Kaçan kovalanır taktiğini kullanıp olumlu sonuç alanlar?

Vay be canım inan sıkılmadım okudum:) verdiğin değeri sonuna kadar gösterdiğin için terkediliyorsun.Hayatım buluşalım dedikten sonra seni bırakması çok adice.Nasıl heyacanlanmışsındır buluşmaya giderken, hayal kırıklığıyla dönmen çok kötü kimbilir için nasıl acımıştır.İyi yapmışsın zamanında istemediği kızdan cezasını buluyor şimdi. Hem zayıflamışsın, hem takmıyorsun kudurmuştur. Annene yağmurla ben evlenicem diyor da senin kıymetini neden bilememiş aylardır peşinden koşturuyorsa üstelik erkek arkadaşına ayrıl diyebiliyorsa senin peşini kolay kolay bırakacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:

Aman bırakmasın, cidden umrumda değil artık :) Öyle bir hırslanmıştım ki benle dalga geçtiğinde, çok güzel zayıflamıştım ama maalesef fazlasıyla geri aldım (sınav senemdi bu sene, masa başından kalkmadan yiyip ders çalıştım). Ama şimdi tekrar vermeye başladım bakalım, inşallah başarırım tekrar :))

O çocuk iflah olmaz zaten. Yazdığı mesajlar şaka gibi. Kafayı yemiş, yazık. İyi ki kıymetimi bilmemiş zamanında. Yoksa aşkıma kavuşamazdım :))

herkeste aynı etkiyi yapmıyor. eğer seni seviyorsa koşacaktır ..
10 parmağın 10u da bir değil yani..
ters tepebilir .. bunu yaşadım .. ama tam tersi peşinizde köle de olabilir.
ki siz zaten vazgeçtikten sonra peşinizde köle olması umrunda olmuyo hatta benden uzakta olsun dediğiniz anlar bile oluyo yani.

Arkadaşım, bana da umut oldun. Teşekkür ederim :)

Genelde birbirini uzun süredir tanıyanlarda işe yarıyor ama denemenin zararı olmaz.Birkere de erkekler düşünsün kırmayım, ilişkimiz bitmesin diye.

benimde ihtiyacım var bu taktıkle ılgılı yapamıyorum cevrem hep uzaak dur kacan kovalanır dıyolar basarmam lazım cunku canım yandı hep

benimde bu taktıge ıhtıyacım var cevrem hep der kacan kovalanır azıcık rahat ol olursa ol olmazsa olmaz dıyorlar o yuzden bu taktıge ıhtıyacım var arasamda gıdılıyor aramaskta anlamıyorum ben

Genelde birbirini uzun süredir tanıyanlarda işe yarıyor ama denemenin zararı olmaz.Birkere de erkekler düşünsün kırmayım, ilişkimiz bitmesin diye.

kesinlikle .. ama abartmamak gerek çünkü bazıları pes edebiliyo kendi içinde küsüyo filan ..
riskli bi taktik ama yapmaya değer zaten kendi kişiliğini kaybetmekten onu kaybetmek daha iyidir :124:

kesinlikle .. ama abartmamak gerek çünkü bazıları pes edebiliyo kendi içinde küsüyo filan ..
riskli bi taktik ama yapmaya değer zaten kendi kişiliğini kaybetmekten onu kaybetmek daha iyidir :124:

Erkekleri bulunmaz hint kumaşı yaptığımız sürece zaten birgün çekip gidecekler.Denemenin zararı olmaz. Kesinlikle, kişiliğimizi kaybedip karşı tarafa muhtaç gibi gözükmektense bunu yapıp güçlü durmak daha iyi işe yaramasa bile.

çok geç olmadan denenmesi gereken .. erkeklerin hak ettiği birşey kesinlikle.
ben mesela ilişkimde kendimi tanıyamaz hale gelmiştim.
çok ezik basit herşeye ağlayan her seferinde ona yalvarmaya başlamış ..
her yeni güne acaba beni bırakacak mı diye korkarak uyanır olmuştum..

birgün kendime geldim .. ite kaka 1 sene sürdürdüm ilişkiyi yalvara yakara .. 1 sn ya dedim napıyorum ben ..
benim ne kusurum var ki sürekli kendimi yamamaya çalışıyorum işte o an bıraktım onu..
o kovaladı uzun bi süre .. yalvardı yakardı .. intiharla tehdit etti ..
gözlerinin altı mosmor buluştuğumuz günler oldu ..
ama ben o ilişkiden çoktan vazgeçmişim meğer..
benim gibi yapmayın kızlar .. siz bu kararı ondan vazgeçmeden göze alın ..
çünkü herşey için çok geç olabiliyo bazen ..
ben kendime saygımı ona olan sevgimi saygımı aşkımı kaybettim ..

benimde bu taktıge ıhtıyacım var cevrem hep der kacan kovalanır azıcık rahat ol olursa ol olmazsa olmaz dıyorlar o yuzden bu taktıge ıhtıyacım var arasamda gıdılıyor aramaskta anlamıyorum ben

Üzerine ne kadar düşersen birgün zaten seni terkeder.Çünkü emindir senden, sevginden ne yapsam da beni bırakamaz bla bla bla. Böyle gözükmek istemezsin heralde.

Kesinlikle..

Kendi adıma konusayım, benim erkek arkadasım bundan 2 sene öncesine kadar bana ilgisiz davranırdı, herseyden kavga cikarir uzattıkca uzatırdı. Ayrılırdık haklı olsam dahi arardım yine tripli davranırdı. Tabi ki hep kavgalı değildik, geneliyle güzel bir ilişkimiz vardı..

