Aşılama ***kaçıncı aşılamada hamile kaldınız ve sorununuz neydi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaçıncı aşılamada hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    99

31 temmuz

Rabbim kapındayım....................
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
713
184
323
:118: kaçıncı aşılamanızda hamile kaldınız ve infertilite faktörünüz neydi kızlar?

ben anketime cvp verirken oluyormu olmuyormu diye yanlışlıkla 1. seçeneği işaretlemişim, bir oy kullanan birdaha kullanamıyor zaten! inşallah isabet olurda 1. aşılamamda hamile kalırım.

sonunda buldum anketini ve oyladım cnm:)).bende yumurtlama problemi vardı eşimdede sperm azlığı ve hareketsizliği çok şükür tedavimz olumlu cevap verdi.2.aşılamamda hamile kalanlandanım.allahım daim etsin inş

yasmin arkadaşım tebrik ederim sağlıklı hamilelik geçirmeni dilerim aşılama sürecinde nasıl beslendin özel bir ilaç filan verdilermi aşılama günün nasıl geçti neler yaptın ,çok sordum ama belki bizede bir ışık olur sağol

Son düzenleme:

cnm hiç önemli değil sorularını istediğin kadar sor cevaplarım bende geçtim sonuçta o aşamalardan.düşüncelerin içinde çok tşkler.hayır değişik bir ilaç kullanmadım klomen ve çatlatma iğnesi tedavime başladığımdan beride vitamin şeker cor aspirin guatırım olduğu içinde guatır hapı kullandım o kadar.hala ilaçara devam tabi.aşılamamı anestezi altında oldum ben.kendime geldiğide bacaklarım bağlanmış bir şekilde yan tarafa yatırılmıştı öylece 1 saat yattım.o gün az bir kanamam oldu o kadar.bol bol dinlendim dinlenmek ağır iş yapmamak çok önemli.aşılamamın 14. günümde evde yaptığım testle öğrendim inanamadım tabi.adet günümde kan testi yaptırdım 398 çıktı.dün yime test yaptırdım hcg 1593 çıktı.henüz 5 hafta 4 günlük falan.yarın kontürolum var umarım kesemi görürürüm.he birde düşük ilacı kullanıyorum tedbir amaçlı günde 3 defa bunuda aşılama yaplılan günden itaberen başladım.allah sanada versin inş cnm.hayırlı haberlerini bekliyorum.bendede hiç ümit yoktu inan ama çok şükür tuttu.

yasmin çok sağol açıklamaların için bizim de sebepsiz infertile yaşım 34 egede başlıyacağım hayırlısıyla önce aşılama dediler sonra tüp mayısta rahim filmi istediler hemen çektirecegim soğan suyu içiyorum içimde bir umut var inşallah benimde sağlıklı bebeğim olur

önemli değil cnm.allah hayırlısını versin inş.inan bu işlerin yaşla alakası yok yaş konusunu kafana takma sakın.benimde kuzenim 34 yaşında anne oldu.allah gönlüne göre versin

amin canım, sizi o bebeğe, o beğeği size bağışlasın rabbim.

amacımız, aşılamaya katılan arkadaşlarımızdan, aşılama olumluluk yüzdemizi kendimize göre az çok belirleyebilmek!

3.aşılama tedavıye basladık dun.inş bukez olur.olmazsa tupe gecıcez.

kızlar bugün kesemi gördüm henüz bebeğimi göremedim 10 gün sonra görücem inş.dualarınızı eksik etmeyin

hayırlı olsun ,Allah kucağına almayı nasip etsin

anketleri herzaman sevmişimdir, fikir elde etmenin en güzel yollarından biri!

Sorun pco 3 asilamadada olmadı:) Şimdi tüpe geçiş yaptık bakalim bunda ins. İlkinde olur

slm hanımlar ... benim 3 aşılamamda olmadı artık hiçbişey yapmak yada denemek istemiyorum bi süre dinlenip zaman ne gösterirse onu yapcam ... benim sorunum tüplerden biri tıkalı eşiminde haraketli sperm sayısı düşük ... Ankete katkıda bulunamıyorum çünkü benim için bi seçenek yok :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…