Aşılama ***kaçıncı aşılamada hamile kaldınız ve sorununuz neydi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaçıncı aşılamada hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    99
sebepsız ıntertlıfe 3.aşılam perş yapılcak.inş 3aşılamamda hamile kalıcam

Ben o sayfalarıda aradım bulamadım yazıyor mudur diye cok aradım göremedim
çatlatma iğnesi dedigin şey karnından yapılan mı Doktor illaki yapıyor mu kendisi çatlasa olmuyor mu?
Yani çatlamama durumunda mı yapılıyor iğne yoksa herkese mi yapılıyor bu iğne?
Benim yumurtlama ve çatlama da sorunum yok çünkü kaçış yok mu bu iğneden

valla canım benim iğnem göbekten yapılıyor çok ince ve küçücük korkma

slm arkadaşlar sizlere bir sorum olucak aranızda progestan kullanan varmı yada progestan kullanmayı bıraktıktan kaç gün sonra adet olunur bilginiz varmı..?

slm cnm test yaptınmı sonucun ne merak ettim.İnşallah güzel haber verirsin.

yok canım olmadı, tahlil günümden 1 gün önce tahlil yaptırdım 0.5 çıktı ve adetimi tam günümde yani dün gördüm ama çok az adetim hiç sökülmedi, normalde sabah ağrıyla kalkarım ilk gün ama ne ağrı var ne kanama

Çok üzüldüm ya ama kanaman yoksa biraz bekle olmazsa tekrar yaptir derim sana bakarsın bir mucize olur.

dün ilk aşılamam yapıldı...
progestan ve estofem kullanıyorum....
inşallah tutar...
allah isteyen herkese versin evladını inşallah....

mrb yasmincim nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?bende üzülmiycem diyorum ve üzülmemeye çalışıyorum artık takmıyorum eskisi gibi ...biz nekadar istesekte rabbim dilemedikçe olmuyo . zaman herşeyin ilacı bekleyip görcez...artık aşılama denemek istemiyorum yasmin dediğin gibi akışına bıraktım takdiri ilahi neyse onu yaşayacağız nasipte varsa olcak mutlaka

dün ilk aşılamam yapıldı...
progestan ve estofem kullanıyorum....
inşallah tutar...
allah isteyen herkese versin evladını inşallah....
benımde dun akşam 8bucuk cıvarı yapıldı aşılamam.benım test gunum ayın 25inde snın nezmnbenım ayın 17sınde ovıtrellı var bıde folıkplus verdı baska bısı vermedı bana doktorum

kızlar test yaptım bu gün tahlil sonucum 582.5 tahlil yapan adam bir hafta sonra tekrar tahlil yap dedi biraz korktum açıkçası sevinmelimiyim bu sonuca

kızlar test yaptım bu gün tahlil sonucum 582.5 tahlil yapan adam bir hafta sonra tekrar tahlil yap dedi biraz korktum açıkçası sevinmelimiyim bu sonuca

oo cok guzel canım kaçıncı gunun bugun aşılamamıydı senınde tebrıkelr cokk guzel değerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…