- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- 133
- Konu Sahibi Seviyorumseniseni
Film gibi aşkımız
Aşktan siz ne anlarsınız
Kısmetimi kapattınız
En baştaki harflerine baksanız
oyyy sabah sabahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Film gibi aşkımız
Aşktan siz ne anlarsınız
Kısmetimi kapattınız
En baştaki harflerine baksanız
Beni bu yaşa kadar buyuttunuz. Hastalığımda basımda bekleyip geceleri uykusuz kaldınız. Gözünüzden sakındınız. Bende bir adamı sevdim muhtemelen o sizin bana yaptığınız tüm iyiliklere rağmen sizi böyle terkettiğim için ilahi bir ceza olacak burnumdan fitil fitil getirecek. Ben ömür boyu pişman olacağım bir yola çıkıyorum. Cokta benim için üzülmeyin. Ailesinden kaçan bir evlat olarak bunu haketmiyorum. Yazardım.Arkadaslar kaçarak evlenen varsa evden kaçarken not biraktiniz mi ne gibi notlar yazdığınız acaba ?
Wala bende kactim coooookta mutluyim bin sukur. Ailemi uzdugum icin o gunu hatirlamak istemem dogrudur ama suan ailemde diyor damadin bole iyi oldugunu bilseydim verirdim iyi ki karsina bole biri cikmis diyor. Gonlum icim rahat diyor. E liylr bende hic pisman olmafim. Iyi ki kacmisim. Tabii baba ewinden gelinlikle cikmak ayri guzel keske ole olsaydi ama annemin inadiydi iste wermeyince kactim. Simdi oda memnun bende. Ben cok mutluyum valla kacanlar mutlu olmaz diyenler halt etmis 5 parmagin 5i bir degil. Ama dedigim gibi herkes bu kadar sansli da olmayabilit. Kimi kotu cikar. O yizden karsindakini iyi taniman lazim kiiiiiii ailesinide ...
Wala bende kactim coooookta mutluyim bin sukur. Ailemi uzdugum icin o gunu hatirlamak istemem dogrudur ama suan ailemde diyor damadin bole iyi oldugunu bilseydim verirdim iyi ki karsina bole biri cikmis diyor. Gonlum icim rahat diyor. E liylr bende hic pisman olmafim. Iyi ki kacmisim. Tabii baba ewinden gelinlikle cikmak ayri guzel keske ole olsaydi ama annemin inadiydi iste wermeyince kactim. Simdi oda memnun bende. Ben cok mutluyum valla kacanlar mutlu olmaz diyenler halt etmis 5 parmagin 5i bir degil. Ama dedigim gibi herkes bu kadar sansli da olmayabilit. Kimi kotu cikar. O yizden karsindakini iyi taniman lazim kiiiiiii ailesinide ...
ben bir kere kaçtım evden ama kocaya değil o zaman not bırakmıştım o olmaz mı ki? gerçi öğlen kaçıp akşam ezan vakti pişman olup koşa koşa eve döndüm amaöhümm notumu da açıklıyorum o halde "ben evden kaçıyorum anahtar paspasın altında"
evet ilkokulda idim evden kaçarken ilkokul dışında bu eylemi yapanın da akına şaşıyorum zaten hele ki kaçılan yer koca olunca![]()
Vala kizimda eger benim gibi mutlu olacaksa kacsin. Sewdigine kavussun. Ne yapayim yani. Benim basimdan talihsiz bi nisanlilik gecti ustelik ailem istedigi icindi. Sewemeyince asik olamayinca insan nasil mutlu olabilir ???????????? Allaha bin sukur ve Allah herkese benimki gibi mutlu huzurlu bi ewlilik nasip etsin. Alan razi vermeyiptte sonradan gonlu rahat olan da raziBravo!! Kızınıza söyleyin o da kaçarak evlensin olur mu ?? Belki piyango ona da vurur.. Dur tekrar tebrik edicem sizi BRAVO !!!
![]()
ben kac mi demisim bu kiza ???? Kacanlarin hangisi mutlu bi sor diyen olmus bende mutluyum iste ?? Bazilari mutsuz bazilari mutlu mu demis. Paymi vermis. Ben mutsuz olabida gordum kacipta pisman olabida gordum. Ben kendi adima konusuyorum. Ben sadce ailemi ilk gun cok uzdum merak ettiler onun icin cooook uzgunum ona sonuc olarak onlarda mutlu. Sence ben burda gaz mi vermisim. 5 parmagin 5i bir degil yazmisim ??Kaç yaşındaydın kaçtığın da.
Çok mutlu olabilirsin zaten kimse burada kaçanların %100 ü yani tamamı mutsuz diye yazmamış.
10/1 lik bir ihtimal için kaçanlar mutsuz diyenler halt etmiş demek
sence doğru bir yaklaşım mı?
Üstelik karşında 18 yaşında tecrübesiz bir kız var.
Bu kıza kaçması için gaz değil, bu yaşta evlenmemesi için
nasihat vermen de fayda var.