Kaçıncı haftada doğum yaptınız?

ben de dün nst ye girdim ancak sancı çıkmadı. bebeğin her şeyi normalmiş ve doğum kanalına girmiş dedi doktor. ama ne zaman doğacağına dair net bir şey söylemedi her an gelebilir de bekletebilir de dedi. benim haftalarım karışık olduğu için kaçıncı haftada olduğum muallakta :)) bebek doğum kanalına girince ne kadar zamanda doğar bir fikriniz var mı ? ilk bebek olduğu için heyecan, tedirginlik, korku ve merak çok fazla :(

ben de dün nst ye girdim ancak sancı çıkmadı. bebeğin her şeyi normalmiş ve doğum kanalına girmiş dedi doktor. ama ne zaman doğacağına dair net bir şey söylemedi her an gelebilir de bekletebilir de dedi. benim haftalarım karışık olduğu için kaçıncı haftada olduğum muallakta :)) bebek doğum kanalına girince ne kadar zamanda doğar bir fikriniz var mı ? ilk bebek olduğu için heyecan, tedirginlik, korku ve merak çok fazla :(

canım sen kaç haftalık hamilesin,bebek kanala girdikten sonra her an gelebilir ama bunun ne zaman olacağını kimse bilemez.belki erken doğma olasılığı vardır ya da açılma olur,belki sancıların başlar,nişanın ya da suyun da gelebilir.mesela ben 39+4 teyim ama hala bekliyorum,bebek bayadır da doğum kanalında ama olmayınca olmuyor işte,arada bir yalancı doğum ağrıları çekiyorum,bazen de karnımda sertleşmeler falan oluyo ama doğum yok şimdilik.sende de kasılmalar ağrılar başladıysa kendini doğuma hazırla,her an olabilir...

(39+5 te) hıcbır belırtı olmamasına ve bebegım yaklasık 1 aydır dogum kanalnda olmasına ragmen bu kadar gec dogum yaptım..kızımın tırnakları oyle uzamıskı karnımda dogdugunda bazıları kırılmıstı..derısı soyulmustu..bebek dr u anne karnında fazla dura bebeklerde olur bu demıstı..hıc doguramıcagımı dusunmeye baslamıstım sukur kurtuldum.. :D

canım sen kaç haftalık hamilesin,bebek kanala girdikten sonra her an gelebilir ama bunun ne zaman olacağını kimse bilemez.belki erken doğma olasılığı vardır ya da açılma olur,belki sancıların başlar,nişanın ya da suyun da gelebilir.mesela ben 39+4 teyim ama hala bekliyorum,bebek bayadır da doğum kanalında ama olmayınca olmuyor işte,arada bir yalancı doğum ağrıları çekiyorum,bazen de karnımda sertleşmeler falan oluyo ama doğum yok şimdilik.sende de kasılmalar ağrılar başladıysa kendini doğuma hazırla,her an olabilir...

benim hamilelik haftam biraz :S sat tarihim 9 mayıs ancak ben haziranın 6 sı gibi hamile kaldığımı düşünüyorum. adet öncesi bebek olmaz diye korunmayı bırakmıştık. şimdide ara ara bel kasık ağrılarım oluyor ancak bu ağrılar çok afedersiniz tuvalet ağrısı mı yoksa bebekle alakalı mı bilmiyorum karnım bazen taş gibi oluyor kımıldayamıyorum beton dökülmüş gibi oluyor bir de ara sıra yürürken sanki bebeğin kafası çıkacakmış gibi ağrı oluyor alt tarafımda . her an tetikte bekliyorum bir an önce doğsun istiyorum artık çok zorlanıyorum yatarken kalkarken. Allah hepimize yardım etsin

(39+5 te) hıcbır belırtı olmamasına ve bebegım yaklasık 1 aydır dogum kanalnda olmasına ragmen bu kadar gec dogum yaptım..kızımın tırnakları oyle uzamıskı karnımda dogdugunda bazıları kırılmıstı..derısı soyulmustu..bebek dr u anne karnında fazla dura bebeklerde olur bu demıstı..hıc doguramıcagımı dusunmeye baslamıstım sukur kurtuldum.. :D

Allah bebeğinize uzun ömürler versin. ben de hep içimde kalacak sanıyorum şimdi :) biz de kavuşuşuruz inşallah sağ salim bebeklerimize

Allah'ım hiç doğmayacakmış gibi geliyordu son günler çok zor geçmişti ama oğlum çok şükür 39+3 te normal doğdu.

42+1.gün dogum yaptım bende allah hepinize yardımcı olsun cok zorrrrrrr

ben de 40+2 deyim ama hala bekliyorum kuzumu,bilse annesinin onu nasıl sabırsızlıkla beklediğini minik kuşum ama rahatını bozmuyo.bi an önce kucağıma alsam bütün çektiğim ağrılara değer zaten...bütün annnelere ve anne adaylarına sevgiler....

Oğlum ne zaman gelecek acaba, ağrıları kötü yapıyor beni, son zamanlarda ağrılar artarmı, yoksa sancılar aynı günmü geliyor?

Back
X