30. haftadayım 8.5 kilo aldım.. son 10 haftada ne kadar daha alırız ki?
32.haftadayım.16 kilo aldım malesef...tuzu azalttım suyu arttırdım yine kilo aldım.su içsem yarıyor valla..
haa bu arada bacaklarımda ödem çok ama.kendimi öyle teselli ediyorum ödemdir diye:)))
ben bu başlığın en hevesli en telaşlı ziyaretçisiyim sanırım zırt pırt girip ne olup bitmiş sizlerde kontrole giriyorum:)ben şu anda 32+3 teyim oğlum 1900gr ben 10 kg ı afiyetle aldım bile:) dr umun ve tecrübe sahibi olanların söylediğine göre bolca su içer abur cubur yemez ve tuzu azaltırsak son dönemde almazmışız hatta son 3 4 hafta verenler dahi olmuş..ben uyguladım 2 haftada bebeğim yaklaşık 600 gr almış bense bu hesaba göre hiç almamışım..bol su az tuz tavsiyem..
ben bu başlığın en hevesli en telaşlı ziyaretçisiyim sanırım zırt pırt girip ne olup bitmiş sizlerde kontrole giriyorum:)ben şu anda 32+3 teyim oğlum 1900gr ben 10 kg ı afiyetle aldım bile:) dr umun ve tecrübe sahibi olanların söylediğine göre bolca su içer abur cubur yemez ve tuzu azaltırsak son dönemde almazmışız hatta son 3 4 hafta verenler dahi olmuş..ben uyguladım 2 haftada bebeğim yaklaşık 600 gr almış bense bu hesaba göre hiç almamışım..bol su az tuz tavsiyem..
umarım dediğin gibidir..:) bende 76 kg ile başladımmşimdi 84- 85 gidip geliyrmm . 5 haftamm kaldı doğum a.
Canım bence çok başarılısın. Maşallah. Böyle devam edersen en fazla kg alırsın bu da mükemmel bir sonuç :101:
nedense bana pek başarılıı gelmiyrrr ama :)) içime su serptinnn.. kaç kg bitiririm sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?