Kaçan kovalanır taktiğini kullanıp olumlu sonuç alanlar?

tutuyorum canım acımı yasıyorum

tutuyorum canım acımı yasıyorum

Acını yaşa,daha çok taze.Ama kendini yıpratma.Hayatın bitmedi sonuçta.Halini tahmin edebiliyorum.Acıklı şarkılar dinliyorsun.Anılar aklına geliyor,sonra da ayrıldığınız tokat gibi çarpıyor suratına,için acıyor.

İçindekileri sakın bir anlık gazla ona yansıtma.Çok pişman olursun.Deftere ne hissediyorsan yaz,için rahatlar.Eninde sonunda pişman olucak.Olumlu düşün.

Tam olarak neden ayrıldınız? Küstüğünüzde hiç bu kadar aramadan,mesaj atmadan duruyor muydu?

ya kavga edıoyduk mesela ve uc dort gun konusmuyoduk.hep bole ayrıl barıs yapıoduk.en son ıyıce cogaldı 3 4 hafta sonra arıyo ve ben hıcbıse olmamıs gıbı konusup devam edıyoduk..hıc bukadar bıse olmadıgı olmamıstı yanı ılk defa hıc bıse gelmıo ondan ve buyuzden de artık bnde tamamen bıttını dusunmeye basladım olay bundan ıbaret yanı

bu kitabı okudum hatta 1 kere değil defalarca okudum. ve herkesinde okumasını isterim. gerçekten güzel kitap kadın değerini bilmeli bereket kadının rahminde doğar ne güzelde yazmış kadınlar kendi değerlerini bildiği anda herşey değişirzaten

bizde sevgilimle onu cok sıkmamdan dolayı ayrıldık 1aydır ayrıyız.bu sure içinde ıkı defa konustuk.bende bu dedıgınız yontemı uygulasam doner mı?bızım gıbı ayrılıp bu nedenden dolayı daha sora bole barısan warmı aranızda kızlar

kizlar diyelim konu eski sevgiliniz . msj atti ve donmedniz . aradam 15 gn gecti . tık yok . e o zaman ne onerirdiniz ?

Ben onu deli gibi seviyordum ve o kadar da ayrılıp barışmıştık.Sonra benim sevgimden emin olunca beni terk etti gitti.
O kadar ağladım ki.Ama sesimi çıkartmadım gizliden gizliye takip ettim onu.Tam aklımdan çıktı dedim baktım tak bir numara ısrarla arıyor.O kadar güzel unutmuşum ki sesini tanıyamadım.Alo kimsiniz dedim.İsmini söyledi ve pardon tanıyamadım soyadınızı da alabilir miyim dedim çok sinirlendi telefonda
Arama beni dedim tak kapattım.Sonra mesajlar,aramalar...Ben hiç cevap vermedim.Kesti bir süre aradan zaman geçti tekrar denemeye başladı yine def ettim.Hayatıma kesin yön vereceğim diye söz verdiğim bir tarih vardı.Tam bir yıl olmuştu ayrılalı ve o günü miladım ilan ederken çat tekrar geldi dayanamadım ve arkadaş olarak konuşmaya başladık.O bana mesaj atıyordu ben ise dört gün sonra cevap atıyordum ya da umursamıyordum sonuç:Üstüne düştüm bağladı beni tekrar kendine ve yine ayrı hayat sürüyoruz:)
Kaçan kovalanır unutmayın.

Bu sıkmak nasıl bir şeydir Ben de onu sıkmadığım için ayrıldık.
Dırdır yapıp boğ beni diyordu.Yay burcuydu.Ben de mi bir terslik var onda mı hala çözemedim.

ahh cnm ahhh bu akrep erkeğinin şifresi zaten... ben çözdüm onların şifresi kaçan kovalanır

İlişkiniz yeni değilse alışkanlıklar, yaşanmışlıklar peşini hemen bırakmaz bence.Sen onu çok sıkmışsın, üzerine çok düşmüşsün ya şimdi hiç arama.Alıştırdığın ilgiyi bulamadığında özler ve geri döner.

Sesini unutucak kadar kaç ay konuşmadınız ki? Seni elde edene kadar cazip gözüktün heralde.Yine üzülüyor musun? Gene barışmak isterse napacaksın? Evet gerçekten kaçan kovalanır.

Son düzenleme:
Sesini unutucak kadar kaç ay konuşmadınız ki? Seni elde edene kadar cazip gözüktün heralde.Yine üzülüyor musun? Gene barışmak isterse napacaksın? Evet gerçekten kaçan kovalanır.

8 ay.Ama öyle nefret ettirdi ki kendinden sesini bile unutmusum.Yeni hayat kurmak istiyordum kendime üzülmüyorum ama seviyor muyum da bilmiyorum.Gerçi ilklerimi onda yaşadım ilk aşkım o benim zaman gösterecek.
Bizim durumlar karışık su anda.En yakın arkadaşımla çok samimilerdi ben aralarında bir şey var sandım konularımdan da malum.
Ama dün yok öyle şey falan dediler.Ben de yaygara kopardım.Barışmamız imkansız bizim.

Hiç böylesini de görmedim ha erkekler çok acayip yaw :44:

Ya bizimkinin türü başka ya da benim bu konuda başka şey düşünemiyorum.Beni sık,sevginle boğ,dırdır yap,deli gibi kıskan,ben bir yere giderken erkekte arkadaşım olsa o kapıdan içeri girme de ben geri döneyim eve derdi.Çok değişik fantazileri vardı böyle

bende sıktığım için ayrıldık.. ahhh böyle sevgili bi tanede bana lazım tatlım

yay burcu bulmam lazım.. yapım gereği sıkarım..

bende sıktığım için ayrıldık.. ahhh böyle sevgili bi tanede bana lazım tatlım

yay burcu bulmam lazım.. yapım gereği sıkarım..

İşte bize doğruları da gelmiyor canım benim de öyle yapım yok yani hayat zıtlarımızı karşımıza çıkarırsa böyle olur

Hakikaten ilginçmiş ama ben de çekemem sanırım öylesini Yapım gereği arkadaşlarıyla gezsin tozsun saatlerce pes oynasın hiç umrumda değil yani Ama kıskanırım orası ayrı

Hakikaten ilginçmiş ama ben de çekemem sanırım öylesini Yapım gereği arkadaşlarıyla gezsin tozsun saatlerce pes oynasın hiç umrumda değil yani Ama kıskanırım orası ayrı

deli gibi kıskancım dişi sinek geçse dişiliği kalmaz orası farklı ama değiştirmeye çok çalıştı beni ama sonuç malum yolun sonu keyifleri bilir

kesinlikle işe yarıyor ama bunu yapıcam dersen olmaz takmayacaksın cool olacaksin ama sunu unutma kaçmayı göze alıyorsan kovalamayıda goze almalisin sira birgün sana mutlaka gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…