Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesinin rızasını almadan bir kişi tanıyorum ben kendi etrafımda.
Şimdi boşandı annesinin evine tekrar döndü.
Hiç istemediler o kadar evlenme dediler ama ebn seviyorum evleneceğim dedi sonuç ise mutsuz boşanmayla sonuçlanan bir evlilik.
Ama elbette istisnalarda yok değildir.
anne baba rizasi olmadan yapilan evlilikler nedense hüsranla sonuclaniyor sanki..
bosanma olmasa bile kacanlar bir zaman sonra pisman oluyorlar gibi,
sevmek guzel sevdiginle evlenmek guzel ama iste kacinca bi kanadin hep kirik gibi oluyo,
bide kactigin zaman karsi taraftanda bence deger gormuyorsun kacti geldi diyolar vs vs.
bence hersey guzelikle olmali...
Kaçıcan mı yoksa
Herkes evinden telli duvaklı çıkmak ister.
Evlilik sevincinin hep buruk olmasındansa ben ailenin rızasını alana kadar direnmekten yanayım.
tabi ki istisnalar vardr.
benım de etrafımda gordugum kadarıyla mutsuz olanlar var.
ama bazen aıleler sırf ınat olsun dıye vermıyor.
ne bıleyım bu gibi durumlarda olanlar ne yapıyor mesela:44:
İnat yapıp kızını sevdigine vermeyenler var peki o durumda ne yapacağız?
Direniyorum.. direniyorum babama karşı.. Bir çıkar yol..
Kaçmak istemiyorum elbet ama bir çıkar yol..![]()
insallah o yolun acılır amin.
ben de bu durumdan muzdaribim kacmayı dusunmuyorum ama böyle sorunlarda ne yapılır bılemıyorum
tabi ki mutlu olanlar illa ki vardır. teskkurler yorumunuz ıcınAnnemle rahmetli babacım kaçarak evlenmişler.
Çokta mutlulardı.
Ananem istememiş babamı sonradan barışmışlar tabi.
Bi arkadaşımda kaçarak evlenmişi.
Onun da annesi istememiş vermemişi.
Onlarda kaçtılar öyle evlendiler.
Annesiylede sonradan düzelmişti araları.
İstisnalar kaideyi bozmaz her kaçan mutsuz olcak diye kanun yok ya elbet mutlu olanlar var .
kesinlikle karşı tarafın gözünde sahipsiz gibi görünürsün......evliliklerde ise her anlamda güçlü olman gerekiyor ki bir dengede durasın.....güçsüz olmaya başladığın an erkek bunu çoğunlukla kullanır onun hayatını yaşamaya zorlayabilir
Mutlaka bir yerlerde patlak veriyor canım aile rızası almadan yapılan iş..Kaçan kız daha evin kapısından çıkarken pişman olurmuş düşün yani...
Muhakkak inat olsun diye yapanda vardır ama onda da yine içlerine sinmeyen bişeyler vardır ondandır yani.
Yoksa hangi anne baba evladının mutlu olmasını istemesin ki hem de sevdiği kişiyle.
Ama bu durumlarda olanalr ne yapıyor bilemem ikna yoluna gitmek en iyisi olsa gerek heralde ortada bir kusur yoksa sadece kuru inat varsa yani