Kaçarak evlenenleevlenenler

18 yaşındasın ve hayatının geri kalanını yakmak üzeresin!
derdin bırakacağın not mu Allah aşkına.
daha çocuk denilecek yaştasın.
yapmayın şu adamlar için hayatlarınızı mahvetmeyin.
napacan kaçınca ve de evlenince başın göğe mi erecek.
oku ayaklarının üzerinde dur.
güçlü bir bir birey ol.
18 yaşında tek kurduğu hayal bu mu yani, kaçarak evlenmek.
yazık valla çok çok yazık.

gecenin dördüne kadar yazmış insanlar, kız sadece annesini kötülemiş başka çarem yok demiş o kadar :KK43: annesi gerçekten kötü bir insan da olabilir, neler görüyoruz televizyonlarda ben her anne iyidir, bırakılmaz demiyorum. ama koca için aile terk edilmez hele de 18 yaşındaysan.
23 yaşındaydım babam sevgilimi öğrenip de bana vurmaya kalktığında. hemen annemi aradım dedim ben gidiyorum bu evden, ama sevgilime değil başka bi yere, babam bana vurmaya kalktı, duramam artık bu evde. annem saatlerce uzaktaki yoldan kalktı geldi, apar topar babamı evden gönderdi. benim sinirim geçene kadar yanımda durdu. her gece ben uyurken hala evde miyim yoksa kaçtım mı diye kontrol etmeye odama girdi, uyuyamıyordum çünkü geceleri, duyuyordum herşeyi. sonra babamı ikna ettik yüzükleri taktık ve daha sonra o adamla ayrıldık her neyse. ailemize böyle rest çekiyoruz da işte el oğluna o kadar kolay olmuyor. o sana vurmaya kalksa, hatta eşşek sudan gelinceye kadar dövse kırıp dizini oturuyorsun.
bak seninkine benzer bişey anlatayım konu sahibi. teyzemin eşi evlenmelerine onay vermemiş, en son bi akşam babasıyla tartışmış montunu bile almadan çıkmış evden eniştem. teyzeme haber vermiş, ananemler izin verdiği halde evliliğe teyzem de bi cahillikle kaçmış evden. çok değil bikaç hafta sonra ananemle görüşmüş teyzem, ananemler onlara ev verdi, güçleri yettiğince ev kurdu içine oturttu, ama düğünleri olmadı. tam 27 yıl önce oluyor bu bahsettiğim olay. teyzem hala ne diyor biliyor musun? gelinlik giyememek üzüyor da en çok içime dert olanı evin tamamını dilediğimce döşeyip de içine girip yeni eşyanın tadını hiç çıkartamadım. keşke o an gaza gelmeseydim de kaçmasaydım. bu arada sorunsuz bir evlilikleri var. aldatma yok, dayak yok. arada maddi zorluklar var o kadar, ama bak insan hala dert edebiliyor bunu.
konu sahibine de yazmadım bunları aslında, o zaten kararını vermiş. başka düşünenler varsa onları ikna eder belki bu konuda konuşulanlar.

Burda bence herkes bosuna dil döküyor.
Kiz kafasina koymus bikere nuh diyo peygamber demiyo. Durup da anlatmiyo ki tam olarak annesinin neden istemedigini neden bukadar kafaya koydugunu ki derdine cagre olalim fikir verelim. Sadece sunu soylim genc kardesim annen istemiyosa bi bildigi vardir. Heleki babanda arkandan beddua ederse iste ozaman hic mutlu olamazsin cunki babanin ettigi beddua tutar. Simdi sana kolay gelsin kac ve gor hayatinin pismanligini doya doya yasa!!

Şimdi bu genç arkadaşimiz düşünüyor ki: biz birbirimizi çok seviyoruz, başkaları gibi değiliz. Tıpkı filmlerde ki gibi kaçıp özgür olacağız. Aç da kalsak açıkta da kalsak güler geçeriz Türkan Şorayla, Kadir inanır gibi bi ekmek bi soğan yeter, çünkü çok aşığız. Hem olurda pişman olursam geri döner başkasıyla evlenirim, güzel kızım beni herkes ister. Hem seks çok güzel benim bu evliliğe ihtiyacım var. Paramız yok ama okulu bitiririm. Okul bitince zaten beni havada kaparlar hemen bi işe girerim. Sevgilim asla değişmez o çok farklı başka erkekler gibi değil. Bi ailenin kızını kaçırıp onları perişan edecek kadar merhametsiz ama bana asla el kaldırmaz çünkü çok aşığız...

