Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Biliyorum.. Onun için ailemi silmeyi göze alıyorum. Erkek arkadaşım yüzünden değil ki zaten bı yaz sonu evlenecektik sadece bebek için gidiyorum. Elimden geldiğince iyi bir anne olacağım..
sevgilinizin ailesi biliyor yani bu durumda.
bilmeyen senin ailen sanırım.hiç mi konusulmayacak durumdalar en azından annene anlatsan.
ömür boyu içinde kalacak hep pişmanlık duyacaksin.ailenle konus bir yolunu bul ama kacmak nedir artık.
ayrıca sevgilinin ailesi aldir diyene kadar resmiyete baglayalim demiyor mu??
Biz nasıl yardımcı olalım.
Kırıcı olmayalım ok, insanın kendine ettiği kötülüğü zaten başkası yapamaz.
Birlikte olmayı bilen,hamile kalma ihtimalini de bilir
Kaçacak gerekli imkanları da bilir,
Kolay gelsin
sevgilinizin ailesi biliyor yani bu durumda.
bilmeyen senin ailen sanırım.hiç mi konusulmayacak durumdalar en azından annene anlatsan.
ömür boyu içinde kalacak hep pişmanlık duyacaksin.ailenle konus bir yolunu bul ama kacmak nedir artık.
ayrıca sevgilinin ailesi aldir diyene kadar resmiyete baglayalim demiyor mu??
Tek basınıza ne yapacaksınız kac yasındasınız işiniz varmı.dışarda hayat sandıgınız gıbı degıl.Keşke sevgılınn aılesı en azından sahıp cıksaydı onlar senın aılenle konusur evlenmenıze ikna ederdi.
Kaçıpta nereye gideceksınız
Tek basınıza ne yapacaksınız kac yasındasınız işiniz varmı.dışarda hayat sandıgınız gıbı degıl.Keşke sevgılınn aılesı en azından sahıp cıksaydı onlar senın aılenle konusur evlenmenıze ikna ederdi.
Kaçıpta nereye gideceksınız
yani sevgilinin ailesi nikaha yanaşmıyor mu?
madem yaza evlenecektiniz hizlandirsaniz diyorum ama sanırım oda olmaz diyeceksin.
ne diyeceğimi bilemiyorum.keşke altından kalkamayacağımiz işlere hiç girmesek.
hakkında hayırlısı olsun insallah..