Kaçan kovalanır taktiğini kullanıp olumlu sonuç alanlar?

çok alemsiniz yaa:))) yay burçları farklıdır gerçekten:)) kendimden biliorum...dengesizlerdir....

ama dırdır isteyenide ilk defa duyuyorum,bence o dırdır değil de ilgi istemiştir,başka kızları görüp imrenmiştir,keşke benimkide beni bööle arasa kıskansa die:))) fazla rahatlık ta batıo anlaşılan

Aman öyle türü ben bir daha almayayım rica ediyorum çünkü sapıtma noktasına geliyordu olaylar sırf o konu yüzünden.Allah alıcısına sabır versin onun diyorum ne diyim
Yok açık açık dırdır istiyorum yasasın kadın dırdırı diyordu

kesinlikle işe yarıyor ama bunu yapıcam dersen olmaz takmayacaksın cool olacaksin ama sunu unutma kaçmayı göze alıyorsan kovalamayıda goze almalisin sira birgün sana mutlaka gelir

ben artık herşeyi göze almışım. beni zor durumda bıraktı ya artık yansa da umrumda değil ...

kendi etti , kendi buldu

yok yeni değil 3 senelik ilişkimiz.aramıyorum artk zaten.ins ole olur

Bir kaç ay önce sevgilimi fazla sıktım çok kıskançlık yaptım haklı olduğum yönlerde vardı ama bunaldı baya işine gelmeyince bunaldı..
küstük barıştık,sonra bu brz ilgisiz davranmaya başladı herşeyi abartıyosun bunlar normal filan demeye başladı,bende baktım iyice şimardı bu,hiç haber vermeden dışarıya filan çıktım arkadalarımla buluştum,arada bir okula gittim beraber ders aldığım erkek arkadaşlarımla konuştum normalde sohbet etmem pek ama beni kızdırdığı için yaptım,aramadım onu hiç sormadım,o atmadan msj atmadım,annemlerle filan canlı müziğe gittik hep anlattım ona çok eğlendik dedim,sonra bu sinirden kudurmaya başladı,hesap sormaya başladı,ama delirdi sen napıyosun filan dedi kavga çıkardı gece evimin önüne geldi..bende nasılmışş şimdi anladın mı beni dedim.burnu sürttü..ne yaparsan aynı şekilde karşılığını alırsın başka ttürlü beni anlamıyosun dedim..şimdi beni daha çok anlıyo sanırım..)

"Kaçan kovalanır." kesinlikle çok doğru bir söz, mantık, ya da her neyse işte. Beni ikna etmek için çok uğraşmıştı. Sanırım ben geri durdukça bana olan ilgisi artıyordu. Şimdi durum tam tersine döner gibi oluyor bazen. Yolladığınız güzel sözlere "anladım" gibi incitici cevaplar bile alabiliyorsunuz mesela. İşte o zaman sanırım yeniden "kaçan" rolüne bürünmek gerekiyor.

aah ah benim bunu uygulamam lazım ya duramıyorum aramadan mesaj atmadan..
hep ilk adımı ben atıyorum
bugün ilk o atsın diye bekledim taa akşam 7de mesaj attı beyfendi cevap atmadım ama içim içimi yedi:)
bakalım işe yarıcak mı bu yöntem yarın da yapıcam bunu:)

of ya sabah ilgisizsin gibi bi mesaj attım sonra hemen aradı kaçıcam ya güya açmadım bilerek..
şimdi de aramıyo ya 3 kez aradım bakmıyo da..
ne kaçmayı beceriyorum ne de kovalanmayı:)
napcam ben ya??

tatlım kaçan kovalanır taktiğinde ilk günler çok önemlidir.çünkü biz nasıl bu taktiğin önemini kavramıssak erkeklerde kavramış :)
ilk 2 gün eminim ki içlerinden bizim ki oyun yapıyor yakında vazgeçer diyorlar.şu sıralar bende aynı taktiği uyguluyorum.yetti be senin peşinden mi koşucam.ben seni düşünüyorum sen de seni düşünüyorsun beni düşünen kimse yok kusura bakma bundan sonra her koyun kendi bacağından dedim.
ilk onun mesaj atmasını bekleyip aksam 7de mesaj attıysa 7i 1 geçe atmayacaksın cevabını akşam 10da atacaksın bak nasıl tutuşuyor paçaları :) çünkü hemen arkasından cevap verirsen amacın hemen ortaya çıkar :)
ilk zamanlar o benim peşimden koşardı şimdi ben onun.ama artık biraz zoru oynamamın zamanı geldi sanırım.

