Kaçarak evlenenleevlenenler

Sıkıntı ne çözümü olmayan birşey mi? Kaç yaşındasın?

Belki saçma belki ba
Sıkıntı ne çözümü olmayan birşey mi? Kaç yaşındasın?
Evet çözümü yok her yolu denedim herseyi yaptım ama çözüm yok en son çare buu başka yapacagim bişey yok yaşım 18 ama yaşadıklarım beni yaşımdan olgun yaptı bende istemezdim böyle olsun ama yapacak biseym kalmadı sizden beni anlamanız beklemem sordum sadece beni merk etmesinler diye bsyler yazicam bu

Bak sıkıntılarını cekinme yaz . Burda zaten cogumuz evli senden de yaşca bayağı büyük tecrübe etmiş bayanlarız . Madem fikir istiyorsun , merak ediyorsun diyoruz işte kaçmak kesinlikle çözüm değil, hiç birsey düzelmez

Bak sıkıntılarını cekinme yaz . Burda zaten cogumuz evli senden de yaşca bayağı büyük tecrübe etmiş bayanlarız . Madem fikir istiyorsun , merak ediyorsun diyoruz işte kaçmak kesinlikle çözüm değil, hiç birsey düzelmez
Çarem yok başka ailem kesinlikle onay vermiyor sebeb yok ama bizim nisanimiz olacakken annem olay çıkardi istemedi hersey güzel giderken bunu yaptı bana

Çarem yok başka ailem kesinlikle onay vermiyor sebeb yok ama bizim nisanimiz olacakken annem olay çıkardi istemedi hersey güzel giderken bunu yaptı bana

Belki saçma belki ba
18 yaşındasın bir kaç sene erteleyin evliliği hem kacmasan bile yaşın cok küçük evlilik için ,kacsanda sana üç ay veriyorum . Gelip konu acıcan burda cok mutsuzum diye . Yapma canım evlilik cok ciddi bişey küçük yaşta evlenirsen cabuk bıkarsın bak , gez toz sevdiğinle görüş yine ama evlenme hele kacarak asla .

Ya neden aileler engelliyor bazi seyleri anlamis degilim ben.. ztn kizin nisani olacakken anne olay cikarmis.. tabikide bilemeyiz neler olup bittigini .. bu kacma sorunu ailelerden kaynakliyor... ama senin gelecegin icin kacmak cozum degil.. keske aileler daha ilimli olsada gencler kacmazsa, sonra eyvah kizim oglum kacti demeseler keske.. o degilde sirf kiz kacmiyorki erkekte kaciyor neticede kizla birlikte.. bak cnm kacmak cozum degil, hic bir zamanda cozum olmamistir, notu motu birak, ailenle oturup ciddi bir sekilde konus.. yil olmus 2016 artik bu kafalarin degismesi lazim.. ailelerin cocuklara karsi baskici olmamasi lazim, genclerinde kacmamasi lazim..

Şimdi size kaçarak evlenmenin zararlarını anlatayım sonra siz karar verin;
:nazar:İlk zamanlar aklınıza aileniz gelmiyo kurtulmuş gibi bir his geliyo sonra sonra koyuyo acısı aileniz burnunuzda tütüyo ama ne çareki herşeyi göze almış oluyosunuz zaten
:nazar:kaçarak evlendiğiniz insan ne kadar iyi olursa olsun bunu yüzünüze vuruyor
:nazar:kaçtığınız insanın ailesinin yanında yeriniz olmuyo itiliyorsunuz,kakılıyorsunuz,hor görülüyorsunuz,koca manyağı olarak ilan edilip kendi ayağıyla geldi zaten ailesini bırakıp aman bundan ne olur ki denilip hakaretler yiyorsunuz .dile getirmeselerde tavırları yetiyor zaten
:nazar:Düğününüz yapılmıyor yapılsa bile büyük çoğunluğu eksik olarak yapılıyor
:nazar:Her iki taraftanda dışlanıyorsunuz
:nazar:Ve bu saydığım mevzular doğacak olan çocuğunuza kadar yansıyor

En önemlisi anne baba ahı alırsan eşin dünyada bir tanede olsa hep bir huzursuzluk ve mutlussuzluk içinizde daim oluyo karar sizin

Ya neden aileler engelliyor bazi seyleri anlamis degilim ben.. ztn kizin nisani olacakken anne olay cikarmis.. tabikide bilemeyiz neler olup bittigini .. bu kacma sorunu ailelerden kaynakliyor... ama senin gelecegin icin kacmak cozum degil.. keske aileler daha ilimli olsada gencler kacmazsa, sonra eyvah kizim oglum kacti demeseler keske.. o degilde sirf kiz kacmiyorki erkekte kaciyor neticede kizla birlikte.. bak cnm kacmak cozum degil, hic bir zamanda cozum olmamistir, notu motu birak, ailenle oturup ciddi bir sekilde konus.. yil olmus 2016 artik bu kafalarin degismesi lazim.. ailelerin cocuklara karsi baskici olmamasi lazim, genclerinde kacmamasi lazim..
Cok konustum cok ama dinlemediler bile annem kendide kacarak evlendi beni anlamasini beklerdim ama anlamadım hiçte anlamicek

Ben kacarak evlendim herseyin guzel.olacagni umarak sevdgim adama gittim ne mi oldu : koskoca bir hiccccc ... Annemle babam uzulduguyle kaldi halada uzuluyorlar .. Elimde olsaydi geri dondurebilseydim o geceyi bir kere daha sans verilseydi bna asla yapmazdim kendi hayatimi kendi ellerimle mahvettim kim.ugruna ne ugruna kim annemden babamdan dha degerli : hickimse ... Annemi dinleseydim zamannda belki de hayatim dha guzel olacakti peki bn ne yaptim hayatimin icine s..tm .. Kimse ailenden dha degerli degil .. Yada sen soyle : en ufak bir olayda senden yuz cevirecek seni bir hic yerine koyabilecek kolayca arkasini donebilecek olan adam mi .... Yoksa sen.ne yaparsan yap sana kollarini acan senin gozyaslarina kiyamayan annen baban mi ?? İlerde cok.pisman olursun sakin yapma .. O gune donsem keske bacaklarim felc olsaydi da gitmeseydim onunla dedigim gunlerimi hic unutmam ..

Ben kacarak evlendim herseyin guzel.olacagni umarak sevdgim adama gittim ne mi oldu : koskoca bir hiccccc ... Annemle babam uzulduguyle kaldi halada uzuluyorlar .. Elimde olsaydi geri dondurebilseydim o geceyi bir kere daha sans verilseydi bna asla yapmazdim kendi hayatimi kendi ellerimle mahvettim kim.ugruna ne ugruna kim annemden babamdan dha degerli : hickimse ... Annemi dinleseydim zamannda belki de hayatim dha guzel olacakti peki bn ne yaptim hayatimin icine s..tm .. Kimse ailenden dha degerli degil .. Yada sen soyle : en ufak bir olayda senden yuz cevirecek seni bir hic yerine koyabilecek kolayca arkasini donebilecek olan adam mi .... Yoksa sen.ne yaparsan yap sana kollarini acan senin gozyaslarina kiyamayan annen baban mi ?? İlerde cok.pisman olursun sakin yapma .. O gune donsem keske bacaklarim felc olsaydi da gitmeseydim onunla dedigim gunlerimi hic unutmam ..
Sevdiğimden eminim kesinlikle bende istemezdim bunu ama beni mecbur bıraktilar

Back
X