Kaçan kovalanır taktiğini kullanıp olumlu sonuç alanlar?

Burda olsaydı keşke şu an yurtdışında olduğu için görme şansım yok(Kufur etmedim ama hoş sözler de söylemedim.Yani yanlış davranışlarım var, hakkımda kötü düşünüyor.(
whatsappı faln varmı bak bıgun bende bu durumdaydım ayıldık 3 hafta faln gecmıstı bu benı unutur soyle boyle ben bıraz endıselı bırıyım ya unutursa vs kafayı yemıstım. sonra whatsapptan herkese '' 124dg , hdfg, 34554,'' gibi sacma mesajlar attım birazda oyuncuyumdur he:) tabı ayrldgm adamada oyle sacma mesaj attım. sonra hıc haberım yokmuş gibi yazdgmherkese ya ksura bakmayın tlefon yıgenımn elındeydı o herekse yazms cızmıs ozur dılerım faln yazdım . snra ayrıldgm adamada oyle msj attım kusura bakma bıerek yazmadım telfn yıgenımın elındeydı o sacma sapan yazmıs ozur dılerım faln yazdım bılerek yaptıgımı dusunuyosan oyle degıl yanls anlamayazdm. uzerınede whatsapp sohbet ekranın fotounu cektım yolladım bak sadece san degl herekse yazms dıye kanıt attım. tamm onemlı degl vs dedı benı farkettı ıste snra yok oldum zaten 3-4 gun surmedı o napıyosn dıye yazdı knstuk gerı barstık. hanı oyle sacma sekıllerdede kendını gosterebılrsn

Aslında söylediğin şey yapılabilir fakat sana son kez söylüyorum, var olduğumu unut, daha fazla alçaltma ve gerçekten görüşmemek üzere filan sözlerinden sonra açıkçası çekiniyorum daha kötü olur diye. Oyuncusun valla:)Başka var mı böyle?

Whatsapı var , beni silip ekliyor. O konuda tam bir manyağım.O kadar çok takip ediyordum ki sildi mi engelledi mi.sırf beni sildi diye defalarca arayıp mesaj attım mesela ayrıldıktan sonra.Başka şeyler de oldu.Rahatsız oldu yani. Ben erkek o kız gibiydi. Ya kötü şeyler oldu..

ayy canımm keske hıc arayıp sormasaydın mesajlar atmasaydın bu defa dıycek kı hala benı takıp edıyorkı sıldıgmı engelledıgmı goruyor. hıc takmamıs gıbıdavran sevglm benı facesnden sıldgnde gordum krız gecırdım onume gelen kufuru saydım tabı ekrana baka baka yapıyorum bunu ıste nasıl benı sıler vs beddualar kufurler yagdırıyorum. . tabı ona hıcbırsey demıyorum aradan ıste dedgm gıbı 3 hafta gectı hıc benı faceden sıldınmı vs hıcbırsey demedım. barıstıktan sonra bana kendısı dedı ben senı sılmıstım bende hıc haberm yok gıbı davrandım senne dıyosun ya nasıl sılersın vsdedm ıste ekle benıı dedı eklemem cehehenmme kadr dedım ekleyeceksn vs dedı banane valla sılmesydım dedmm duvarımı falanda kapattım tabı onn ılk benı sıldıgını gordugmde nekadr fotom varsa hepsını gızledm paylasımlarımı gızledım vs e duvarımı goremıyor meraktan catlıyor. essek gıbı gerı kendısı ekledı. senı tekrar ekldgnde whatsaptan sen onu engelle. ama numarasınııda evde baska whatsapp kullanan kısı varsa onunrehberıne ekleyıp takıp edebılrsn benımkı hıc engellemedı whatsptan faln ama ben benım ıcn artık tamamen bıttın goruntusu vermek ıcn engelledım. tabı her dk bakardm acaba kacta gırdı cıktı vs dıye engelleynce bunu goremedım. ablama ekledm ablamdan takıp ettım. benım engelledgmı gorunce bıkac gun snra aradı sen zaten ayrılıgı allahtan ıstıyomussun ya vs dıye laf vurdu nıye dedm engellemıssın vs dedı. e napacam bıtıren sensın yalvarmammıı gerekıyor dedm ben bıktım senn pesınden gelmekten bıttıyse bıttı artık yoluma bakıyorum ıste dedım ıyı oyle olsun falan dedı. sen hayatını cızmıssın bende oyle yapacam gorursun dedı . ayrılarak zaten boyle bırsey ıstedgnı belırtmıs oldun sımdı nıye soyluyosun bana blof yapma gıt naparsan yap dedm umrumda degl kı hayatın dedm. iyi tmm görürsn hayatma yenı bırını aldıgmda ozman bak dedi. ki bunu yapan akrep erkegi. nasıl gurur manyagı bırıdır. aslında. snra baktı engelı tehdıtlerıne ragmen hala kaldırmıyorum gene aradı yuzyuze gorusmek ıstedı once naz yaptım baska bırgun ve bugun akraba zıyaretlerım var dedm. ıste hep akarablarnlasın bugn bana ayır vvs dedı. niye akrrabalrım senden kıymetlı dedım. sen terkedıp duruyorusn sureklı yanmda olmayacagn burdan bellı onlar hep yanmdalar o yuzden onlarn yanna gıtcem bgn vs dedm. ıyı tamam ozman baska bırrgun ver dedı soyledm bulstuk konstuk barkstık tekrar sımdı soz verdı yemn ettı ama sıradan kuru yemnlere ınanmadıgmı soyledım erkeklerın yemın ederım dıyıslerı hıc ıcten degl oyle dıl ucuyla bır yemn edıyorlar onara ınanmayın. deger verdıkelrı sey uzerıne yemn ettırısenız ve ederse ozmn ınanın. ben ablasınn hıc bebegı olmuyodu yıllarca okadr ugrasıyormstu hıc olmamıs bu sene oldu ben onun uzeıne yemn etmesını soyluyorum ınanmadgm bırseyde edıyor oyle ınanıyyrm. ayy cokk sevıyorumm sımdıı yaa askkkkkkkkk o askkkmm

