- 23 Nisan 2017
- 351
- 136
- 33
Bende yolun basındayım 64 kiloyla hamile kaldım hala 64üm insallah minimum düzeyde geçer hamileliğim..kalorili seylrr yemediğim halim bide bu.bi kendimi rahat bıraksam 100kilo olurum mazallah:))))
Evet canım önemli olan sağlık kilo alınacak illa ama tabi bizim sağlığımız ve bebeğin sağlığı için sebze meyve bol protein ve su çok önemli.öncelikle bunları yiyince ekmeksiz kilo kontrolü sağlanıyor.insallah sağlıkla mutlu sona geliriz:)Tebrik ederim canım sağlıklı olsunlar d a yiyelim naplım
Evet canım önemli olan sağlık kilo alınacak illa ama tabi bizim sağlığımız ve bebeğin sağlığı için sebze meyve bol protein ve su çok önemli.öncelikle bunları yiyince ekmeksiz kilo kontrolü sağlanıyor.insallah sağlıkla mutlu sona geliriz:)
53le hamile kaldım ilk 3 ay 1.5 kg verdim suan 21+1 verdigim 1.5un 1 ini aldim hala yarim kilo eksideyim:)
Ben de 57 kilo ile hamile kaldim ilk 3 ayda yaklasik 10 kilo aldim.toplam 16 kilo ile dogum yaptim 10 gun sonra 9 kilo gitmisti bile.su an 50 gun oldu 61 kiloyum.Merhaba hanımlar kaç haftalık hamilesiniz kaç kilo aldınız ben 58 kilo ile hamile kaldım suan 61 im 14 haftalık hamileyim.
Maşallah kızlar sizeBen 50yle hamile kalıp 58 oldum başlarda çok kusmama rağmen. Kendimi 56 ile hamile kalmışta sadece 2 kilo almış gibi kandırıyorum
Aman can boğazdan gelir. Fit kalcaz diye yemediğimiz günlere sayalım. Bahanemiz net.Umut fakirin ekmeği kuzucum bende kendimi kızımın hamileliğine 61 ile başladım şimdi 58 ile başladım deyip teselli ediyorum.
14.haftamdayım. 57 kg ile hamile kaldım.Şu an 59,6 kiloyum.Çok aldım gibi hissediyorum.
Ben ilk hamileliğimde de 20 kg almıştım.1 yıl içinde çok rahat verdim.Bu yüzden çok sorun etmiyorum.Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da kiloları veririz kızlar
Bence çok iyi 26 haftada 7 kilo yani her ay 1 kilo aldın sanırım şuan benimde öyle 4 kilo aldım şmidye kdr pazar günü 16 haftalık olucazBen de 54 kg hamile kaldım şuan 61 oldumaslında o kadar da yemiyorum ama hızlı gidiyor ya
Yarın 21.haftama gırıcem 62yle hamıle kaldm suan 65.5 oldum yanı 3.5 kılo aldm.elımden geldıgın almamaya calısıyorm.sabah kahvaltı dısında ekmek yemıyorm tatlı ve paketlı gıdalar yemıyorm.en kotu 75 le gıderm ıns doguma 80 nı gormek ıstemıyormMerhaba hanımlar kaç haftalık hamilesiniz kaç kilo aldınız ben 58 kilo ile hamile kaldım suan 61 im 14 haftalık hamileyim.
İnşallah fazla gitmez canım ben en çok çatlaklardan korkuyorum hızlı kilo alırsan olma ihtimali daha çokmuş diyorlarBence çok iyi 26 haftada 7 kilo yani her ay 1 kilo aldın sanırım şuan benimde öyle 4 kilo aldım şmidye kdr pazar günü 16 haftalık olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?