ne kadar sürede 76 oldunuzBana cok geliyor sizce normal mi kızlar boyum 1.73 70 kiloyla hamile kaldım 76 Yım suan
24.haftada 6 kilo almışım toplamda ama ilk 4ay hiç kilo almamıştımne kadar sürede 76 oldunuz
Normal bence son 2 ayda da 2 ser kılo alsanız normal24.haftada 6 kilo almışım toplamda ama ilk 4ay hiç kilo almamıştım
spor ve gunluk hayata devam :))) doktorum gecen kontrol dedıkı sende bırseymısın hıc kılo almadan 3.5 kg doguran hastam var benım :))masallah nasil basardin bunu
18 hafta 800 gram:)Merhaba hanımlar kaç haftalık hamilesiniz kaç kilo aldınız ben 58 kilo ile hamile kaldım suan 61 im 14 haftalık hamileyim.
darısı başıma ama sanki tatilde almış gibiyim :) daha henüz tartılmadımspor ve gunluk hayata devam :))) doktorum gecen kontrol dedıkı sende bırseymısın hıc kılo almadan 3.5 kg doguran hastam var benım :))
13. Hafta icin normal. Verdigin kilo biraz fazla ama vucutta oturmayan kilo olabilir o o sebeple uzulme. Bulantilarin kesildikten sonra ne kadar alacagin onemli75 KİLOYLA HAMİLE KALDIM ŞİMDİ 67 KİLOYUM KUSMAKTAN KILO VERİYORUM
6 kilo normalmis galiba.gerci sizin kilonuzda azmis zayifmissinz ne.guzel :))24. Haftaya yeni ayak bastık. 48 ile hamile kaldım. Şuan 56 kiloyum. 8 kilo almışımşimdi fark ettim
Aslında vücut kitle indeksine göre değişiyor. Benim kilo sınırım 15 . 15 i geçince sınırı geçmiş fazla kilo almış oluyorum. İnternette var bunun hesaplama programı. Ama 12 kiloyu geçmemeyi hesaplıyorum olursa inşallah :)6 kilo normalmis galiba.gerci sizin kilonuzda azmis zayifmissinz ne.guzel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?