kızzmesajalsalmm

Ben şu anki erkek arkadaşıma uyguluyorum 2 sene oldu yarıyo işe ama kesinlikle kovalayan erkek olmalı aksi takdirde erkeklere itici gelir bu kovalayan kadın ayakları benden söylemesi

ayy ellerine sağlık ne güzel yazmışsın. aklımda vardı bunlar ama ben kararsızdım hep. şuan kursa gitmemeye karar verdim. feyste de gizledim herşeyimi. vatsapta engelliyim onda zaten ama olsun :) hadi hayırlısı bakalım olursa olur olmazsa da hayırlısı kıvamındayım artık. kendi bilir çok sağol tekrardan

bu sitede ne dolandım tatktik uygulamak için. netten hepp erkegi süründürmennyolları vs okuyuğ okuyup uyguladım bal gibi işe yrıo herseyy ya gercekten bız erkkelerın pesınden co kosuyormusuz. onlar bır ılıskıde kıza nasıl davranıyolarsa bızde onlaın bıze davrandgı gıbı davranmalıyızbnce.

kostum geldim sana yine kursumuz basladı malesef ve karşılıklı zeybek oynadık... halk oyunları kursundayız bu arada. bana baktığını gördüm. resmen yandan bakıyodu görmediğimi sanıyodu. hep benden saklanıyo gibiydi. o kurstaydı zaten ben yeni yazıldım. şuan kovalayan gibi duruyuyorum halbuki öyle değilim ama o öyle sanıyo. napsam da kaçan durumuna düşsem? bunu anlaması lazım

orda arkdasın varsa onlarla takıl sna bakıyormu dıye hıc takıp etme bakma sureklı gul eglen onun bulundugu ortamda karsılıklı oynamadıgnz surece bulunma. hatta eslestırmeyı kım yapıyorsa onunlao ynamak ıstemıyor gıbı es degiştirebiliyormuyuz diye bır soru yonelt hocanıza ya da bır arkdsına onun duyacagı sekılde tabii. yanı o orda aynı kursta karsıalstıgın sıradan bır erkekmıs gıbı davran sureklı bakma sana bakıyomru dıye

ilk gün böyle yaptım hiç bakmadım bile, bakalım eşleşirsek böyle söylenicem haklısın ay yerim seni ben ya aklıma gelmeyenleri getiriyosun valla

Arkadaslar, bugün bir tevafuk eseri bu sayfaya denk geldim ve okuduklarim beni cok mutlu etti, yüregime su serpildi.. Hep etrafimda böyle kiz arkadaslarim olsun istemistim ama bir türlü olmadi. Suan erkek arkadasimdan ayriyim. 3 gün evvel ayrildi. Ve düne kadar aglamaktan icim disima cikti.