Yazık etme kendine... Inan hiç birşey düşündüğün gibi olmayacak. Yıllarca eşinin peşinde koşmuş adamlar bile öyle bir değişiyor ki.. Git biraz kk arşivini karistir. Gör bak ne hikayeler var...

Arkadaslar kaçarak evlenen varsa evden kaçarken not biraktiniz mi ne gibi notlar yazdığınız acaba ?​
Beni bu yaşa kadar buyuttunuz. Hastalığımda basımda bekleyip geceleri uykusuz kaldınız. Gözünüzden sakındınız. Bende bir adamı sevdim muhtemelen o sizin bana yaptığınız tüm iyiliklere rağmen sizi böyle terkettiğim için ilahi bir ceza olacak burnumdan fitil fitil getirecek. Ben ömür boyu pişman olacağım bir yola çıkıyorum. Cokta benim için üzülmeyin. Ailesinden kaçan bir evlat olarak bunu haketmiyorum. Yazardım.

Kaçmak derken her kaçan için değil bu sözler. Hani bazı aileler var ya. Kızına çalmayıöğretir. Aile içi taciz vardır. Sofraya tuz gelmedi diye gözüne yumruk atılır falan. Eee zaten böyle bir aileye neden not yazılır. Böyle bir aile değilse neden kaçılır? Böyle bir aile değilse yukarıdaki not çok yerinde olur

Salak olma. Bak sana senin düzeyinde yazıyorum. Aptal mısın sen? Gerizekalı mısın? Bir erkek uğruna kaç canı ardına koyup gideceksin. Bi dene şu adamı. O koskoca şefkati sevgisi anlayışını bi dene. Muhtemelen şu an sana babandan daha yakın daha merhametli geliyor elin oğlu. Ama iki ters cümle kur bakayım bir kere Hayır de bu adama nasıl bir tavır sergiliyor. Elin boklu adamının avuç içlerini babanınkiyle bir mi sandın? Onun saçını okşarken ki merhametini elin oğlunda başka türlü bulacaksın. Herkes anlayışla karşılamış. Ama ben diyorum vallahi salak mısın? Kaçtığında ardına bıraktığın ev sana bir daha açılmayacak. AÇILMAYACAK. Hasta olduğunda bir bardak suyu isteyecek verecek adam olmayacak. Ulan bizde sevdik üç sene bekledim üç sene. Babam nuh dedi prygamber demedi. Kaçmak kolaydı niye yapmadım peki. Çünkü gerizekalı değilim ben. Salak beyinsiz değilim. Hey gidi... 18 yaşında dünyaları biliyorsunuz siz ama b.k biliyorsunuz! Ben 25 yaşında işim gücüm elimdeyken aşık oldum ama babamın üç sene ikna olmasını bekledim. Sen bu yaşında kaçacam diyorsun. Ben 25 yaşındaydım göze alamadım! Elin adamına bir kere hayır de bakalım ikinciye üçüncüye diyebilecekmisin. Sen 18 yaşında dünyaların dayağını yersin hor görülürsün. Beyin yok çünkü şu yaşta kaçacağım dediğine bakarsak. Annen sana küfür etmişte bilnemneymiş. Git bakalım gittiğin yerde hayatınfa duymadığın küfürleri duyacksın. Ses edemezsin çünkü kaçtın sen vallahi kimsede acımaz sana. Böyleyiz çünkü biz. Kaçan kıza başka türlü bakarız salak gözüyle bakarız zavallaı deriz. Ha şimdi diyeceksin benim sevgilim böyle değil korur beni. Aklından geçirdiğin anda bile hala toy olduğunu bil. Beyninin hala gelişmediğini bil. Adam olan okulunu bekler. Öyle zavallı bir hayata sürüklemez seni. Sende öyle. o seni okutmaz. Niye okutsun ki. Evde pis donlarını yıkayacak evin pis yerlerini temizletecek yemek yapacak bi zavallıyı bulmuş. İşi gücüde yok. Nasılsa geride dönemez ailesi yok. Gördünmü geleceğini. Ha bide bebeklerini unuttum.

