Kaçıncı haftafasınız kaç kilo aldınız ?

Elos_eloo

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
435
271
23
Merhaba hanımlar kaç haftalık hamilesiniz kaç kilo aldınız ben 58 kilo ile hamile kaldım suan 61 im 14 haftalık hamileyim.

14 haftalik olcaz 5 kilo verdim bulantidan henuz alamadim
Keşke bnde başlarda verebilseydim hiç kilo vermedim bn ama 15. Haftadan Sonra başladı kilo alışım hızlı aldım. Şimdi sen verdiğin kiloyu kiloyu alana kadar 25 haftaya gelirsin daha yeni hamile kaldığın kiloya varmiş olursun yani hiç almadan bn 26 da 7 kilo aldım.sende 25. Haftadan Sonra almaya başlasan Doğuma bnce 10 kilo civarı gidersin belkide daha az :)

Aynen gündüz az yesem bile gece saat 2 yada 1 de yarım ekmek tost yapıp yiyorum
Ay aç uyunmuyor ki bnde yemiyim diyorum geceleri o yüzden akşam yemeğimi geç yiyorum valla uyumaya yakında süt felan içiyorum napim :) bide uyumadan önce birşey yersem çok şişiyorum rahatsızlık veriyo. Yatakta uzandığım için sanki yediklerim geri çıkıcak gibi oluyo o yüzden uyumadan önce pek yememeye çalişiyorum.

Keske az alabilsem kilo almaya cok meyilliyim :) ama bulantilar mahvetti suya yemege hasret kaldim

Napalım can boğazdan gelir

51 kiloyla hamile kaldim suan 50 yim keske bende alabilsem istahim yeni yeni duzeliyor ama yinede eskisi gibi değil tika basa yemek yemeyi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…