Üzülme bende 14 haftada 3 kilo aldım daha yolumuz var ama ben hakim olamıyorum iştahıma26. Hafta 7 kilo aldım.
Valla iştahım çok açılmiş bunu fark ettim son haftalarda naparım artık Doğumdan sonra çaresine bakıcazÜzülme bende 14 haftada 3 kilo aldım daha yolumuz var ama ben hakim olamıyorum iştahıma
Keşke bnde başlarda verebilseydim hiç kilo vermedim bn ama 15. Haftadan Sonra başladı kilo alışım hızlı aldım. Şimdi sen verdiğin kiloyu kiloyu alana kadar 25 haftaya gelirsin daha yeni hamile kaldığın kiloya varmiş olursun yani hiç almadan bn 26 da 7 kilo aldım.sende 25. Haftadan Sonra almaya başlasan Doğuma bnce 10 kilo civarı gidersin belkide daha az :)14 haftalik olcaz 5 kilo verdim bulantidan henuz alamadim
Valla iştahım çok açılmiş bunu fark ettim son haftalarda naparım artık Doğumdan sonra çaresine bakıcaz
Haha bni anlattınHer sabah uyandığımda bu gün az yicem diyorum dikkat edicem diyorum ama o lafı söyleyen ben değilmişim gibi yiyorum
Haha bni anlattınyedigime pişman oluyorum sonrada diyorm amaann hamileyim birazda tadını çıkartmak lazım
Ay aç uyunmuyor ki bnde yemiyim diyorum geceleri o yüzden akşam yemeğimi geç yiyorum valla uyumaya yakında süt felan içiyorum napim :) bide uyumadan önce birşey yersem çok şişiyorum rahatsızlık veriyo. Yatakta uzandığım için sanki yediklerim geri çıkıcak gibi oluyo o yüzden uyumadan önce pek yememeye çalişiyorum.Aynen gündüz az yesem bile gece saat 2 yada 1 de yarım ekmek tost yapıp yiyorum
Keske az alabilsem kilo almaya cok meyilliyim :) ama bulantilar mahvetti suya yemege hasret kaldimKeşke bnde başlarda verebilseydim hiç kilo vermedim bn ama 15. Haftadan Sonra başladı kilo alışım hızlı aldım. Şimdi sen verdiğin kiloyu kiloyu alana kadar 25 haftaya gelirsin daha yeni hamile kaldığın kiloya varmiş olursun yani hiç almadan bn 26 da 7 kilo aldım.sende 25. Haftadan Sonra almaya başlasan Doğuma bnce 10 kilo civarı gidersin belkide daha az :)
Ay aç uyunmuyor ki bnde yemiyim diyorum geceleri o yüzden akşam yemeğimi geç yiyorum valla uyumaya yakında süt felan içiyorum napim :) bide uyumadan önce birşey yersem çok şişiyorum rahatsızlık veriyo. Yatakta uzandığım için sanki yediklerim geri çıkıcak gibi oluyo o yüzden uyumadan önce pek yememeye çalişiyorum.
Geçer canım inşanlah bi an evvelKeske az alabilsem kilo almaya cok meyilliyim :) ama bulantilar mahvetti suya yemege hasret kaldim
51 kiloyla hamile kaldim suan 50 yim keske bende alabilsem istahim yeni yeni duzeliyor ama yinede eskisi gibi değil tika basa yemek yemeyi özledim
Ayni durumdayizz..kana kana su icmek istiyorumben de kilo almayanlardanim 59 kiloyum şu an..kusma ve bulantidan dünyam karardi su içmeyi özledim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?