Kaçıncı haftafasınız kaç kilo aldınız ?

ben 80 ile başladım 81 oldum kusmaktan geri 80 e düşmüşüm geçen hafta tatildeydik çok yemedim ama baya dengeli sağlıklı beslendim kilo almış olmam muhtemel meyveye dadandım çünkü bi tartılamadım geldiğimden beri :)

spor ve gunluk hayata devam :))) doktorum gecen kontrol dedıkı sende bırseymısın hıc kılo almadan 3.5 kg doguran hastam var benım :))
darısı başıma ama sanki tatilde almış gibiyim :) daha henüz tartılmadım

75 KİLOYLA HAMİLE KALDIM ŞİMDİ 67 KİLOYUM KUSMAKTAN KILO VERİYORUM
13. Hafta icin normal. Verdigin kilo biraz fazla ama vucutta oturmayan kilo olabilir o o sebeple uzulme. Bulantilarin kesildikten sonra ne kadar alacagin onemli

Şuan 12+3 üz 2 kilo aldım
5 6. Haftalarımda mide bulantısından dolayı 58den 56ya düşmüştüm geri 58 oldum.

Yarın 27 haftalık olucaz ve ben şimdiden 12 kilo aldım. Seviniyorum aslında boyum var çünkü kilom belli bile olmuyo 1.72 boyun 52 yle hamile kaldım şuan 64 üm doğumdan sonra kilolarım bende kalırsa sevinirim bile☺ömründe 59dan ötesini görmemiş ve zayıf oşduğum için hep laf yemiş biri olarak bende kalmasını isterim kilolarımın

24. Haftaya yeni ayak bastık. 48 ile hamile kaldım. Şuan 56 kiloyum. 8 kilo almışım şimdi fark ettim

6 kilo normalmis galiba.gerci sizin kilonuzda azmis zayifmissinz ne.guzel :))
Aslında vücut kitle indeksine göre değişiyor. Benim kilo sınırım 15 . 15 i geçince sınırı geçmiş fazla kilo almış oluyorum. İnternette var bunun hesaplama programı. Ama 12 kiloyu geçmemeyi hesaplıyorum olursa inşallah :)

şuan 14 haftalığım 80 ile başladım 1 kilo aldım geri verdim 10 haftalıkken şimdi tekrar 81 olmuşum doktor 4. ayda 1 kilo alır kapatırsan çok iyi olur dedi sanki 1 almış gibiyim ortalama 8 kilo alsan iyi dedi ama son aylar 8 kiloyu geçecek gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…