Kaçıncı ayda kaç kiloydunuz? Yemek düzeniniz nasıldı?

ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, bu arada kendimi acayip şişmiş hissettim, karnım büyüdü sanki... ama tartılıyorum aynı kiloyum, gaz mış, dün kontrole gittim 5 hafta 3 günlükmüşüm, süt içme dedi doktorum braktım sütü, umarım şişlik hissim gider, kilo almaktan çok korkuyorum 59 u 80 le bitirmek istemiyorum, ama gördük keseyi dün çok güsel bi duygu, herşeyden önce harika bir duygu...

ben geçen hafta hamile olduğumu öğrendim, bu arada kendimi acayip şişmiş hissettim, karnım büyüdü sanki... ama tartılıyorum aynı kiloyum, gaz mış, dün kontrole gittim 5 hafta 3 günlükmüşüm, süt içme dedi doktorum braktım sütü, umarım şişlik hissim gider, kilo almaktan çok korkuyorum 59 u 80 le bitirmek istemiyorum, ama gördük keseyi dün çok güsel bi duygu, herşeyden önce harika bir duygu...

Hadi gözün aydın anne adayı :D Tebrik ederim, sağ salim kucağına alırsın inş bebişini.
Süt gaz yapıyor diye içme demiştir.
Karnın şişiyosa bağırsak gazı problemin var senin de benim gibi.
Hemen karnım şişer benimde.

Yediklerine dikkat edersen almazsın kilo tasalanma:)

62 ile başladım hamileliğe 24. hahaftadayım 65 geldim sabah iyi galiba
dr da son gittiğimde böyle devam ederse 6-8 kg arasında alırsın doğumda da 8 kg si gider kalan 2 kiloyu da çocukla uğraşırken verirsin demişti

yok :) boy yok :))
o zaman 1 ay sonra anlaşılır :D

62 ile başladım hamileliğe 24. hahaftadayım 65 geldim sabah iyi galiba
dr da son gittiğimde böyle devam ederse 6-8 kg arasında alırsın doğumda da 8 kg si gider kalan 2 kiloyu da çocukla uğraşırken verirsin demişti

aa çok iyiymiş, benim doktorum da kilo konusunda katı
fazla kilo alırsan üstüne kalır, alma diyo
seninki çok güzelmiş.

Back
X