of ya sabah ilgisizsin gibi bi mesaj attım sonra hemen aradı kaçıcam ya güya açmadım bilerek..
şimdi de aramıyo ya 3 kez aradım bakmıyo da..
ne kaçmayı beceriyorum ne de kovalanmayı:)
napcam ben ya??

canım çok tatlısın ya
şuandan itibaren kes aramayı.arasada açmaamzlık etme.aç ve gayet normal bir şekilde konuş.onu sallamıyormus havaları takın.arasan da olur aramasan da olur izlenimini ver ona :)

canım çok tatlısın ya
şuandan itibaren kes aramayı.arasada açmaamzlık etme.aç ve gayet normal bir şekilde konuş.onu sallamıyormus havaları takın.arasan da olur aramasan da olur izlenimini ver ona :)

teşekkür ederim tatlım:)
bugün de aynen devam atmıyorummesaj aramıyorum bu saat oldu ondan da bi tepki yok tabi:)
ama yılmıcam beklicem..
ben saftirik gibi mesajına geçen gün hemen 5 dk içinde cevap yazmıştım...
artık o zaman 3 saat sonra cevap vericem:)
taktiklerini aynen uygulıcam canım sağol:)

aynen devam canım anında cevap yazarsan bütün gün o mesajı bekleyip balıklama atladığın belli olur :)
yılmak yok sonunda pes eden o olacak :)

Önceki ilişkimde uygulamıştım. Aslında taktikten hoşlanmayan biriyim ama mecbur kalınca, adam hak edince insan ister istemez rest çekiyor. Ama sonradan başıma büyük bela açtı. Nasıl mı? :)
5 ay çıktığım bir çocuk vardı. Kendini beğenmiş biriydi. Beni pek takmıyordu, saçma sapan bir sebepten terk etti beni bir gün. 2-3 gün üstüne düştüm, gitti eskiden hoşlandığı kızla buluştu, takmadım bile. Aradı açmadım, arkadaşlarımla takıldım, bowling e falan sardım. Bir baktım adam adımı ezberliyor. 5 ay sonra ayrılmıştık, üstünden 15 gün geçti ve saat başı aramaya başladı beni. Bensiz hayatın anlamı kalmadığını vs. söyleyip duruyordu. Sonra barıştım. Gözünde beni ilaheleştirmiş resmen, takıntı haline getirmiş, en ufak problemde ağlamaya yalvarmaya başlıyordu. Bu da onu erkek gibi görememe durumuna yol açtı, çok soğudum. Toplamda 2 sene çıktık. Kasım 2011'de ayrıldık. Şimdi başka bir ilişkim var. Ama bu eleman hala peşimde. Sevgilimle konuşup "nolur yağmurdan ayrıl" dediği bile oldu. Gurursuzlaştı, ben umursamadıkça, önemsemedikçe bağlandı. Şimdi gitsem eminim kabul eder, başkasını sevmeme rağmen. Yani bu taktiği ben bilerek başlattım ama istemeden devam ettirdim. Sonuçları fena olabiliyor. Dikkatli olun :)

rahat olun kızlar şaşırtın hep kaçmayın çok sinirlenmiş olsanız dahi tutun kendinizi rahat olun bir şey yokmuş gibi davranın ama samimi de olmayın inatla bir şey mi var hayatım?diye sorunca yoo yok bir şey aşkım her şey normal gibi yanıtlar verin acayip sinir oluyorlar ama tabi sürekli yapmak ve uzun süreli yapmak tehlikeli

eyvah bea seninkinin dozu fena kaçmış

Siz onu yakalamaya ne kadar
gayret ederseniz, o sizden o
kadar kaçar.Fazla ısrarlı olmak sağlıklı değil
çünkü belli bir noktadan sonra
ısrarlarınız can sıkıcı hale gelebilir.Çok zorlarsanız, sizi ya kolay bir
kadın olarak ya da yakasına
yapışmak isteyen bir baş belası
olarak görür.Kendini ağırdan satan her zaman değerlidir.İnsanlar hep sahip olamadığını ister.

Son düzenleme:

oha şok oldum. bu adama naptın bu kadar? Dozunu baya fazla vermişsin. Burcu neydi ki? :26: Kasımdan beri peşinden koşturuyor dimi? Nasıl bu kadar kıvamına getirdin sırrın ne?

