canım benim aşılama için açılmış bisürü sayfa var oralarda izah edildiği için önemsemedim ama ısrar edince anlatayım.adetinin 3 günü doktorunun verdiği ilaçlar başlanıyor, hap yada iğne verebilir doktorun, sonra yumurta takibine giriyorsun ve yumurtan belli bir büyüklüğe ulaştıktan sonra çatlatma iğnesi oluyorsun ve 36 saat sonra(çatlatma iğnesinden) eşinin işlemden geçirilmiş spermlerini rahim içine bir kanül yardımı ile bırakıyorlar, 14 gün sonrada kanda belli oluyor tutup tutmadığı:) işte böyle canım
Ben o sayfalarıda aradım bulamadım yazıyor mudur diye cok aradım göremedim
çatlatma iğnesi dedigin şey karnından yapılan mı Doktor illaki yapıyor mu kendisi çatlasa olmuyor mu?
Yani çatlamama durumunda mı yapılıyor iğne yoksa herkese mi yapılıyor bu iğne?
Benim yumurtlama ve çatlama da sorunum yok çünkükaçış yok mu bu iğneden
slm arkadaşlar sizlere bir sorum olucak aranızda progestan kullanan varmı yada progestan kullanmayı bıraktıktan kaç gün sonra adet olunur bilginiz varmı..?
tahlilime 3 gün kaldı
yok canım kullandım galıba ama cook önce...
birazdan 3.aşılamama giricem dua beklıyorum arkadaslar...
slm cnm test yaptınmı sonucun ne merak ettim.İnşallah güzel haber verirsin.
yok canım olmadı, tahlil günümden 1 gün önce tahlil yaptırdım 0.5 çıktı ve adetimi tam günümde yani dün gördüm ama çok az adetim hiç sökülmedi, normalde sabah ağrıyla kalkarım ilk gün ama ne ağrı var ne kanama
cnm üzülme dicem ama üzülmemek elde değil biliyorum.akışına bırak bencede en iyisi.allah ol derse olur.stres yapmamaya çalış.bazı yerler 4 kez aşılama yapıyor biraz ara ver olmazsa 4.dene istersen cnm.allah gönlüne göre versin inş
evet bende bunu farkettim arkadaşım, anketin seçenek sayısını arttırmalıydım, sonradan farkettim
benımde dun akşam 8bucuk cıvarı yapıldı aşılamam.benım test gunum ayın 25inde snın nezmnbenım ayın 17sınde ovıtrellı var bıde folıkplus verdı baska bısı vermedı bana doktorumdün ilk aşılamam yapıldı...
progestan ve estofem kullanıyorum....
inşallah tutar...
allah isteyen herkese versin evladını inşallah....
kızlar test yaptım bu gün tahlil sonucum 582.5 tahlil yapan adam bir hafta sonra tekrar tahlil yap dedi biraz korktum açıkçası sevinmelimiyim bu sonuca
kızlar test yaptım bu gün tahlil sonucum 582.5 tahlil yapan adam bir hafta sonra tekrar tahlil yap dedi biraz korktum açıkçası sevinmelimiyim bu sonuca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?