Eee insan bi zamandan sonra alttan almaktan bıkıyor, kendini ezik gibi görüyor. Bende öyle oldum artık tak dedi bana da.
Ayrıldığımız bir zaman 2010 sonlarında gene sacma bir sebepten tartıstık kendisi benden ayrıldı. Evet onu bu sefer hic aramadım. 1 hafta gecti beni aradı. Zoruna gitmiş her telefon caldıgında ben arıyorum sanmıs, onu sevmiyormuysum? Sonra karsıma aldım konustum güzelce sorunlarımızı hallettik. Aslında bu sene bizim için güzel ve hayırlı bir sene oldu eskiye oranla birbirimize cok saygılıyız. İkimizde ilişkimizi önemsiyoruz, herseyden ayrılmak yok mesela. Allahıma şükürler olsun, cok iyi gidiyor ilişkimiz kücük sorunlar dısında.

Erkekler özellikle sevgililer, bizleri cantada keklik görüyor. Kavga dahi etseniz sizin arayacağını bildikleri için sorumsuz ve önemsiz davranıyor. Sizin onları bu sebeplerden bırakamayacığınızı düşünüyor... O yüzden de kacan kovalanır takdiği kesinlikle işe yarıyor, gercekten seviliyorsanız.

Son düzenleme:
evet gozukmek ıstemem haklısınız ben ılıskımı surduremıyorum galıba sevılmedım hıc kısa surdu hep 2 ay 1 ay gbı en uzun ılıskım suan 8 aylık sevgısınden emınım ama kamerada gorustuk cocukla sadece gel dye soledım en sonunda orda otel bulmam lazım uzak dedı mddı durumum yetrlı degıl gelmek ısterım bende dedı o bende uzaktan yurutemem bıtsın dedım sevıyorum dıyor benmle cıddı dusunmuyorsun dıyorum bıde yanyana gorunusten korkuyorum ben 20 yasındayım o 30 yasında ben kusadasındayım oda sakaryada ne ypmalıyım ayrılmalımıyım sonunu bılıyorum ayrılık oda ayrılcagımızı bıldıgı halde bırakma benı arkadas olalım dıyor cok kotuyum ayrılalım dedım

Aynen bunu bende yaşadım ve gerçekten zor bir durum karşı taraf kaçtığı sürece takıntı haline getiriyorsunuz hem karşınızdakini hemde kendinize olan saygınızı kaybediyorsunuz.
Bunu YAPMAYIN!
Siz sevdiğiniz için, ilişkinizi kurtarmak için yapıyorsunuz ama sonradan taşıdığınız yükün altında kalıyorsunuz.İlişki iki kişiliktir tek sizin çabalamanızla olmaz, bırakın erkek arkadaşınız da sizin için çabalasın.

8 ay çok uzun bir süre..
ayrıca liseli filan da değilsiniz ki 30 yasındaymış ..
benim burnuma iyi kokular gelmedi.. insan sevdiği kız için 8 aydır hiç mi gelmez ..
ilişkinizin sağlıklı bi şekilde devam edebilmeniz için görüşmeniz şart ..
ama neye güvenerek görüşeceksiniz internetten sevgili olduğunuz birisiyle..
insanlar çok kötü lütfen dikkat edin herşey olabiliyor ..
evli nişanlı insanlar sadece böyle soluklanmak için kendinden küçük yaştaki genç kızlara göz dikiyorlar ..
ilişkiniz şuan ne durumda ne yaşıyorsunuz bunu biz bilemeyiz ama lütfen mantıklı davranın ..

Evet ya gerçekten bir süre sonra kendini ezik gibi hissediyorsun.1 hafta gibi bir sürede bunu idrak etmesi çok güzel.Mesela bende sevgilimi arardım, alttan alırdım sonra bu yükün altında o kadar çok ezildim ki kendimi tanıyamadım ben ya.Bende şuan aramama kuralını gerçekleştiriyorum.O kadar çok sevdim, o kadar çok değer verdim ki elbet birgün yokluğumu hisseder karşısında ben daha fazla ezilemem.

evet bende bunları dusunuyorum cok dogru zaten bnde soledım ona artık yurutemıcem uzaktan ınsan gorusmeden olurmu bılmıyorum bende cok zor bolede ayrılıgımızı kabul etmesı lazım yoksa ınanın zor olcak cunku gelmıyor hep bahane

Aynen öyle, tabi ki bir hafta içinde bunu tamamıyla idrak edemedi. Yine sacma davranıslar sergiledi ama hep daha azaldı, simdi ben ona nasılsam o da bana o şekilde davranıyor. Eskiden ben ona uzatmayalım bosa tartısmayalım derdim simdi o bile bana diyor. Neler neler yapmadı bana nasıl ağlattı, neler söyledi, nasıl yıprattı.
Kahrımı cok cektin seni cok üzdüm diye vicdanı hic rahat olmuyormus.

Canım sana arama kestir at demiyorum ama kesinlikle araya bir mesafe koy. Senin artık bunaldığını bıktığını görsün veya sen ona anlat. Karsına al konus, hemen düzelmez belki ama yavas yavas senin ciddi olduğunu görür ve ona göre davranmaya calısır. Seni kırmamaya özen gösterir. Kırar belki ama senin üzüldüğünü görür daha yapmaz. Senin ondan gidebilecegini düsünse zaten yapmaz, sen onu seviyorsun o bunu biliyor ve asla ondan vazgecmeyeceğini düşünüyor. Ama seni gercekten seviyorsa bir zaman sonra o da seni anlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…