53le hamile kalıp 24.haftayıda 53kusurle bitirdim sanırım iyi gidiyorum :))
Oooo maşallah canım ya nasıl başardın bize de söyle :))
Anladım canım süpermiş maşallah :) ben de çok hareketliyimdir aslında ama şimdiden 7 kg aldımhayatımdaki hiç bir şeyi değiştirmedim sanırım onun etkisi büyük :) spor,yeme düzeni, ve evdeki 18 canımın temizliği herseye devam ama en cokta spordan hareketten uzak kalmak kiloyu yapan.cevremdeki 20 25 kg ları duyunca gözüm korkmuştu ama sanıyorum bünyeden bünyeye degısıyor hamılelıgı bahane edip yiyip içip yattınca şişiyoruz :)
evdeki 18 can mı ay ne güzel kediler mi var benimde 3 kedi 1 köpek :)hayatımdaki hiç bir şeyi değiştirmedim sanırım onun etkisi büyük :) spor,yeme düzeni, ve evdeki 18 canımın temizliği herseye devam ama en cokta spordan hareketten uzak kalmak kiloyu yapan.cevremdeki 20 25 kg ları duyunca gözüm korkmuştu ama sanıyorum bünyeden bünyeye degısıyor hamılelıgı bahane edip yiyip içip yattınca şişiyoruz :)
evdeki 18 can mı ay ne güzel kediler mi var benimde 3 kedi 1 köpek :)
bende 2 ayda gerçi tartılar farklıydı ama 600 gr almıs gozukuoyrum düşük riskinden 10 gün yattım risk kalkınca eski hareketlerime döndüm kilom vardı hamile kaldığımda o yüzden doktor haftada 3 kere 3 km yürü siz iyi korumuşsunuz kendinizi maşallah
ay ne güzel olsun bebişle daha bi güzel olur her şey bu hafta almış olabilirim belki cuma kontrol varEki Görüntüle 2019352 19 olduk :)) bunlar yetmıyor bırde cocuk yapıyoruz kendımız kasınıyoruz :)) sabah tuvaletten once sonra bıle yarım kılo fark oluyor ya 600 gram dedıgın gıbı belkı tartı farklı belkı karnın tok belkı bır gun once yedıgını vucut daha atamadı yanı cok bırsey degıl oda ya
ay ne güzel olsun bebişle daha bi güzel olur her şey bu hafta almış olabilirim belki cuma kontrol var
sizin cinsiyet ne çıktı
ben bi ilk doktora gittim hepsinden uzak duracaksın hayvanların dedi ayar oldum adama doktorumu değiştirdim
yeni doktorum zaten sıkıntılı hayvanların olsaydı tokson pozitif cıkardı uzak durmana vs gerek yok yıllardır baktıgın hayvanlar dedi
inan adam öyle diyince koşarak uzaklaşasım geldi çok iticiydi kendi hayanımdan nasıl uzak duracaksam :)
benim 13.haftada söyledi cinsiyeti ya:) erkek dedi:)
anneme misafirliğe geldiğinde bile evdeki 2 yaşlı kediyi görüp koltuk tepesine fırlayan teyze kızımdada toksoplazma cıktı :) bunun hayvandan degılde çiğ etten sebzeden geçtiğini bizim insanlarımıza anlatamıyoruz doktor olmus o kadar sene okumus ama bosa okumus :) bizimki birsey demedi gerci ben söylemedim evde hayvan olması bana göre normal ya sorma gereği duymadım gerçi ne dusundugu pekte umrumda degıl :) hayvan dusmanı doktorlara gıtmemek lazım yada gidip bir güzel pataklamak :))
aynen bende koşarak uzaklaştım hayvan sever doktor buldum kendime :)benim 13.haftada söyledi cinsiyeti ya:) erkek dedi:)
anneme misafirliğe geldiğinde bile evdeki 2 yaşlı kediyi görüp koltuk tepesine fırlayan teyze kızımdada toksoplazma cıktı :) bunun hayvandan degılde çiğ etten sebzeden geçtiğini bizim insanlarımıza anlatamıyoruz doktor olmus o kadar sene okumus ama bosa okumus :) bizimki birsey demedi gerci ben söylemedim evde hayvan olması bana göre normal ya sorma gereği duymadım gerçi ne dusundugu pekte umrumda degıl :) hayvan dusmanı doktorlara gıtmemek lazım yada gidip bir güzel pataklamak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?