Kimse cevap yazmıyacak mı?
Güzel bir başlık ama gelen yok .Yazsınlarda bizde bilelim bu işin geneli nedir.Ben 1tane aşılama yaptırdım oda başarısız .ramazandan sonra kısmetse tekrar tedeviye başlayacağız.
asilama ne kadar oduyorsunuz
Güzel bir başlık ama gelen yok .Yazsınlarda bizde bilelim bu işin geneli nedir.Ben 1tane aşılama yaptırdım oda başarısız .ramazandan sonra kısmetse tekrar tedeviye başlayacağız.
Bende 2 asılama yaptırdım bu üçüncü ve bekliyorum.. keşke hamileyim diyebilseydim..
ben 3. asilamada hamile kalmistim canim ....
ben ilk aşılamamda hamile kaldım canım ama ne yazıkki düşürdüm ve mart ayından beridirde 1 daha denemedim
ben ilk aşılamamda hamile kaldım canım ama ne yazıkki düşürdüm ve mart ayından beridirde 1 daha denemedim
canım ben bir kez aşılama yaptırdım malesef sonuç negatif,micro yaptırıcam bidahakine
merhabalar ben 1 kere aşılama oldum ama malsef olmadı 2 ay sonra normal yollarla hamile kaldım..Rabbim çok bekletmeden bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin arkadaşlar inşallah..
merhabalar ben 1 kere aşılama oldum ama malsef olmadı 2 ay sonra normal yollarla hamile kaldım..Rabbim çok bekletmeden bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin arkadaşlar inşallah..
Tebrik ederim ne güzel bir haber.hayırlısı olsun.ben de bu ay ilk aşılamamı yaptırdım.dün bchg bakıldı ve 10.3 sanırım kimyasal gebelik yanı buyuk ıhtımalle negatıf benım de. bakalım yarın tekrar yaptırıcam.ama çok olmasa da genllıkle 2. ya da 3.aşılamada hamıle kalanları okudum bu sıtede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?