kacıncı haftadasınız ve kac kilo aldınız

30. haftadayım 8.5 kilo aldım.. son 10 haftada ne kadar daha alırız ki?

ben bu başlığın en hevesli en telaşlı ziyaretçisiyim sanırım zırt pırt girip ne olup bitmiş sizlerde kontrole giriyorum:)ben şu anda 32+3 teyim oğlum 1900gr ben 10 kg ı afiyetle aldım bile:) dr umun ve tecrübe sahibi olanların söylediğine göre bolca su içer abur cubur yemez ve tuzu azaltırsak son dönemde almazmışız hatta son 3 4 hafta verenler dahi olmuş..ben uyguladım 2 haftada bebeğim yaklaşık 600 gr almış bense bu hesaba göre hiç almamışım..bol su az tuz tavsiyem..

32.haftadayım.16 kilo aldım malesef...tuzu azalttım suyu arttırdım yine kilo aldım.su içsem yarıyor valla..
haa bu arada bacaklarımda ödem çok ama.kendimi öyle teselli ediyorum ödemdir diye:)))

32.haftadayım.16 kilo aldım malesef...tuzu azalttım suyu arttırdım yine kilo aldım.su içsem yarıyor valla..
haa bu arada bacaklarımda ödem çok ama.kendimi öyle teselli ediyorum ödemdir diye:)))

ödem varsa ve ücut su tutuyorsa onun önüne geçmek gerçekten zor oluyor ama çok yakın bir arkadaşımında durumu aynıydı kiloda almıştı tabi ama eli ayağı yüzü şişmişti son aylrında toplamda 22-23 kilo ile girdi doğuma şimdi bebeği 7 aylık ve o kilolardan eser yok nerdeyse doğumla birlikte suydu plesentaydı bebekti derken ilk hafta verdi 8 kilosunu şimdiyse maşallahı var:)yaniii şişsekte çatlasakda patlasak da gelecek inşallah bu bebişler ve biz onların peşinden koşarken çok güzel genç anneler olcaz 1 seneye:)

Havalar sıcak ve bebeğim mideme baskı yaptığı için son günlerde daha az yemek yiyorum. tavsiyenize uyucam, az tuz bol su :) 10 - 12 kilo ile inşallah bitirirz hamileliğimizi, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

30+2. haftadayım. 7,5 kilo aldım. Ben de 10 kilo alarak hamileliğimi tamamlamak istiyorum.İki ayım kaldı.Bu iki ayda ne kadar kilo alırım sizce? Bebeğin mideye baskı yapması iştahı gerçekten kesiyor.Ben bu baskıyı sadece iki üç kez hissettim. Acaba bebeğim aşağıda diye mi mideme baskı yapmıyor?

bende 30+3 deyim ve 11 kilo aldım 15le kapatabilir miyim acaba diyorum

Hamileliğe normal kiloyla başlayıp hamileliğini en fazla 10-11 kiloyla tamamlayanlar neredesiniz?

ben çok mu aldım acaba 31. haftadayım 14 kilo oldu...gerçi 47 kiloyla başlamıştım alınanın en az 5 i kalıyor diyorlar

umarım dediğin gibidir..:) bende 76 kg ile başladımm şimdi 84- 85 gidip geliyrmm . 5 haftamm kaldı doğum a.

umarım dediğin gibidir..:) bende 76 kg ile başladımm şimdi 84- 85 gidip geliyrmm . 5 haftamm kaldı doğum a.

Canım bence çok başarılısın. Maşallah. Böyle devam edersen en fazla kg alırsın bu da mükemmel bir sonuç :101:

nedense bana pek başarılıı gelmiyrrr ama :)) içime su serptinnn.. kaç kg bitiririm sence

Bence de gayet iyi. Daha ne olsun Bence en fazla 1-2 kilo daha alıp sezonu kapatırsın.Sen nasıl beslendin?
Ben çok dikkat etmeme rağmen 31+3'te 7,5-8 kilo almış bulunuyorum.Her gün 35-45 dk yürüyüş de yapıyorum.Öğünde en fazla iki dilim etimek yiyorum (İki dilim etimek=1 dilim ekmek).Pilav,makarna,mantı zaten yemiyorum.Hafta sonları börek yiyorum;ama o da en çok 2 dilim.Acaba o yüzden mi kilo alıyorum?Günde 3-4 litre su, yoğurt (en az 1 öğün),süt (her gün en az 1 en çok 2 bardak), ceviz (neredeyse her gün 2-3 tane), meyve (3 ara öğün) tüketiyorum.
Bundan sonra en fazla iki kilo almak istiyorum.
Az kilo alanlar lütfen nasıl beslendiğini, egzersizlerini yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…