- 21 Nisan 2016
- 44
- 3
- 1
- Konu Sahibi Seviyorumseniseni
Hayır
Hayır sizi cok iyi anlıyorum benim sevgilimle gezip dolasabilecegim ortam yok ki ztn sehir farklıBak ablacım, kafanı kaçmaya odaklandırmadan şurada yazdıklarımızı oturup bir mantıklıca düşün, aşık olmayı sonuna kadar anlarım, 17-18 yaşlarımı dün gibi hatırlıyorum, eşimle flört dönemlerimi de ama emin ol, baba ocağından telli duvaklı çıkmamak ömür boyu içine oturacak, evlilik dediğin flört gibi değil, kavga da olacak geçim derdi de, bebek sorunları, varsa kayınvalide, elti, görümce sorunları, ailen kaçtın diye yüz çevirse, eşinle sorun yaşadığında dertleşecek, ağlayacak, arkanda dağ gibi duracak kimsen olmayınca ne yapacaksın?
Kendin kaçtın, o zaman katlanacaksın dediklerinde ne yapacaksın? Sanıyorsun ki şu an sana aşık olan sevgilin evlenince de sana şimdiki gibi davranacak? Evlilik sorumluluğundan her bunaldığında sana patlayacak, ne yapacaksın kavga ettiğinde, aynı evde olacaksın artık, flörtlükteki kaprisler evlilikte sökmez, odaya bile kapatamazsın kendini, bir daha düşün burada yazılanları.
Sevdiğinden ayrıl demiyoruz, kaçma, evlenmek için daha küçüksün diyoruz.