Ama ben gercekten cok uzuldum yani niyetim kizi tesvik etmek asla degil tabikide ama yani kacanlarin hepsi mutsuz der gibi yazmis bazi arkadadlar. Tamam yeniyim eski uyelerimiz nr yazmislar bilmiyorum ama %99u ole yazmis diye bende mi oyle yazayim. %1 i de benim demekki. Tamam size katiliyorum mantikli dusunmeye calisiyorum burda bu sekilde yazmam pekde dogru olmamis ama kacanlarin hepsi mutsuz diyenler var benim sitemim onlara. Oyle yazmasinlar haliyle banada soz hakki doguyor. Yok babanin annenin basini yere egdin falan yazmislar bunu yazmayin bari. Annem iyiki kacmis demedi keske damadi tanimak isteseydim verirdim dedi sadece. Arkadaslar lutfen herseye tamam da " o nasil bi anne " cumlesi bariz can sıktı. Bunu soylemek dogrumu sizce.bir Annenin kisiligini yargilimak kimin haddine. Bariz burda ozetle gecistiriyoruz herseyi kimin ne yasadigini nerden bilebiliriz lutfen. Tamam ben hatami kabul ediyorum burda boyle anlatmak yanlis oldu gercekten haklisiniz ama lutfen yok o nasil anneymis falan demeyin lutfen. Bu cok cirkin bi cumle cookk..
Canım burada bizler sadece kaçmanın doğru bir eylem olmadığını anlatmaya çalışıyoruz.
Sende sonuçta kaçtın ama ohh iyi ki kaçtım demiyorsundur.
Evet mutlusun ama yaptığın doğru değildi dil mi.
Kendin yazmışsın ailem çok üzüldü, hala o günleri hatırlamak istemediğim doğrudur diye.
Eğer mutsuz olsaydın ki buda yüksek ihtimal di.
O zaman bambaşka şeyler yazacaktın.
İyi ki mutsuz olmamışsın.
Bu tarz bir konuda herkes kaçanlar mutsuz diyor ben mutluyum ama gibi bir savunma yapman doğru olmuyor.
Çünkü genel olarak %95 lik bir mutsuz olma ihtimali var.
Sen bunu yaptığında 22 yaşındaymışsın. Bu kız 18 yaşında.
Arada ki 4 yıllık tecrübe farkı hiç azımsanacak bir aralık değil.
18 yaşında hiç olmayacak biriyle sevgiliydim.
23 yaşında bambaşka biriyle evlendim.
Sen kendi açından elde ettiğin veriyi doğruymuş gibi
algılamamıza sebebiyet verdin.
Bizi değil ama konu sahibini etkileme ihtimalin çok yüksek.
Çünkü buna teşebbüs etmek isteyen o.
Ya mutsuz olursan diyen bizlere çıkıp ben mutlu oldum
herkes mutsuz olacak diye birşey yok demeni doğru bulmadık. hepsi bu.