Aşılama ***kaçıncı aşılamada hamile kaldınız ve sorununuz neydi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kaçıncı aşılamada hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    99

evet bende bunu farkettim arkadaşım, anketin seçenek sayısını arttırmalıydım, sonradan farkettim

cnm üzülme dicem ama üzülmemek elde değil biliyorum.akışına bırak bencede en iyisi.allah ol derse olur.stres yapmamaya çalış.bazı yerler 4 kez aşılama yapıyor biraz ara ver olmazsa 4.dene istersen cnm.allah gönlüne göre versin inş

çok sevindim senin adına darısı başımıza inş. bişey sorcam neden aşılamanı anestezi altında oldun bende aşılama oldum ama anestezi altında değildim ve yarım saat sonra kalkıp eve gittim malatyada olmuştum kalkıp arabayla adıyamana geldik ve hiç dinlenmedim ağır iş yapmadım ama normal hayatıma devam etmiştim kanda az bi yüksellme olmuştu ama sonra adet oldum ve değerim düştü bu ay normal yolla dened,k eşimde sperm azlığı çıkıyo ona keçi boynuzu falan uyguladık buayın sonunda adet olmam gerekiyo inş olmam inş gebe kalmışımdır eğer kalmadıysam rahim filmi çekecekler çok güzel bi duygu olmalı senin yazını okuyunca bile mutlu oluyorum kimbilir insan kendi yaşasa nasıl mutlu olur

tşk ederim cnm düşüncelerin için.allah sanada nasip etsin inş.gerçekten muhteşem bir duygu.cnm benim cnm çok tatlı ve çatım dar normal muaynemi bile zor oluyordum o yüzden anestezi altında oldum.benimde eşimde sperm azlığı ve haretsizliği var keçi boynuzu ve arı sütlü polen tozlu bal tüketti.ve son sperm testini hastene evimize yakın olduğu için evde yaptı.20 milyon çıktı heretliliğide yüzde 85 ti.hastenede yaptığında eşim çok strese giriyordu.evde denedi sonuçlar iyi çıktı ama ilaaki içtiklerinin faydası vardır

bende aşılamamı nihayet oldum 1 haftadır nette yoktum, bende sonuç bekliyorum arkadaşlar.

Selam kızlar bende aranıza katılıyorum 16 aydır korunmuyorum ama sonuç koca bir 0
Bugün yeni bir doktora muayene oldum ve artık yoluma onunla devam edeceğim bu kez olacak inanıyorum çok tavsiye aldım bu doktor adına.
Sorum şu ki Aşılama nasıl yapılıyor? Bana aşama aşama anlatır mısınız?
Bana da aşılama yapacak doktorum. Yarın tahlillerim var bugün adetimin 1. günü beni neler bekliyor merak ediyorum :18:
Lütfen biriniz anlatır mısınız? Adım adım atlamadan acısından sızısına kadar anlatır mısınız?

Benim sorunum pko esimde hicbir sorun yok...ilk asilamamda hamile kaldim... Darisi rum isteyenlerin basina ins...

umudunuzu yitirmeyin insallah allahim sizede nurtopu nasib eder benim yengem 14 yil sora asilamalarla hamile kaldi 3 deneme yapti olmadi ama denemelerden 1 yil sora kendiliginden hamile kaldi derken sirayla bebeler yapti simdi 3 bebesi var darisi basiniza ins

Bende dün ilk aşılamamı oldum. Beklemedeyim ama zaman geçmiyor gerçekten. Aşılamam çok kolay geçti. Ben hemşire ile konuşurken doktor geçmiş olsun dedi. Çok basit bir işlemmiş. Nasılda gözümde büyütmüşüm progestan verdi sabah akşam içicem. İlaçsız oluşan tek yumurtam ile aşılama oldum. Bu da sanırım şansı biraz azaltıyor ama doktorum ısrarla yapmak istedi aşılamayı. Yumurta aşılama için çok uygun ikiz riski yok falan filan işte. Hakkımızda hayırlısı artık.

Son düzenleme:
dilerim bende 2. aşılamamda hamile kaldım diye anketinizi işaretleyebilirim:)allah bana nasip eder:) ben de ilk aşılamamı oldum fakat tutmadı zaten 2 yumurtayla girmiştim aşılamaya klomenle çok büyümedi yumurtalarım 4 cm lik bir kistim oldu şimdi mayıs ayını es geçicez belki kistim küçülür ümidiyle onu şırındayla çektirmek fikrine alışamadım henüz:) 2. aşılamamda allahın izniyle klomen yerine iğnelere geçicez daha çok daha kaliteli yumurtalarla yavrucuklarım olur inşallah ve benim gibi dileyen herkesin:)

inşallah ikimizde hayırlı haber, güzel haber alırız.

Kızlar önümüzdeki ay bana da aşılama yapılacak lütfen anlatır mısınız nasıl yapılıyor? Beni neler bekliyor Adetimin 2. günü çağırdı doktor ne olacak o günü?
Ölüyorum meraktan

Kızlar önümüzdeki ay bana da aşılama yapılacak lütfen anlatır mısınız nasıl yapılıyor? Beni neler bekliyor Adetimin 2. günü çağırdı doktor ne olacak o günü?
Ölüyorum meraktan

merhabalar herkese
ctesi günü(5 mayıs) ilk aşılamam oldu 16 mayısı iple çekiyoruz.
bende çikolata kisti var eşimde bir problem yok.
hakkımızda hayırlısı olsun...
allah tüm isteyenlere annelik duygusunu yaşatsın.amin

Kızlar kaç gündür aşılama nasıl yapılıyor diye soruyorum yardımcı olmuyorsunuz yani çok teşekkür ederim.
Bu sayfada herkes sadece kendini kurtarmaya çalışıyor geriden gelene destek yok maalesef

Kızlar kaç gündür aşılama nasıl yapılıyor diye soruyorum yardımcı olmuyorsunuz yani çok teşekkür ederim.
Bu sayfada herkes sadece kendini kurtarmaya çalışıyor geriden gelene destek yok maalesef

canım benim aşılama için açılmış bisürü sayfa var oralarda izah edildiği için önemsemedim ama ısrar edince anlatayım.adetinin 3 günü doktorunun verdiği ilaçlar başlanıyor, hap yada iğne verebilir doktorun, sonra yumurta takibine giriyorsun ve yumurtan belli bir büyüklüğe ulaştıktan sonra çatlatma iğnesi oluyorsun ve 36 saat sonra(çatlatma iğnesinden) eşinin işlemden geçirilmiş spermlerini rahim içine bir kanül yardımı ile bırakıyorlar, 14 gün sonrada kanda belli oluyor tutup tutmadığı:) işte böyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…