Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Beşinci denemem fakat artık bıktım,devam edebileceğimi sanmıyorum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    340

ARAY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
440
3
96
Elazığ
Son düzenleme:
canım 2 kere yaptırdım ama malesef negatif...
3. içinde bekliyorum tam hazır değilim bakalım ne zaman yaparız.......

ilk denemem tutmuştu malesef erken doğumla kaybettim. 5 ay sonra kısmet olursa 2.deneyeceğim bakalım ne oalcak

hayırlı olsun inşallah bunda başarılı olursun canım. diğer denemelerde neden sonuç alınamadı, istersen özelden yazabilirsin. teşekkürler...

birinci denemem malesef negatif ikinciyi düşünüyorum ama zamanı belli değil

canım birinci denemeyi nerede yaptın, kaç yumurta toplandı vs. ayrıntılı özelime yazarsan sevinirim. ikinciyi nerede yapacaksın...

Son düzenleme:
Merhaba anketi cevapladim Allah nasip ederse ilk denemem ....8 sene icerisinde hic tup bebege girememistim simdi saagligim yerinde olur da girebilirim.............Bebislerimizi kucagima almayi nasip etsin!

benim 4. denemem ama iki tanesi dondurulmuş embriyolarla onları denemeden saymıyor doktorlarr

merhaba benim de üçüncü denemem olacak...adana başkentte devam edeceğim...raporla devlet kanalıyla yaptırıyorum...ama aklıma takılan memorial hastanesi var...bu hastaneyle ilgili bilgisi olan varsa yardım bekliyorum

merhaba arkadaşlar benin hikayem uzun 2002 de 2 kez micro yaptırdım 2. de 1oglum oldu bu sene kasım ayında ilaçlara başladım yumurtalarım toplandı fakat yumurtaların içi boş denildi ama dr hiç iyi degildi ilaç kullanırken tahlil ultrason falan yapmadı 5gün ilaç kulandım yumurtalarımı topladı sonuç alamadık ama hayırlısı 2009 ilk aylarında bir kez daha deneyecegim ankarada bir klinik önerirmisiniz öptüm hepinizi

Merhaba anketi cevapladim Allah nasip ederse ilk denemem ....8 sene icerisinde hic tup bebege girememistim simdi saagligim yerinde olur da girebilirim.............Bebislerimizi kucagima almayi nasip etsin!

anket için teşekkürler...
inşallah hayırlısıyla olur... ama ilk denemede insan kesin olacakmış gibi düşünüyor. olmazsa da büyük hayal kırıklığına uğruyor.. bu nedenle sana tavsiyem daha gerçekci düşün, çok fazla strese girme normal bir olaymış gibi davran....

memorial sayfasına baktım ilgin için çok teşekkür ederim...

ikinci denemem olacak şubatta Allah hepimize hayırlısı neyse onu versin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…