Kaçarak evlenenleevlenenler

Arkadaslar kaçarak evlenen varsa evden kaçarken not biraktiniz mi ne gibi notlar yazdığınız acaba ?​
git okul oku, mumnunse Fen Edebiyat Fakultesi kazan hatta. o sure icerisinde yasin bir veda mektubunu yazabilecek kemale de ermis olur.

18 yasinda evlenenlerin, hele ki kacanlarin sonunu iyi oku bu sitede ama evveliyatla.

Merak ettigim için sordum
Sakın kaçma tekrar bu geceye dönmeyi çok istersin ama herşey için çok geç kalmış olursun. Ayrıca evden kaçtıktan sonra ailene bırakacağın notun bir önemi olmaz emin ol. O kazık yeter onlara...
Bazen herseyi göze alırsınız ve sonunda veda niteliğinde bişeyler yazmak istersiniz merk ettim yazan var mi sordum

Merak ettigim için sordum
Bu ne mantıksız bi merak kaçarak evlenenler not filan mı bırakıyor ? Mektup mu yazıyor ? Hiç duymadım , görmedim . Bu yaşta bunu mu merak ettin be yawrum . Sakın kaçıyım filan deme cok pişman olursun. Hayatını karartırsın . Bak oku meslek edin . İlerde pişmanlık içini çürütür ve caresizlik yakanı bırakmaz . Akıllı ol cok ciddiyim ne yap et meslek edin

Arkadaslar kaçarak evlenen varsa evden kaçarken not biraktiniz mi ne gibi notlar yazdığınız acaba ?​
Dur ben hic kacmadim ama senin icin esasli bir not yazayim.
Anne ve babacigim ben sizin emeklerinizi hic sayip kocaya kaciyorum.beni affedin zaten kisa sure sonra geri dobmek zorunda kalacagim bana kurtkcu dukkaninizi kapatmayin.
Sizin evinizden gelinlikle cikmak yerine kacarak yuzunuzuvyere egdirdigim icinde beni affedin yaz...

Bu ne mantıksız bi merak kaçarak evlenenler not filan mı bırakıyor ? Mektup mu yazıyor ? Hiç duymadım , görmedim . Bu yaşta bunu mu merak ettin be yawrum . Sakın kaçıyım filan deme cok pişman olursun. Hayatını karartırsın . Bak oku meslek edin . İlerde pişmanlık içini çürütür ve caresizlik yakanı bırakmaz . Akıllı ol cok ciddiyim ne yap et meslek edin
Mantıklı yada mantiksiz saygı duyuyorum fikirlerinize sadece

Mantıklı yada mantiksiz saygı duyuyorum fikirlerinize sadece
Toy olduğun belli . Kırk yıl düşünsem böyle bişe yani kaçarak evlenenler ne yazıyo veya mektup bırakıyo mu vallahi aklıma gelmez . Sen kacıcan cok belli zaten . Zaten kacıcaksan aileni sırtından vurup , kazık atıyo olcaksın yani kacamlar eğer mektup yazıyorsa gülerim valla yaşın daha küçük acelen ne ? Zaten kaçmayı teklif eden erkeğin karakterinden , sevgisinden şüpe ederim . Beni seven erkek bekler.

Back
X