Tatlım aradan 3 hafta geçmiş.Sen hala erkek arkadaşını düşündüğünü yıl dönümüzde mesaj atarak göstermişsin.1 hafta önce mesaj atmışsın.Bundan sonra tut kendini.Eninde sonunda merak edecektir seni.
Tekrar kabul edeceğini sandığı için,rahat davranıyor.
Sen yeter ki tut kendini.
tutuyorum canım acımı yasıyorum
Acını yaşa,daha çok taze.Ama kendini yıpratma.Hayatın bitmedi sonuçta.Halini tahmin edebiliyorum.Acıklı şarkılar dinliyorsun.Anılar aklına geliyor,sonra da ayrıldığınız tokat gibi çarpıyor suratına,için acıyor.
İçindekileri sakın bir anlık gazla ona yansıtma.Çok pişman olursun.Deftere ne hissediyorsan yaz,için rahatlar.Eninde sonunda pişman olucak.Olumlu düşün.
Tam olarak neden ayrıldınız? Küstüğünüzde hiç bu kadar aramadan,mesaj atmadan duruyor muydu?
Var... Ben kullanmadım...
Kadın olsun erkek olsun kovalanmak istediğinde eskisinden daha ulaşılmaz oluyorlar, telefonlara daha geç cevap veriyorlar, içi gitse de karşı taraf aramadıkça aramıyorlar...
Ben yapı gereği telefonlara hemen dönmem, karşı taraf iletişim kurmazsa arayıp sorduğum nadirdir, her daveti kabul etmem, sevgi kelebeği gibi etrafımda dolanılmasından, özel günler dışında hediyeleşilmesinden, vs hoşlanmam, mesafeli olunmasını severim... Bunları taktik olsun diye yapmıyorum, mizacım böyle... Hiçbir ilişkimde de iletişimimde de sorun yaşamadım, muhatabıyla fazla içli dışlı olunmaması gerektiğine inananlardanım ve gerçekten işe yarıyor ama karakterim böyle olmasaydı asla böyle davranmazdım... Sürekli arayıp sormak isteyeceğim de kıymetli olmak için o aramadıkça aramayacağım... İçimden geldiği gibi davranamadıktan sonra ne anladım böyle ilişkiden?
Çevremde gördüğüm örnekler, eli telefona gitse de merak edilmek için kendini başka şeylerle meşgul eden arkadaşlarım da hüsrana uğruyor genelde... İlişki sekteye uğrayana kadar içlerinden geldiği gibi davranıyorlar, el üstünde tutuyorlar, sorun çıkınca "kaçayım da kovalasın"... Karşı taraf da "saf" değil, bu numarayı yemiyor aslında, sadece taktik mi yoksa gerçekten soğudu mu anlamaya çalışıyor, o nedenle birkaç gün eskisinden de ilgili davranıyor sonra bakıyor ki "aynı tas aynı hamam" tekrar uzaklaşıyor kızdan...
Terk edilme hikayelerini en başından dinlerseniz bu döngüye şahit olursunuz zaten: Adam ilgisizleşir, kız arayıp sormayı keser, bunun üzerine adam kızın tekrar üstüne düşmeye başlar ama sonra hikaye tıkanır, adam tekrar ilgisizleşir ve mutsuz son... Geçici çözümlerle kalıcı sorunları halledemezsiniz...
İlişkiler dahil hayatın her alanında mantığın ön planda tutulması taraftarıyım, zaten duygusallığın abartılması karşı tarafı boğar, kontrolü kaybetmenize, rol yapmanıza neden olur ve ilişkinin sonunu hazırlar. Bakın "Aslında Giden Erkek Yoktur" kitabının yazarı, bilinçaltı uzmanı Seda Diker ne diyor:
KADIN YÖNLENDİRİR
Kitabınızda dişiliği yaymaktan bahsediyorsunuz. Bu nasıl olacak?
Bir kere, ilişki bir kadının hayatının ilk sırasında yer almamalı. İlişkiniz olabilir ya da olmayabilir. Ama zaten ilişki düşüncesini ikinci plana attığınızda o kendiliğinden gelecektir. Dişilik enerjisinde, kaybetme korkusu yoktur. Dişi almayı öğrenir. Ama elbetteki erkeğin de bir seçim hakkı var. Erkek gelmiyorsa, sevgi yok demektir. Gerçek dişi, ne dırdır yapar, ne adamın peşinden gider. Dişi kabul verendir, adamın gitmesi gerektiğine de kabul verir ve kendisi geri çekilir.
İsteyenin karşısındaki erkeği kendine aşık etmesi nasıl oluyor?
Herkes aşık olmaz. Öncelikle buna kabul vereceğiz. Bir kadının ilişki başlarken, 'doğru flört' etmesi lazım. Bunun da bir tekniği var, ayak üstü söylemem imkansız. Ama şöyle açıklayabilirim, flört sürecinde erkeğe alt yazılarla mesaj vermelisiniz.
Yani bilinçaltı mesajı mı?
Bilinçaltından verilen mesaj; erkeğe sevimli geliyor ama direkt söylendiğinde erkek kaçıyor. 'Evet, hazırım' veya 'İstemiyorum' diyor. Bir ilişkiyi aşka programlamak kadının elinde, eğer buna olumlu enerji veren bir erkekse, kadın sonuna kadar uğraşsın, çok güzel yerlere gidebilir. Bir ilişkinin gidişatı ilk aylardaki süreçte belli olur, hatta birlikteliğin beşinci yılında ne olacağı birinci gününden anlaşılır.
Aslında kadınların flört ettikleri erkekle ilgili düşünceleri çabuk netleşiyor fakat anlasalar da ısrar edebiliyorlar...