Icimdeki bir ses, dayan diyor dönüp bakma arkaya. Gururum sahlandi, onu bunu birak suan senin iyi olman önemli diyor, o kendini istedigi kadar hakli görsün, bu yasanilan hicbir üzüntüyü haketmedin sen diyor. Ama hislerimi tasdik eden kimse olmadigi icin cok zorlaniyordum. Bana akil veren arkadaslar "oyun oynama, git hislerini söyle. Git özür dile. Ama bi konusmaya denesen, o seni hep aramis sen niye aramiyorsun simdi " modunda olduklari icin de mutsuzlugum ikiye katlaniyor kendimi suclamaya baslayarak daha kötü hissetmeye basliyorum. Ha evet, arayayim da ona acik bir davet olsun: "Bana istedigin terbiyesizligi yapabilirsin, hatta hakli olsan bile insan gibi benimle bunu cözecegine gel terk et beni, artislik yap tükür agzima, izin veriyorum sana, bende kiz oldugumu unutup, erkek gibi senin pesinden kosayim, mutsuzluga damga basayim" demektir benim gözümde.

Burada yazilanlari okuyunca, birden dedim "evet iste bu!" dogru olan bu olmali. Biz kadiniz, erkekler farkli. Onlar kovalamayi sever. Hatta unuttuklari degeri tekrar özlemeye basladiklarinda tekrar hatirlarlar, ve bize de herseyi daha iyiye yöneltme sansini elimize tekrar (!) sunarlar böylelikle.

Yanliz bu dönemi tek basima atlatabilecek miyim bilemiyorum. Suan her taraftan pataklandigim icin (is yerinde ciddi sorunlar yasiyorum) üzerine bide bu ayrilik güzel koydu.

Cok kirginliklar yasadim. Cok üzgünüm.

Bana yardim edermisiniz? Her tereddüte düsmeye kalktigimda, dogru yola gözümün önüme serip tekrar güclenmemde yardim eder misiniz? Buna cok ihtiyacim var.

Ben burdayım canım,hep de destek olurum
Benim de 2 hafta oldu,çok haksızlığa uğradım uğramaya da devam ediyorum
Ama bizi biraz özlemelerine fırsat vermeliyiz çünkü gerçekten biz aradıkça,bizim üzüldüğümüzü gördükçe onlar bizi ceplerinde görüyolar
Adım atmama kuralı önemli,onlardan büyük adımlar gelene kadar suskunluğumuzu korumamız ve kendimize önem vermemiz,kendi değerimizin farkına varmamız çok önemli
Bol bol dua et sende
Allah görüyo,biliyo..Kimsenin yaptığı yanına kalmıyo bu hayatta

İliskimden daha onemlisi kariyerinde bir sikinti yasiyorsun o islerini hallet onu hllederken zaten eski sevgilin aklina gelmeyecek cunku baska birseyle mesgulsun. Oyle olunca eskisi sebi merk edecek bu kiz niye yalvarmadi diye. Amma gururlu cikti diye belki geti donecek ama sen zaten biranda durup bunlari dusunduysen fazlasiyla guclu birisin yani biter bitmez donup yalvarmamissin. Oyle yapsaydin sessiz prensesin dedigi gibi seni cepte gorecek nasil olsa her ayridlgimda geri yalvariyor diye seni pek ciddiye almayacak fiyi yapmissin ama bu durum.seni sarsmasin. Bir erkek ixin guce ihtiyacin oldugunu soyleme o suan senin durumundamidir? Senin yasadigin sikintilari yasiyirmudur? Senin onu suan dusundugun kadr dusunuyormudur? Uzuluyormudur bukadr. Erkek arkdaslrindan bana yardim edin diyormudur. Bence yasantisina cok guzel cok normal devam ediyordur o yuzden sends onun yaptigi gibi hic takmadab yasa. Ailenle vakit gecir..huzurevlerine ziyarete git . spor yap . is yerinle sikintilarini duzelt sonraki gelismeleri yaz tamam:)) Allah guc kuvvet versinnn insallaah

Gittiginde Zaten 5 dakika sürmedi geri dönüp konusmaya yeltendi. Izin vermedim. Bu sefer ben kactim gittim. si

Kadar tartisirdik ben hep kendimi geri cekerdim o arar sorardi bir gün Bile bos birakmaktan korkardi seni kaybetmicem diye. Sonrasinda aksama kadar mesaj 5-6 tane mesaj geldi cevap vermedim, telefonuna da cikmadim israr etmesine ragmen.

5 Dakika sürmedi zaten gittigi gibi geri geldi. Konusmak istedi tekrar zannedersem. Bu sefer ben izin vermedim. Döndüm sirtimi cektim gittim. Sonra mesajlar geldi 5-6 tane. cevap vermedim. Telefon acti cikmadim. Israrla cik telefona acil falan.. benden tik yok. Sonuna kadar ignore ettim.