Wala bende kactim coooookta mutluyim bin sukur. Ailemi uzdugum icin o gunu hatirlamak istemem dogrudur ama suan ailemde diyor damadin bole iyi oldugunu bilseydim verirdim iyi ki karsina bole biri cikmis diyor. Gonlum icim rahat diyor. E liylr bende hic pisman olmafim. Iyi ki kacmisim. Tabii baba ewinden gelinlikle cikmak ayri guzel keske ole olsaydi ama annemin inadiydi iste wermeyince kactim. Simdi oda memnun bende. Ben cok mutluyum valla kacanlar mutlu olmaz diyenler halt etmis 5 parmagin 5i bir degil. Ama dedigim gibi herkes bu kadar sansli da olmayabilit. Kimi kotu cikar. O yizden karsindakini iyi taniman lazim kiiiiiii ailesinide ...

ben bir kere kaçtım evden ama kocaya değil o zaman not bırakmıştım o olmaz mı ki? gerçi öğlen kaçıp akşam ezan vakti pişman olup koşa koşa eve döndüm ama :KK53: öhümm notumu da açıklıyorum o halde "ben evden kaçıyorum anahtar paspasın altında" :KK53:

evet ilkokulda idim evden kaçarken ilkokul dışında bu eylemi yapanın da akına şaşıyorum zaten hele ki kaçılan yer koca olunca:cool:

Wala bende kactim coooookta mutluyim bin sukur. Ailemi uzdugum icin o gunu hatirlamak istemem dogrudur ama suan ailemde diyor damadin bole iyi oldugunu bilseydim verirdim iyi ki karsina bole biri cikmis diyor. Gonlum icim rahat diyor. E liylr bende hic pisman olmafim. Iyi ki kacmisim. Tabii baba ewinden gelinlikle cikmak ayri guzel keske ole olsaydi ama annemin inadiydi iste wermeyince kactim. Simdi oda memnun bende. Ben cok mutluyum valla kacanlar mutlu olmaz diyenler halt etmis 5 parmagin 5i bir degil. Ama dedigim gibi herkes bu kadar sansli da olmayabilit. Kimi kotu cikar. O yizden karsindakini iyi taniman lazim kiiiiiii ailesinide ...

Ya siz ne dediğinizin farkında mısınız?? "iyi ki kaçmışım" ne demek Allah aşkına. Tamam siz mutlu olabilirsiniz, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Fakat sizin bir büyük ve bazı şeyleri yaşamış bir bayan olarak "asla kaçma, annenizi babanızı üzdüğünüzü değmez" demeniz gerekirdi. Konu fake bile olsa burayı okuyan belki aklında böyle bir fikir olan genç kızlara demeniz gereken şey "asla kaçmayın" olmalıydı.

Birde kaçanlar nasıl mutlu oluyor merak ettim, daha 20 gün önce babam kalp krizi geçirdi. Hayatta ilk defa babamı kaybetmeye kendimi bu kadar yakın hissettim. Ve daha ergenlik döneminde söylediğim masumane yalanlar için bile pişman oldum. Yoğun bakımın kapısında "baba beni affet, sana yalan söyledim sevgilimle parkta dolaşmak için, beni ne olur affet söylediğim saatten daha geç bir saatte eve gelip seni meraklandırdığım için" diye ağladım. Ve siz iyi ki kaçmışım diyebiliyorsunuz. Allah eşinizi sizin alnınıza yazmış, bence kaçmasaydınız ve de ikna etmeye çalışsaydınızda zaten evlenecektiniz. Siz ikna etmeye çalışmak yerine kolayı seçmişsiniz. Benim annem ve babam tam 8 sene aileleri ikna etmek için çalışmışlar. Lütfen gençlere örnek oluşturacak şeyler yazın. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

:KK9::KK9::KK9: Bravo!! Kızınıza söyleyin o da kaçarak evlensin olur mu ?? Belki piyango ona da vurur.. Dur tekrar tebrik edicem sizi BRAVO !!!:KK9::KK9:

Evlilik gerçekten sevdiğin ve saydığın ınsanla yasanınca ozeldır.. Sizin için sabretmeyı göze alamayacak bir insana bir ömür armağan etmeyin.Kendinize ve ailenize yapacağınız en buyuk kotuluk olur.Aileniz arkanızda olmayınca daha cok zulum goruyorsunuz.Biz ki normal düzende evlilik hayatı kurmus bır cok kadının yasadıklarını BDV de okuyoruz .. Siz kendiniz ailenizin yüzüne bakamayacak duruma bir adam yüzünden gelmeyın.

