Kaçıncı haftada doğum yaptınız?

39+2 de epidural sezeryan oldum mecburen. Bebeğim kordona dolanmıştı ve ölüm tehlikesi vardı. Sezeryan olmasaydı birkaç güne normal doğum olurdu sanırım çünkü azar azar kan gelmeye başlamıştı ve sancılarım artmıştı. Nasıl doğum olduğu önemli değil bebeğimi sağ salim kucağıma aldım ya önemli olan o. 2 860 doğdu 46 cm minicik doğdu yavrum ama çok sağlıklı çok şükür. Şimdi 5 aylık olduk

39+5 de genel anestezi ile sezaryen. 39. hafta planlanmıştı ama hasta oldum yapmadılar 5 gün daha bekledim. Normal doğum beklesem doğacaktı yani

35+0 genel anestezi sezeryan. plasenta previadan dolayı aktif kanamam vardı mecburi doğum yaptım. şimdi ikiz kızlarımla birlikteyiz çok şükür...

benim 3 dğumumda sezaryenle oldu ilkini40 hafta bekledik mecburen sezaryen oldu.sonrakilerde ilki sezaryen olunca mecburenbu şekil oldu .ikinci doğumum 38 haftalıkken oldu üçüncü doğumumda rahimde yırtılma olabilir korkusuyla 36 hafta bitince oldu .iykide olmuş. birazdaha bekleseymişiz rahim yırtılmak üzereymiş rahmim baya incelmiş doktorum öyle dedi tam zamanında almışız dedi.benim için iyi oldu ama erken doğan bebeklerde sonradan bazı problemler oluyo mesela benim iki bebeğimde de sarılık oldu biri2 gece öteki 1 gece hastanede kaldı.sebebi karaciğer gelişimini tamamlayamadan bebek doğunca 3 gün sonra sarılık başlıyo ve yüksek derecelere kadar çıkıyo aslında sarılık hemen hemen her bebekte oluyo fakat azmiktarda oluyo bolca beslemeyle dışkı yoluyla atıyo erken doğanlarda bu o kadar kolay olmuyo tabi her bebek bir değil benimbebeklerim de böyle oldu

slm ben 36+5'teyim. Epidural normal yapmayı düşünüyorum. Umarım istediğim gibi de olur. Doğum yapınca kaçıncı haftada yaptığımı yazarım.:)

40. haftamın doldugu gun normal dogum yaptım.
su ınternettekı hesaplayıcının verdıgı tarıhte alkisalkisalkis

Back
X