slm hanımlar ... benim 3 aşılamamda olmadıartık hiçbişey yapmak yada denemek istemiyorum bi süre dinlenip zaman ne gösterirse onu yapcam ... benim sorunum tüplerden biri tıkalı eşiminde haraketli sperm sayısı düşük ... Ankete katkıda bulunamıyorum çünkü benim için bi seçenek yok :26:
slm hanımlar ... benim 3 aşılamamda olmadıartık hiçbişey yapmak yada denemek istemiyorum bi süre dinlenip zaman ne gösterirse onu yapcam ... benim sorunum tüplerden biri tıkalı eşiminde haraketli sperm sayısı düşük ... Ankete katkıda bulunamıyorum çünkü benim için bi seçenek yok :26:
cnm hiç önemli değil sorularını istediğin kadar sor cevaplarım bende geçtim sonuçta o aşamalardan.düşüncelerin içinde çok tşkler.hayır değişik bir ilaç kullanmadım klomen ve çatlatma iğnesi tedavime başladığımdan beride vitamin şeker cor aspirin guatırım olduğu içinde guatır hapı kullandım o kadar.hala ilaçara devam tabi.aşılamamı anestezi altında oldum ben.kendime geldiğide bacaklarım bağlanmış bir şekilde yan tarafa yatırılmıştı öylece 1 saat yattım.o gün az bir kanamam oldu o kadar.bol bol dinlendim dinlenmek ağır iş yapmamak çok önemli.aşılamamın 14. günümde evde yaptığım testle öğrendim inanamadım tabi.adet günümde kan testi yaptırdım 398 çıktı.dün yime test yaptırdım hcg 1593 çıktı.henüz 5 hafta 4 günlük falan.yarın kontürolum var umarım kesemi görürürüm.he birde düşük ilacı kullanıyorum tedbir amaçlı günde 3 defa bunuda aşılama yaplılan günden itaberen başladım.allah sanada versin inş cnm.hayırlı haberlerini bekliyorum.bendede hiç ümit yoktu inan ama çok şükür tuttu.
çok sevindim senin adına darısı başımıza inş. bişey sorcam neden aşılamanı anestezi altında oldun bende aşılama oldum ama anestezi altında değildim ve yarım saat sonra kalkıp eve gittim malatyada olmuştum kalkıp arabayla adıyamana geldik ve hiç dinlenmedim ağır iş yapmadım ama normal hayatıma devam etmiştim kanda az bi yüksellme olmuştu ama sonra adet oldum ve değerim düştü bu ay normal yolla dened,k eşimde sperm azlığı çıkıyo ona keçi boynuzu falan uyguladık buayın sonunda adet olmam gerekiyo inş olmam inş gebe kalmışımdır eğer kalmadıysam rahim filmi çekecekler çok güzel bi duygu olmalı senin yazını okuyunca bile mutlu oluyorum kimbilir insan kendi yaşasa nasıl mutlu olur
tahlilime 3 gün kaldı
slm papatya benim tahlilimede 3 gün kaldı seninle aynı günde öğrenecez:18: allah yardımcımız olsun.Benim bu 4. aşılamam 3. aşılamamda 5 haftalık düşük yaptım bu son şansım allahım bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah.
inşallah ikimizde hayırlı haber, güzel haber alırız.
Kızlar kaç gündür aşılama nasıl yapılıyor diye soruyorum yardımcı olmuyorsunuz yani çok teşekkür ederim.
Bu sayfada herkes sadece kendini kurtarmaya çalışıyor geriden gelene destek yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?