 7 sene bu kadar basit olamaz bianda bitmesi. Yani onu sadexe aile sorunlari bunaltmistir cok cok uzwrine gitmen bogmustur. Yaninayni seyi sen kendinde dusun biri seni bu kadar sksa kiz oldugun halde ilgiyi sevdigin halde bogulursun. Onca aile sorunu vs de katinca uzerine cocuk uff biktim hic sorun bitmiyor demistir. Onlar huzur isterler sorunlu bi iliski degil. Ailende kabul etmemis zaten sonradan cocuk onuda gurruna yedirenemistir. Bu yuzden uzaklasmak istemistir.Cnm o zaten yapiyo bunlari yani cok kiskanc beni kontrol ediyo ve bana cok güveniyo cok emin kendinden nazli bfni zaten birakmaz havalarinda anliyormusun...ben onu engellemedim cnm watsapimi tamamen kapadim yani listede bile görünmüyorum...ben bisey istedimmi mesela resmi degis yapmiyor beni kale almiyor bende az ilgilensin istiyorum...
Anladimm o guveni rahatligi vermissin sen ona. Ama ddin ya whsatppinsildim hala giriyor vs eskisi kadae sk girmkhormi ama giriyor belki oda sana bakiyordur acaba geri actimi whatsappi vs diye hergun kontrol ediyordur. E girmisken arkdaslariylada konusuyordur. Seninle ne sklikla konusurdu whatsaplta yani ikinizde girer konusmaniz bitene kadar cikmazmiydinz yada o cikip sen giriyordun o girip sen cikiyordu oyle mi yazisiyordunz. Yani bilmiyorim bu whatsapp online saatine takili kalirsak en bastan hic iliskiye baslamayalim. Bende cok kiskanc takintiliydm bu konida. Surekli niye su saate girmissin vs sorardim bunalirdi. Artik bana inat davranmaya baslardi ben gce girme dedikce bubsefer garezime hergun girerdi. Sonra saldim. Oda duzeltmisti jendini hic girmiyordu bile ben elimi ayagimi cektikten sonra. Benxe unutmaz hemen bide yengex erkegi vefali ciktigi kizi hemen karisi givi gorur sahiplenir o baskinlik kurmak ister sen sefkatli yaklasmaliydin anne gibi ne yaparsa yapsin hep yannda ol uzerine cok gitmehosgorulu ol . onunda sana shaip cikmasina izin ver ki uapmissin zaten bunu oyle olunca kopamaz senden. Herseybdozunda olursa. Artik ailesi olmussun sen onun ama 7 sene bu kadar basit olamaz bianda bitmesi. Yani onu sadexe aile sorunlari bunaltmistir cok cok uzwrine gitmen bogmustur. Yaninayni seyi sen kendinde dusun biri seni bu kadar sksa kiz oldugun halde ilgiyi sevdigin halde bogulursun. Onca aile sorunu vs de katinca uzerine cocuk uff biktim hic sorun bitmiyor demistir. Onlar huzur isterler sorunlu bi iliski degil. Ailende kabul etmemis zaten sonradan cocuk onuda gurruna yedirenemistir. Bu yuzden uzaklasmak istemistir.
Arama canim o alismistir nede olsa grri arar diye seni bekliyordur. Arama ki karali oldugunu gorsun yoklugunu yasasin biraz 7 sene alistigi kizin yoklugunu gorsun. Bi daha donmeyeeceginin hissini ver ki kaubeyme korkusu oldun donerse bidaha birakmaua cesaret edemez yine donmezsin diye. Bnce bekle aramaBizim aslinda cok güzel bir iliskimiz vardi watsapa girip sonuna kadar konusuyorduk tangodan görüntülü konusuyorduk iste bu bi aydir hersey alt ust oldu...o beni zaten esi gibi görüyor ve istedigi zaman cok sefkatlidir ama istemedimi hicbirseyi yaptiramazsin ona...cok inat ediyor dedigin gibi ben bir resmi kaldir diyorum mesela o inadina o resmi profilinde tutuyor...inan bana benim yerimde bir baskasi olsa cekmezdi o kadar diyeyim sen anla...bugün 3 gün hala ses seda yoknormalde dayanamam ararim ama bu sefer dayanmam lazim yoksa hersey daha kötü olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?