Kaçıncı haftafasınız kaç kilo aldınız ?

Bende yolun basındayım 64 kiloyla hamile kaldım hala 64üm insallah minimum düzeyde geçer hamileliğim..kalorili seylrr yemediğim halim bide bu.bi kendimi rahat bıraksam 100kilo olurum mazallah:))))

Tebrik ederim canım sağlıklı olsunlar d a yiyelim naplım
Evet canım önemli olan sağlık kilo alınacak illa ama tabi bizim sağlığımız ve bebeğin sağlığı için sebze meyve bol protein ve su çok önemli.öncelikle bunları yiyince ekmeksiz kilo kontrolü sağlanıyor.insallah sağlıkla mutlu sona geliriz:)

Evet aynen bende vitamin olan herşeyi yiyorum.

Maşallah kızlar size Ben 50yle hamile kalıp 58 oldum başlarda çok kusmama rağmen. Kendimi 56 ile hamile kalmışta sadece 2 kilo almış gibi kandırıyorum

Merhaba hanımlar kaç haftalık hamilesiniz kaç kilo aldınız ben 58 kilo ile hamile kaldım suan 61 im 14 haftalık hamileyim.
Ben de 57 kilo ile hamile kaldim ilk 3 ayda yaklasik 10 kilo aldim.toplam 16 kilo ile dogum yaptim 10 gun sonra 9 kilo gitmisti bile.su an 50 gun oldu 61 kiloyum.

Maşallah kızlar size Ben 50yle hamile kalıp 58 oldum başlarda çok kusmama rağmen. Kendimi 56 ile hamile kalmışta sadece 2 kilo almış gibi kandırıyorum

Umut fakirin ekmeği kuzucum bende kendimi kızımın hamileliğine 61 ile başladım şimdi 58 ile başladım deyip teselli ediyorum.

14.haftamdayım. 57 kg ile hamile kaldım.Şu an 59,6 kiloyum.Çok aldım gibi hissediyorum.

17. Haftadayım 3 kilo aldım 55.5 la hamile kaldım 58.2 yim. Bulantım falan olmadı çok şükür o yüzden hızlı aldım sanırım. Ama ben eski düzenimde yiyorum. Eski düzenimde hareketli değilim o yüzden aldım bence. Neyse sağlıklı olsunlar da kiloları veririz:)

Ben ilk hamileliğimde de 20 kg almıştım.1 yıl içinde çok rahat verdim.Bu yüzden çok sorun etmiyorum.Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da kiloları veririz kızlar

Ben de 54 kg hamile kaldım şuan 61 oldum aslında o kadar da yemiyorum ama hızlı gidiyor ya

Merhaba hanımlar kaç haftalık hamilesiniz kaç kilo aldınız ben 58 kilo ile hamile kaldım suan 61 im 14 haftalık hamileyim.
Yarın 21.haftama gırıcem 62yle hamıle kaldm suan 65.5 oldum yanı 3.5 kılo aldm.elımden geldıgın almamaya calısıyorm.sabah kahvaltı dısında ekmek yemıyorm tatlı ve paketlı gıdalar yemıyorm.en kotu 75 le gıderm ıns doguma 80 nı gormek ıstemıyorm

Bence çok iyi 26 haftada 7 kilo yani her ay 1 kilo aldın sanırım şuan benimde öyle 4 kilo aldım şmidye kdr pazar günü 16 haftalık olucaz
İnşallah fazla gitmez canım ben en çok çatlaklardan korkuyorum hızlı kilo alırsan olma ihtimali daha çokmuş diyorlar

Ben 20 kilo almıştım oğlumda.Hiç çatlağım yok.Bol bol badem yağı sürmüştüm.Şimdi de 20 kilo almak istemiyorum.15 kiloyla bitirsem çok iyi olacak.Gerçi bebeklerimiz sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…