Son düzenleme:
oha şok oldum. bu kadar naptın bu çoçuğa? Dozunu baya fazla vermişsin. Burcu neydi ki? :26:

Aslında bazı şeyler çok etkili oldu canım. Anlatayım inşallah sıkılmazsın okumaktan :))

Bu çocuk benden 3 yaş büyüktü. Ankara'nın uzak bir ilçesinde oturuyordu, Ankara'ya gelmiş hukuk kazanmış, eli yüzü de düzgün ama biraz havalı, e hukuk kazanmış tabi, diyecek yok orasına. Ben daha önce hiç kimseyle çıkmamıştım. Onun da doğru düzgün bir ilişkisi olmamış. Lise ilişkileri, basit şeyler vs. Başlarda çabaladım beraber olmak için. Sonra biz başladık kısa bir zaman zarfı içinde, günden güne arkadaş çevresi oluştukça benden uzaklaşmaya başladı. Ben o zaman lisedeyim. Derslerim de çok iyiydi, yıllardan beri de hukuk istiyordum. Bu yüzden de çok imreniyordum ona. El üstünde tutuyordum. Her sabah 6da kalkıp ona yemek yapar götürürdüm, öğrenci işte zorlanmasın diye. Evini bile temizlerdim. Ben böyle davrandıkça benden uzaklaştı. Rezalet bir ilişkim vardı artık. Sonra beni terk etti hem de hiçbir şey olmamış gibi buluşmaya çağırıp. "Hayatım gel biraz gezelim" dedi, gittim, ayrıldığını söyledi. Ağlaya ağlaya otobüslerde perişan olarak eve döndüm. :) Sonra defalarca aradım, bağırdım çağırdım, ağladım, olmadı. Adam dönmedi. Yanıma çağırdım "10 kilo zayıf olsan gelirdim" diye beni aşağıladı. Çok yıkıldım. Ama yavaş yavaş ayağa kalkmaya başladım.
Sonra onun takip ettiğini bildiğim blog siteme yoğunlaştım, orada bir şeyler yazdım, ama tamamen ondan alakasız. Kendi kişisel hayatımla ilgili falan. Ona dair hiçbir şey yokmuş gibi davrandım hayatımda. Arkadaşlarımla gezdim, bowling oynadım, diyet yaptım (kilo problemim vardı, benle dalga bile geçmişti, çok çıtır bir kız oldum o süre zarfında, keşke geri almasaydım kiloları).
Önceleri çaktırmadan bana yanaşmaya çalıştı. Arıyordu ama açmadıktan sonra tekrar aramıyordu falan, hiç tınlamadım. Yeni biri benden hoşlanıyordu. Çocuk çok yakışıklı, mühendislik okuyor falan. Bundan bahsettim blogumda, onun takip ettiği sitelerde mutlu olduğumu gösteren şeyler yazdım. Çıldırdı resmen. En büyük etken buydu onu dize getirmekte. Evimin önünde yattı, ağladı sızladı, okula gitmek için servis bekliyordum, o 15 dk boyunca beni görmek için 2 saat yol geldi günlerce. Sonra affettim, barıştım onunla. Ama iyi hali en fazla 2 ay sürdü. Yine düzelir, aynı şeyleri yaşamayayım diye bekledim. 1 sene daha çıktım barışmamızın üstüne onunla. Ama yine mahvetti her şeyi. 2 senelik ilişkimiz twitter şifremi vermedim diye bitti :) manyak şekilde kontrolcü, kıskanç, ruh hastası bir tipti. Ailemle yemeğe çıkıyorum diye kıskançlık yaptığı olmuştu. Bu sefer affetmedim ama. İstemsizce sürdürdüm kaçan kovalanır taktiğini. Annemi aradı defalarca, Yağmur'un benden başkasıyla evlenmesine izin vermem falan dedi, ağladı, yalvardı, yok. Bu sefer affetmedim. Şimdi yeni bir ilişkim var henüz kısa süreli :) 6 aydır beraberim sevgilimle. Çok da mutluyum. Sevgilimi bile canından bezdirdi. Mesajlar atar hala. "Ondan ayrılırsan bana dön" bile dedi. Bir erkek bunu der mi? :) Öyle işte. Daha ne kadar koşacak peşimden bilemiyorum. Bir an önce gider umarım :)
Burcu Yengeç bu arada. Ama hiç anlatıldığı gibi romantik, sürpriz yapan, duygusal bir tip değildi. Gayet öküz bir arkadaştı. Cimrilikte de üstüne yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…