Kacinci denemenizde pozitifi gördunuz,?

Laparoskopi oldu mu canım

Evet canım 4 sene önce 3 cm'lik bir kist için oldum. Operasyon esnasında bir çok yapışıklık olduğu da görüldü. Hemen ardından hamile kalsaydım çok iyi olacaktı ama kısmet olmadı. Sonra kist geri gelmedi fakat bu rahatsızlık kistten ibaret değil. Mikroskopik boyutlardai endo bile bebeğin tutunmasını engelliyor. Ameliyattan sonraki tüp bebek denemelerim de negatif sonuçlandı. 3 aylık bir ilaç tedavisinden sonra yine tüp ile hamile kaldım. Yalnız burada hamile kalmama asıl etki eden ilaç mıydı yoksa çok iyi bir doktor ve merkez bulmuş olmam mıydı bilemiyorum. Doktorum ilaç olduğunu söylüyor... Sonra ikinci kere aynı merkezde bu defa o ilacı kullanmadan hamile kaldım ama o zaman da bir hamilelik ve doğum geçirmiştim. Onun etkisi de ilaç ile aynı.

Evet canım 4 sene önce 3 cm'lik bir kist için oldum. Operasyon esnasında bir çok yapışıklık olduğu da görüldü. Hemen ardından hamile kalsaydım çok iyi olacaktı ama kısmet olmadı. Sonra kist geri gelmedi fakat bu rahatsızlık kistten ibaret değil. Mikroskopik boyutlardai endo bile bebeğin tutunmasını engelliyor. Ameliyattan sonraki tüp bebek denemelerim de negatif sonuçlandı. 3 aylık bir ilaç tedavisinden sonra yine tüp ile hamile kaldım. Yalnız burada hamile kalmama asıl etki eden ilaç mıydı yoksa çok iyi bir doktor ve merkez bulmuş olmam mıydı bilemiyorum. Doktorum ilaç olduğunu söylüyor... Sonra ikinci kere aynı merkezde bu defa o ilacı kullanmadan hamile kaldım ama o zaman da bir hamilelik ve doğum geçirmiştim. Onun etkisi de ilaç ile aynı.
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Sordum mu daha önce hatırlamıyorum ama doktorun kimdi

Ilk denemem hüsranla sonuclandi .. siz kacinci denemenizde pozitifi gordunuz morel olsun bana ve benim gbilere..
slm canım ben iki kez aşılama denedim ilki 8 haftalıkken düştü. ikinci tutmadı. şimdi tüp bebek denedik ilk denemede tuttu şimdi 20 haftalık hamileyim. biz dondurulmuş embriyo yöntemi kullandık yani doktor bu yöntemi tavsiye etti sonuç başarılı embiyolar 5 günlükken donduruldu ve biz transfer için 45 gün kadar bekledik hastanenin tedavi yöntemi buymuş

Canım şu tüpte ki şişme olmasa hemen tup bebek deniycem ama hidrosalpinks tup bebek şansını yariyariya düşürüyor ama bi taraftan tüpüm alınacak laparoskopi de Sen hamissin dua et benim için de

B
benm 2 deneme negatif :KK43: şimdi aralık adetiyle inş hayırlısıyla 3. denemeyi yapcaz
benim de ilk denemem dün itibari ile negatif :( ilaçları 9 unda kesicem ondan sonra adet ve 2. Adetimle ben de 2. Ye başlıycam ...dondurulmuşum kalmadığı için taze taze bi tedavi ... Senin de denemen hayırlı olsun inşallah ..

B

benim de ilk denemem dün itibari ile negatif :KK43: ilaçları 9 unda kesicem ondan sonra adet ve 2. Adetimle ben de 2. Ye başlıycam ...dondurulmuşum kalmadığı için taze taze bi tedavi ... Senin de denemen hayırlı olsun inşallah ..

amin canm inşallah... ben negatiflerden sonra 3 ay bekledim rahimin dinlenmesi için sen erken başlıyomuşsun

Sorununuz neydi canim ilk ikisnde neden olmamis histeroskopi olmusmuydun cok soru sordum ama bilgilendirirsen sevinirim
rahim filmi çekilmişti normal çıkmıştı.Benim FSH hormonum 14 tü,amh 0,86 idi canım ilkinde hormonlar yüksek olduğu halde teksen çamlıbel yapmıştı olmazsa 2.yi deneriz denemsinden anlamalıymışım.2.denememde amh ımın düşük olduğunu gördük tutmadı Bülent baysal da,bn Dr Bülent baysalın tedavisini çok beğendiğimden ve florance nightangale in labratuarının gelişmiş olmasın yine orda yapmayı tercih ettim ,önce 3 ay kimseyle görüşmedim ,tatile çıktım kafamı boşalttım,bi aktardan aldığım karışımları düzenli kullandım ve biter bitmez tedavimi oldum çok şükür başarılı oldu.% tane yumurta vardı son güne 1 çok iyi 2. yumurta orta kaliteliydi.2sini de koydular.Geçmişimde 3 tane de acıbademde aşılamam var.O hep fiyasko zaten hiç hormon testi yapılmadan bnm de bilgisizliğimden 2 yılımı aldılar ve 3 kez aşılama yaptılar

rahim filmi çekilmişti normal çıkmıştı.Benim FSH hormonum 14 tü,amh 0,86 idi canım ilkinde hormonlar yüksek olduğu halde teksen çamlıbel yapmıştı olmazsa 2.yi deneriz denemsinden anlamalıymışım.2.denememde amh ımın düşük olduğunu gördük tutmadı Bülent baysal da,bn Dr Bülent baysalın tedavisini çok beğendiğimden ve florance nightangale in labratuarının gelişmiş olmasın yine orda yapmayı tercih ettim ,önce 3 ay kimseyle görüşmedim ,tatile çıktım kafamı boşalttım,bi aktardan aldığım karışımları düzenli kullandım ve biter bitmez tedavimi oldum çok şükür başarılı oldu.% tane yumurta vardı son güne 1 çok iyi 2. yumurta orta kaliteliydi.2sini de koydular.Geçmişimde 3 tane de acıbademde aşılamam var.O hep fiyasko zaten hiç hormon testi yapılmadan bnm de bilgisizliğimden 2 yılımı aldılar ve 3 kez aşılama yaptılar
Hmm uzun ve yorucu bir yol canim ama cok skur tutmus bebegin bana umut oldun insallah benimkide tutunur subtta 2.yi denicez allahin izniyle bzde sorun esimde sperm azligi

B

benim de ilk denemem dün itibari ile negatif :KK43: ilaçları 9 unda kesicem ondan sonra adet ve 2. Adetimle ben de 2. Ye başlıycam ...dondurulmuşum kalmadığı için taze taze bi tedavi ... Senin de denemen hayırlı olsun inşallah ..

Bende ikici denememde hiç dinlemeden yaptırdım tutmadı canım bence biraz ara ver kendini topla derim o zaman yaptırdığım için sonradan çok pisman oldum

Arkadaslar tutmayanlarin transferden sonrasi icin mi yoksa bazilari dollenme olmayinca da tutmadi diyor !

Back
X