Ben anlamadım. Kaçmaya karar vermiş de tek dert not bırakılıp bırakılmaması mı olmuş? Bunda usul ne diye mi soruyor? Her şeyi usulüne göre yapan bir konu sahibi varsa karşımızda, kaçmak da usulden midir, aileyi ikna edip evlenmek varken... Tüm konuyu okumadım, kaç yaşında konu sahibi bilmiyorum. Ama hangimiz ilk sevdiğimizle evlendik ki? Yapma konu sahibi... Önce kendi ayaklarının üzerinde durabiliyor musun ona bak. Çok güvendiğin dağlara bir gün kar yağdığında en azından kendi ayaklarının üzerinde durabilecek olmalısın....Sanırım daha çok gençsin. Başında kavak yelleri esen dönemde olmalısın. Kendi yolunu çizmek istiyorsan önce eğitimini tamamlayıp bir işe girip ayaklarının üzerine sağlam basmalısın.

ben bir kere kaçtım evden ama kocaya değil o zaman not bırakmıştım o olmaz mı ki? gerçi öğlen kaçıp akşam ezan vakti pişman olup koşa koşa eve döndüm ama :KK53: öhümm notumu da açıklıyorum o halde "ben evden kaçıyorum anahtar paspasın altında" :KK53:

evet ilkokulda idim evden kaçarken ilkokul dışında bu eylemi yapanın da akına şaşıyorum zaten hele ki kaçılan yer koca olunca:cool:
:KK48::KK48: Ben de bi kere kaçmıştım ilkokulda. Mutfak camından kağıdı attım gittim bahçeye saklandım. Bekliyorum polisler gelecek herkes el feneriyle beni arayacak annem çok ağlayacak.. falan derken üşüdüm eve gizlice girip yatağın altına girdim uyumuşum orda :KK48: Not: Bi 5 milyon harcadım diye bana bağırdın ben gidiyorum sakın beni aramayın..

Kaç yaşındaydın kaçtığın da.
Çok mutlu olabilirsin zaten kimse burada kaçanların %100 ü yani tamamı mutsuz diye yazmamış.
10/1 lik bir ihtimal için kaçanlar mutsuz diyenler halt etmiş demek
sence doğru bir yaklaşım mı?
Üstelik karşında 18 yaşında tecrübesiz bir kız var.

Bu kıza kaçması için gaz değil, bu yaşta evlenmemesi için
nasihat vermen gerekir.

:KK9::KK9::KK9: Bravo!! Kızınıza söyleyin o da kaçarak evlensin olur mu ?? Belki piyango ona da vurur.. Dur tekrar tebrik edicem sizi BRAVO !!!:KK9::KK9:
Vala kizimda eger benim gibi mutlu olacaksa kacsin. Sewdigine kavussun. Ne yapayim yani. Benim basimdan talihsiz bi nisanlilik gecti ustelik ailem istedigi icindi. Sewemeyince asik olamayinca insan nasil mutlu olabilir ???????????? Allaha bin sukur ve Allah herkese benimki gibi mutlu huzurlu bi ewlilik nasip etsin. Alan razi vermeyiptte sonradan gonlu rahat olan da razi ;)))))) iki yildir ewliyim halaaa ilk gun ki gibi mutluyum. Vala dedigim gibi herkese denk gelmez iyisi. Ama bana geldi. Kinayeli tebriklerin icinde tesekkur ederim tatlimmm neticede bende mutluyim aileminde ici rahat kizi mutlu diye gerisi bosssssssss

Kaç yaşındaydın kaçtığın da.
Çok mutlu olabilirsin zaten kimse burada kaçanların %100 ü yani tamamı mutsuz diye yazmamış.
10/1 lik bir ihtimal için kaçanlar mutsuz diyenler halt etmiş demek
sence doğru bir yaklaşım mı?
Üstelik karşında 18 yaşında tecrübesiz bir kız var.

Bu kıza kaçması için gaz değil, bu yaşta evlenmemesi için
nasihat vermen de fayda var.
ben kac mi demisim bu kiza ???? Kacanlarin hangisi mutlu bi sor diyen olmus bende mutluyum iste ?? Bazilari mutsuz bazilari mutlu mu demis. Paymi vermis. Ben mutsuz olabida gordum kacipta pisman olabida gordum. Ben kendi adima konusuyorum. Ben sadce ailemi ilk gun cok uzdum merak ettiler onun icin cooook uzgunum ona sonuc olarak onlarda mutlu. Sence ben burda gaz mi vermisim. 5 parmagin 5i bir degil yazmisim ??

Back
X