Kaçıncı haftafasınız kaç kilo aldınız ?

ay harikasiniz mahsallah darisi basimiza benimde suan bebis 1850 gram 70 kilo ile hamile kaldim ilk 4 ay hic kilo almamistim 16-24 haftada aldim en cok kiloyu su son 1 aydada 2 kilo aldim sadece Allahtan boyum uzun insallah bende dogumdan sinra veririm hemen:)

Verirsin canım yeterki iste ben verdiysem heekes verir iştahlı biriyim sonucta dedigim gibi bebegin sağlığı en önemli olan kiloyu takma kafana dogumdan 44 46 bedenden 38 bedene düştüm emzirirkende dikkat et süt yapacak yiyecekler ye ve benim kızım 2 kilo doğmuştu :)

Sezeryandan sonra daha zor kilo veriliyor diyorlar dogru mu acaba canim sen ne jadar surede verdin

Yok alakası yok bir arkadasım normal dogum yaptı 3 yıl olacak hala kiloyu veremedi ilkinde 25 kilo aldım 10 ayda verdim ikincide dogumdada 10 ayda verdim ben hırs yaptım dogum günü cekimlerine fit olacam dedim

bende 14+4 üm. 5 kılo aldım. valla almayan arkadaşlar tebrıklerr... herseyi normal yememe rağmen alınıyor bu kılolarr , neyse bebişler sağlıklı olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…