Bunun nedeni de kabullenemiyor olmaları.
'MIŞ' GİBİ YAPMAYIN
Öngörülemez olmanın cazibesi var galiba? Kesinlikle. Ama 'mış' gibi yapınca olmuyor, gerçekten öyle olunmalı. Zaten böyle olmak demek enerjinin size doğru akması demektir ve bu bir mekanizmadır.
(Yeni Aktüel Dergisi)
kizlar diyelim konu eski sevgiliniz . msj atti ve donmedniz . aradam 15 gn gecti . tık yok . e o zaman ne onerirdiniz ?
bizde sevgilimle onu cok sıkmamdan dolayı ayrıldık 1aydır ayrıyız.bu sure içinde ıkı defa konustuk.bende bu dedıgınız yontemı uygulasam doner mı?bızım gıbı ayrılıp bu nedenden dolayı daha sora bole barısan warmı aranızda kızlar
Özellikle akrep erkeği için yapılmalı, o zaman değerli oluyorsunuz. Diğer erkekler için de geçerli ya, yani Türk erkeklerine ne kadar çektirirseniz o kadar değerli oluyorsunuz, ben 30 yaşımda anladım artık :)) Siz aşk önemlidir, insan sevdiği kişiyi neden peşinden koştursun, nedne yorsun, aşkta böyle oyunlara ne gerek var, ben sevdiğim adamın her daim yannd aolur, o ne isterse yapar, yormam onu diye hebele şekilde gezersiniz ama erkeğin gözünde basit, kolay kız, hemen elde edilen oluyorsunuz. Bu bana böyle kolay teslim olduysa diğer erkeklerle de hemen başlamıştr falan gibi saçma salak düşünüyorlar. Yani eğitimlisi de eğitimsizi de aynı düşünüyor.
O yüzden fazla aramayacaksın, hesap sormayacaksın -yani o aramadğı zaman niye aramadın, senden mesaj bekliyorum, niye geç kaldın gibi-buluşalım dediğinde hemen atlamayacaksın, buluşma tarihlerini sen vereceksin, yani böyle cool takılacaksn, sevdiğini belli etmeyeceksin falan. Gerçekten bu erkekler bundan anlyor.
bizde sevgilimle onu cok sıkmamdan dolayı ayrıldık 1aydır ayrıyız.bu sure içinde ıkı defa konustuk.bende bu dedıgınız yontemı uygulasam doner mı?bızım gıbı ayrılıp bu nedenden dolayı daha sora bole barısan warmı aranızda kızlar
Ben onu deli gibi seviyordum ve o kadar da ayrılıp barışmıştık.Sonra benim sevgimden emin olunca beni terk etti gitti.
O kadar ağladım ki.Ama sesimi çıkartmadım gizliden gizliye takip ettim onu.Tam aklımdan çıktı dedim baktım tak bir numara ısrarla arıyor.O kadar güzel unutmuşum ki sesini tanıyamadım.Alo kimsiniz dedim.İsmini söyledi ve pardon tanıyamadım soyadınızı da alabilir miyim dedim çok sinirlendi telefonda
Arama beni dedim tak kapattım.Sonra mesajlar,aramalar...Ben hiç cevap vermedim.Kesti bir süre aradan zaman geçti tekrar denemeye başladı yine def ettim.Hayatıma kesin yön vereceğim diye söz verdiğim bir tarih vardı.Tam bir yıl olmuştu ayrılalı ve o günü miladım ilan ederken çat tekrar geldi dayanamadım ve arkadaş olarak konuşmaya başladık.O bana mesaj atıyordu ben ise dört gün sonra cevap atıyordum ya da umursamıyordum sonuç:Üstüne düştüm bağladı beni tekrar kendine ve yine ayrı hayat sürüyoruz:)
Kaçan kovalanır unutmayın.
Bu sıkmak nasıl bir şeydirBen de onu sıkmadığım için ayrıldık.
Dırdır yapıp boğ beni diyordu.Yay burcuydu.Ben de mi bir terslik var onda mı hala çözemedim.
Sesini unutucak kadar kaç ay konuşmadınız ki? Seni elde edene kadar cazip gözüktün heralde.Yine üzülüyor musun? Gene barışmak isterse napacaksın? Evet gerçekten kaçan kovalanır.
Hiç böylesini de görmedim haerkekler çok acayip yaw :44:
Ya bizimkinin türü başka ya da benim bu konuda başka şey düşünemiyorum.Beni sık,sevginle boğ,dırdır yap,deli gibi kıskan,ben bir yere giderken erkekte arkadaşım olsa o kapıdan içeri girme de ben geri döneyim eve derdi.Çok değişik fantazileri vardı böyle
bende sıktığım için ayrıldık.. ahhh böyle sevgili bi tanede bana lazım tatlım
yay burcu bulmam lazım.. yapım gereği sıkarım..
İşte bize doğruları da gelmiyor canım benim de öyle yapım yok yani hayat zıtlarımızı karşımıza çıkarırsa böyle olur
Ya bizimkinin türü başka ya da benim bu konuda başka şey düşünemiyorum.Beni sık,sevginle boğ,dırdır yap,deli gibi kıskan,ben bir yere giderken erkekte arkadaşım olsa o kapıdan içeri girme de ben geri döneyim eve derdi.Çok değişik fantazileri vardı böyle
Hakikaten ilginçmiş ama ben de çekemem sanırım öylesiniYapım gereği arkadaşlarıyla gezsin tozsun saatlerce pes oynasın hiç umrumda değil yani Ama kıskanırım orası ayrı
kesinlikle öyle tatlım ya bundan sonra cool takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?