• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kacinci denemenizde pozitifi gördunuz,?

Zynp4401

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
1.220
558
123
31
Ilk denemem hüsranla sonuclandi .. siz kacinci denemenizde pozitifi gordunuz morel olsun bana ve benim gbilere..

1 aşılama 3 başarısız tüp bebek tedavisinin ardından son kez tedavideyim. Bu sefer dr u mu değiştirdim tedavi daha verimli ilerledi çok şükür

1 aşılama 3 başarısız tüp bebek tedavisinin ardından son kez tedavideyim. Bu sefer dr u mu değiştirdim tedavi daha verimli ilerledi çok şükür
İnşallah bu kez sağlıkla kavuşursun bebeğine.Zaten 1 veya 2. tedavide pozitifi göremediysen o doktorda ısrarcı olmanın bi anlamı olmadığını, değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum ben..

İnşallah..

Teşekkür ederim. Dr ve uygulanan tedavi laboratuar kalitesi çok önemli. 1.-2 tedavim çakmak erdem hastanesindeydi,3. acıbadem de yaptırdım. 4 . tedaviye bahçeci tüp bebek merkezinde başladım

İnşallah..

Teşekkür ederim. Dr ve uygulanan tedavi laboratuar kalitesi çok önemli. 1.-2 tedavim çakmak erdem hastanesindeydi,3. acıbadem de yaptırdım. 4 . tedaviye bahçeci tüp bebek merkezinde başladım
Insallah bebegine kavusursun allahim hepimizin kucagini doldurur insallahh

Bende ilk denememde gebe kaldım. Bahçeci kliniği erbil yagmur du doktorum.

İnşallah..

Memnun musunuz Bahceci de?
Ben de su an 2.transferin 6.günündeyim. dondurulmus 6.gün embriyosu.. ancak cözülürken biraz yipranmis.. % 5 - 10 sansimiz var. Kismet artik.
Dilerim olumlu olur ancak olmazsa sanirim ben de Bahceci ye gidecegim.

Memnun musunuz Bahceci de?
Ben de su an 2.transferin 6.günündeyim. dondurulmus 6.gün embriyosu.. ancak cözülürken biraz yipranmis.. % 5 - 10 sansimiz var. Kismet artik.
Dilerim olumlu olur ancak olmazsa sanirim ben de Bahceci ye gidecegim.
İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız. Umutlu olun lütfen.

Evet ben çok memnun kaldım :)

Mrb kızlar..benim ıkı taze bi donmuş transferım oldu 3de negatıf:(simdi bi donmus tedavısıne daha başladm 5.gün embrıyosu 3tane donmus embrıyomuz var..inşallah hersey yolunda gider...yaklaşık10 gun sonra olur herhalde transfer..

Back
X