• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçarak evlenipte mutlu olan var mı?

Belissa

♡ Бизимки Масалди ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
28.691
7.344
198
kızlar hep aklıma takılır bu tür sorular :KK14:
herkese göre degişir elbette ama hani aile rızası olmadan evlenenler mesela su an da mutlu musunuz?

Son düzenleme:
Ailesinin rızasını almadan bir kişi tanıyorum ben kendi etrafımda.
Şimdi boşandı annesinin evine tekrar döndü.
Hiç istemediler o kadar evlenme dediler ama ebn seviyorum evleneceğim dedi sonuç ise mutsuz boşanmayla sonuçlanan bir evlilik.
Ama elbette istisnalarda yok değildir.

Ailesinin rızasını almadan bir kişi tanıyorum ben kendi etrafımda.
Şimdi boşandı annesinin evine tekrar döndü.
Hiç istemediler o kadar evlenme dediler ama ebn seviyorum evleneceğim dedi sonuç ise mutsuz boşanmayla sonuçlanan bir evlilik.
Ama elbette istisnalarda yok değildir.

tabi ki istisnalar vardr.
benım de etrafımda gordugum kadarıyla mutsuz olanlar var.
ama bazen aıleler sırf ınat olsun dıye vermıyor.
ne bıleyım bu gibi durumlarda olanlar ne yapıyor mesela:44:

anne baba rizasi olmadan yapilan evlilikler nedense hüsranla sonuclaniyor sanki..

bosanma olmasa bile kacanlar bir zaman sonra pisman oluyorlar gibi,

sevmek guzel sevdiginle evlenmek guzel ama iste kacinca bi kanadin hep kirik gibi oluyo,

bide kactigin zaman karsi taraftanda bence deger gormuyorsun kacti geldi diyolar vs vs.

bence hersey guzelikle olmali...

Kaçıcan mı yoksa:52:

Herkes evinden telli duvaklı çıkmak ister.
Evlilik sevincinin hep buruk olmasındansa ben ailenin rızasını alana kadar direnmekten yanayım.

Hem ilerde eş kavga anında ben seni almadım ki sen kaçtın der ise felaket.

Son düzenleme:
anne baba rizasi olmadan yapilan evlilikler nedense hüsranla sonuclaniyor sanki..

bosanma olmasa bile kacanlar bir zaman sonra pisman oluyorlar gibi,

sevmek guzel sevdiginle evlenmek guzel ama iste kacinca bi kanadin hep kirik gibi oluyo,

bide kactigin zaman karsi taraftanda bence deger gormuyorsun kacti geldi diyolar vs vs.

bence hersey guzelikle olmali...

Allah her kıza telli duvaklı gelın olmayı nasıp etsın.
benım duydugum kadarıyla da daha ılk günden pisman olurlarmıs

işte aıleın katılıgından da oluyor bazen bunlar:31:

İnat yapıp kızını sevdigine vermeyenler var peki o durumda ne yapacağız?
Direniyorum.. direniyorum babama karşı.. Bir çıkar yol..
Kaçmak istemiyorum elbet ama bir çıkar yol.. :31:

Annemle rahmetli babacım kaçarak evlenmişler.
Çokta mutlulardı.
Ananem istememiş babamı sonradan barışmışlar tabi.
Bi arkadaşımda kaçarak evlenmişi.
Onun da annesi istememiş vermemişi.
Onlarda kaçtılar öyle evlendiler.
Annesiylede sonradan düzelmişti araları.
İstisnalar kaideyi bozmaz her kaçan mutsuz olcak diye kanun yok ya elbet mutlu olanlar var .

kesinlikle karşı tarafın gözünde sahipsiz gibi görünürsün......evliliklerde ise her anlamda güçlü olman gerekiyor ki bir dengede durasın.....güçsüz olmaya başladığın an erkek bunu çoğunlukla kullanır onun hayatını yaşamaya zorlayabilir

Kaçıcan mı yoksa:52:

Herkes evinden telli duvaklı çıkmak ister.
Evlilik sevincinin hep buruk olmasındansa ben ailenin rızasını alana kadar direnmekten yanayım.