Normalde tartisirdik, o düserdi hemen pesime bos birakmazdi. Seni kaybetmek istemiyorum diye. 1-2 gün sürmezdi barisirdik hemen. Ama hic ayri kalmazdik. yine arardi konusurduk. Sanirim burada hata yaptim degil mi. O korkuyordu kaybetmekten ama ben o korkusunu aldim sanirim bu davranisimla.

Benim icin olagan disi bir durum onun beni hic arayip sormamasi. Bu yüzden korkmadim degil. Daha düne kadar gereginden fazla kötüydüm. Migdem bulandi aglamaktan ya. Yemekte yiyemedim. Dün aksam dua ettim yattim. Sabah hafiflemis sekilde kalktim cok sükür.

Korkumu tetikleyen onun arkadasinin söyledigi oldu. Bu sefer benim sucum yok demis beyimiz, ve kendini gayet iyi hissediyormus. Yani arkadasi telefonda görüstüm sesi gayet iyi geliyordu dedi, cok normaldi dedi. Genelde böyle seyler yasandiginda ya üzgün ya sessiz olurdu dedi. Zoruma gitti, korktum da kaybediyormuyum onu tamamiyle diye. O yüzden cok üzüldüm. Diger taraftan iliski icin cok emek vermis bir insan, bir iki saatte tüm duygularini gömmüs olamaz.

Biraz uzak kalmamizin onun da aklini basina getirecegini düsünüyorum aslinda. O istedegi kadar kendini hakli görsün.

Tesekkür ederim :)

İntikamcilar ya belkide sen ona zamaninda oyle davraniyordun telefonlarina falan cikmiyodun diye od ayni seyi sana yapiyor olabilir. Bu arfa arkadasi araciligiyla haber aliyosun ondan ama kesin o bunlari biliyordur arkdasi anlatiyordur yani senin kiz aradi sunu bunu sordu. Ee bakti cocuk sen hala onu soruyosun hala aklin onda oda tabiki naza ceker kendisini biraz daha beni.dusunsun vs diye. Eger istemiyorsan gercekten hicbirsekilde ondan haber alma arkadasyla falan onun hakkinda gorusme. Oda xaten arkdasindan seninle ilgili haberleri aliyordur o yuzden seni merk edip sana yazmiuodur aramiyodur nede olsa arkadasi soyluyo . Yani istemiyosan tammen uzaklas. İstiyorsanda oyle arkdasndan falan haber alma kendin birebirkonus yuzyuze gelmek.iste ve konus. Alisacaksin onlarin bu hallerine. Gizemli dyanilmaz cekilmez hallerine ilk zmanlar hepsi boyle ama senden yana sicaklik hissederse samimiyetine guvenirse onu istedgini hissederse tabi bunlari yaparken hafiften kacan tarafta se n ol gercekten hayatimdaki.kadin bu olacak diye tamamen sana adiyorlar kendilerini artik esiymissin gibi muamele yapiyolar kiskaniyorlar ufaktan, bazi seylerini kisitliyolar, senden surekli haber almak istiyolar arayip soruyolar. Onlara gore sevgi bu. Kimseyle.paylasmaz erkek arkdasmis falan hayatindan cikarir korkar cunku birgun onlarla birlikte olabilme.ohtimalini bile dusunmez cok kiskanirr ya aralarinda duygusal bi yakinlasma olursa korkusuyla deni kimseyle gorusturmez. Korkar. Ne bilim sevgi gostergeleri bu. İliskide biraz ketumlar aslinda cok duygusal seyler soyleyemezler cekinirler. Bir kadinla muhabeet etmeyi bilmezler utanirlar. Genelde cedvreleri hep erkeklerden olusur.sevgilisi haric baka.bir kadinn yannda pek rahat olmazlar espri yapmazlar konusmazlar koseye cekilirler cunku. Ama erkek arkdaslariyla bir aradayken gozlerine inanamazsin sevgilinin o cekingen adam olduguna bir cenesizler bir gevezeler gulmekten hastanelik olursun eve donemezsin meger neler varmis bu akrepte. Yani benim gorduklerim anladiklarim bunlar. Dedigim gibi istemiyorsan hicbirsekilde iletisim kurma sagdan soldan kurcalama kimsdden ogrenme nerde nasil diye. İstiyorsanda sadece yuzyuze konus. Yazisarak birsey ifade edemezsin . anlasilmaz olursunz ikinzde. Sakin ard arda mesjlar yalvarislar yazma. Sadece yuzyuze kns . isin gucun var ne guzel istemiyorsada keyfi bilir kiz sana erkek mi yok . benim.tek.anladigm suan senden intikam.aliyor sen de bana boyle davraniyordun ayagi yapiuor. Biraz pesinden kosmani bekliyor. Ne zamandir ayrisinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…