çok alemsiniz yaa:))) yay burçları farklıdır gerçekten:)) kendimden biliorum...dengesizlerdir....
ama dırdır isteyenide ilk defa duyuyorum,bence o dırdır değil de ilgi istemiştir,başka kızları görüp imrenmiştir,keşke benimkide beni bööle arasa kıskansa die:))) fazla rahatlık ta batıo anlaşılan
kesinlikle işe yarıyor ama bunu yapıcam dersen olmaz takmayacaksın cool olacaksin ama sunu unutma kaçmayı göze alıyorsan kovalamayıda goze almalisin sira birgün sana mutlaka gelir
İlişkiniz yeni değilse alışkanlıklar, yaşanmışlıklar peşini hemen bırakmaz bence.Sen onu çok sıkmışsın, üzerine çok düşmüşsün ya şimdi hiç arama.Alıştırdığın ilgiyi bulamadığında özler ve geri döner.
aah ah benim bunu uygulamam lazım ya duramıyorum aramadan mesaj atmadan..
hep ilk adımı ben atıyorum
bugün ilk o atsın diye bekledim taa akşam 7de mesaj attı beyfendi cevap atmadım ama içim içimi yedi:)
bakalım işe yarıcak mı bu yöntem yarın da yapıcam bunu:)
aah ah benim bunu uygulamam lazım ya duramıyorum aramadan mesaj atmadan..
hep ilk adımı ben atıyorum
bugün ilk o atsın diye bekledim taa akşam 7de mesaj attı beyfendi cevap atmadım ama içim içimi yedi:)
bakalım işe yarıcak mı bu yöntem yarın da yapıcam bunu:)
of ya sabah ilgisizsin gibi bi mesaj attım sonra hemen aradı kaçıcam ya güya açmadım bilerek..
şimdi de aramıyo ya 3 kez aradım bakmıyo da..
ne kaçmayı beceriyorum ne de kovalanmayı:)
napcam ben ya??
canım çok tatlısın ya
şuandan itibaren kes aramayı.arasada açmaamzlık etme.aç ve gayet normal bir şekilde konuş.onu sallamıyormus havaları takın.arasan da olur aramasan da olur izlenimini ver ona :)
teşekkür ederim tatlım:)
bugün de aynen devam atmıyorummesaj aramıyorum bu saat oldu ondan da bi tepki yok tabi:)
ama yılmıcam beklicem..
ben saftirik gibi mesajına geçen gün hemen 5 dk içinde cevap yazmıştım...
artık o zaman 3 saat sonra cevap vericem:)
taktiklerini aynen uygulıcam canım sağol:)
Önceki ilişkimde uygulamıştım. Aslında taktikten hoşlanmayan biriyim ama mecbur kalınca, adam hak edince insan ister istemez rest çekiyor. Ama sonradan başıma büyük bela açtı. Nasıl mı? :)
5 ay çıktığım bir çocuk vardı. Kendini beğenmiş biriydi. Beni pek takmıyordu, saçma sapan bir sebepten terk etti beni bir gün. 2-3 gün üstüne düştüm, gitti eskiden hoşlandığı kızla buluştu, takmadım bile. Aradı açmadım, arkadaşlarımla takıldım, bowling e falan sardım. Bir baktım adam adımı ezberliyor. 5 ay sonra ayrılmıştık, üstünden 15 gün geçti ve saat başı aramaya başladı beni. Bensiz hayatın anlamı kalmadığını vs. söyleyip duruyordu. Sonra barıştım. Gözünde beni ilaheleştirmiş resmen, takıntı haline getirmiş, en ufak problemde ağlamaya yalvarmaya başlıyordu. Bu da onu erkek gibi görememe durumuna yol açtı, çok soğudum. Toplamda 2 sene çıktık. Kasım 2011'de ayrıldık. Şimdi başka bir ilişkim var. Ama bu eleman hala peşimde. Sevgilimle konuşup "nolur yağmurdan ayrıl" dediği bile oldu. Gurursuzlaştı, ben umursamadıkça, önemsemedikçe bağlandı. Şimdi gitsem eminim kabul eder, başkasını sevmeme rağmen. Yani bu taktiği ben bilerek başlattım ama istemeden devam ettirdim. Sonuçları fena olabiliyor. Dikkatli olun :)
eyvah bea seninkinin dozu fena kaçmış
Önceki ilişkimde uygulamıştım. Aslında taktikten hoşlanmayan biriyim ama mecbur kalınca, adam hak edince insan ister istemez rest çekiyor. Ama sonradan başıma büyük bela açtı. Nasıl mı? :)
5 ay çıktığım bir çocuk vardı. Kendini beğenmiş biriydi. Beni pek takmıyordu, saçma sapan bir sebepten terk etti beni bir gün. 2-3 gün üstüne düştüm, gitti eskiden hoşlandığı kızla buluştu, takmadım bile. Aradı açmadım, arkadaşlarımla takıldım, bowling e falan sardım. Bir baktım adam adımı ezberliyor. 5 ay sonra ayrılmıştık, üstünden 15 gün geçti ve saat başı aramaya başladı beni. Bensiz hayatın anlamı kalmadığını vs. söyleyip duruyordu. Sonra barıştım. Gözünde beni ilaheleştirmiş resmen, takıntı haline getirmiş, en ufak problemde ağlamaya yalvarmaya başlıyordu. Bu da onu erkek gibi görememe durumuna yol açtı, çok soğudum. Toplamda 2 sene çıktık. Kasım 2011'de ayrıldık. Şimdi başka bir ilişkim var. Ama bu eleman hala peşimde. Sevgilimle konuşup "nolur yağmurdan ayrıl" dediği bile oldu. Gurursuzlaştı, ben umursamadıkça, önemsemedikçe bağlandı. Şimdi gitsem eminim kabul eder, başkasını sevmeme rağmen. Yani bu taktiği ben bilerek başlattım ama istemeden devam ettirdim. Sonuçları fena olabiliyor. Dikkatli olun :)
oha şok oldum.bu kadar naptın bu çoçuğa? Dozunu baya fazla vermişsin. Burcu neydi ki? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?