Allahın izniyle kacmak benden uzak olsun canım.
ben gercekten merak edıyorum boyle evlenenlerın duygularnı o yuzden actım konuyu.

hele son gunlerde kacan kuzenımın mutsuzlugunu ogrenınce boyle konu acmak sart oldu bana:ssz:

tabi ki istisnalar vardr.
benım de etrafımda gordugum kadarıyla mutsuz olanlar var.
ama bazen aıleler sırf ınat olsun dıye vermıyor.
ne bıleyım bu gibi durumlarda olanlar ne yapıyor mesela:44:

Muhakkak inat olsun diye yapanda vardır ama onda da yine içlerine sinmeyen bişeyler vardır ondandır yani.
Yoksa hangi anne baba evladının mutlu olmasını istemesin ki hem de sevdiği kişiyle.
Ama bu durumlarda olanalr ne yapıyor bilemem ikna yoluna gitmek en iyisi olsa gerek heralde ortada bir kusur yoksa sadece kuru inat varsa yani

İnat yapıp kızını sevdigine vermeyenler var peki o durumda ne yapacağız?
Direniyorum.. direniyorum babama karşı.. Bir çıkar yol..
Kaçmak istemiyorum elbet ama bir çıkar yol.. :31:

insallah o yolun acılır amin.
ben de bu durumdan muzdaribim kacmayı dusunmuyorum ama böyle sorunlarda ne yapılır bılemıyorum

Mutlaka bir yerlerde patlak veriyor canım aile rızası almadan yapılan iş..Kaçan kız daha evin kapısından çıkarken pişman olurmuş düşün yani...

Annemle rahmetli babacım kaçarak evlenmişler.
Çokta mutlulardı.
Ananem istememiş babamı sonradan barışmışlar tabi.
Bi arkadaşımda kaçarak evlenmişi.
Onun da annesi istememiş vermemişi.
Onlarda kaçtılar öyle evlendiler.
Annesiylede sonradan düzelmişti araları.
İstisnalar kaideyi bozmaz her kaçan mutsuz olcak diye kanun yok ya elbet mutlu olanlar var .
tabi ki mutlu olanlar illa ki vardır. teskkurler yorumunuz ıcın

kesinlikle karşı tarafın gözünde sahipsiz gibi görünürsün......evliliklerde ise her anlamda güçlü olman gerekiyor ki bir dengede durasın.....güçsüz olmaya başladığın an erkek bunu çoğunlukla kullanır onun hayatını yaşamaya zorlayabilir

katılıyorum.
keısınlıkle bır bayan guclu olmalı.
ipler he zaman bayanda olmalı dıye dusunurum hep

Mutlaka bir yerlerde patlak veriyor canım aile rızası almadan yapılan iş..Kaçan kız daha evin kapısından çıkarken pişman olurmuş düşün yani...

cok haklısın canım
ben bu konuyu aslında kendım ıcın acmadım.
kuzenım evlenmıstı bu sekılde.
sımdı pısmanmıs dıye duydum hatta bır daha aılenden kımseyle samimi olmayacaksın dıye kocası dövmüs falan kızın beli agrıyordu egılınce .
duydum da cok uzuldum. bakalım baskaları nasıl dıye merak ettım

Çok yakından tanıdığım kaçarak evlenen bir sürü kişi var. Ne hikmetse genelde erkek tarafıyız, kaçıp gelen, kaçırılıp getirilen gelinlerimiz oldu bugüne kadar.
Sonrasında her ne kadar aileler ikna yoluna gitse ve nikahlarında bulunsalar dahi, problemler hiçbir zaman peşlerini bırakmadı.
Tüm bu insanların evlilikleri, erken yaşta yapılan hatalar, hataların üstüne düzelir belki diye evliliğim kurtulur gözüyle bakılıp yapılan çocuklar,
ardından kaçınılmaz son Boşanma.. Olan kime oldu? Çocuklara..
Benim de merak ettiğim buna benzer bir şey vardı uzun zamandır; ben de onu sorayım bari artık konu açıp :)

Muhakkak inat olsun diye yapanda vardır ama onda da yine içlerine sinmeyen bişeyler vardır ondandır yani.
Yoksa hangi anne baba evladının mutlu olmasını istemesin ki hem de sevdiği kişiyle.
Ama bu durumlarda olanalr ne yapıyor bilemem ikna yoluna gitmek en iyisi olsa gerek heralde ortada bir kusur yoksa sadece kuru inat varsa yani

Benim babam iki kere istetmiş annemi.
Ananem çok sert çıkmış kızımı keserim gene vermem demiş bakarmısınız lafa.
Babamla annem müstakil evlerde karşılıklı otururmuş.Öyle tanışmışlar bakışa bakışa aşık olmuşlar.
Mektuplaşmalar vs...
Babamda kaçırmış işte annemi.
Ananemin istememe nedeni ise çok komik.
Babamın öğretmen olması .
Çok tayini çkar ordan oraya istemem demiş.
ÖğreTmenlikten güzel meslk var mı kızlar.
Ama gelin görün ki küçük teyzemi polise verdi ve ordan oraya tayin çıktı komiser olana dek.
Büyük konuşmamak da önemli tabi.

Öteki kaçan arkadaşımın anneside çocuk uzun yol şöforü diye istememişti.
Tehlikeli ömrü yollarda geçer diye...
Mesleki takıntıları var işte büyüklerin .

Back
X