Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorununuz neydi canimBenimde ilk denemem negatif.Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum açıkçası.
Sebepsiz infertilite...Sizin ?Sorununuz neydi canim
Sperm azligi.. embriyomuzda 5.gun 1.kaliteydiSebepsiz infertilite...Sizin ?
Hadi yaa çok üzüldüm benim 3. gün embriyosuydu.Nerde oldu tedavin ?Sperm azligi.. embriyomuzda 5.gun 1.kaliteydi
Adana ankada smdi dondurulmslarla deniyecgz iki ay sonraHadi yaa çok üzüldüm benim 3. gün embriyosuydu.Nerde oldu tedavin ?
Insallahhh allahim emeklerimizin karsiligni almamizi nasip eylesin bizi bizden baskasida anlayamazHadi inaşşalh 2. de güzel sonuç alırız sende bende![]()
İnşallah bu kez sağlıkla kavuşursun bebeğine.Zaten 1 veya 2. tedavide pozitifi göremediysen o doktorda ısrarcı olmanın bi anlamı olmadığını, değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum ben..1 aşılama 3 başarısız tüp bebek tedavisinin ardından son kez tedavideyim. Bu sefer dr u mu değiştirdim tedavi daha verimli ilerledi çok şükür
Insallah bebegine kavusursun allahim hepimizin kucagini doldurur insallahhİnşallah..
Teşekkür ederim. Dr ve uygulanan tedavi laboratuar kalitesi çok önemli. 1.-2 tedavim çakmak erdem hastanesindeydi,3. acıbadem de yaptırdım. 4 . tedaviye bahçeci tüp bebek merkezinde başladım
1 aşılama 3 başarısız tüp bebek tedavisinin ardından son kez tedavideyim. Bu sefer dr u mu değiştirdim tedavi daha verimli ilerledi çok şükür
Sorununuz neydi benm ilki tutmadi maalesefBende ilk denememde gebe kaldım. Bahçeci kliniği erbil yagmur du doktorum.
İnşallah..
Teşekkür ederim. Dr ve uygulanan tedavi laboratuar kalitesi çok önemli. 1.-2 tedavim çakmak erdem hastanesindeydi,3. acıbadem de yaptırdım. 4 . tedaviye bahçeci tüp bebek merkezinde başladım
İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız. Umutlu olun lütfen.Memnun musunuz Bahceci de?
Ben de su an 2.transferin 6.günündeyim. dondurulmus 6.gün embriyosu.. ancak cözülürken biraz yipranmis.. % 5 - 10 sansimiz var. Kismet artik.
Dilerim olumlu olur ancak olmazsa sanirim ben de Bahceci ye gidecegim.