Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Beşinci denemem fakat artık bıktım,devam edebileceğimi sanmıyorum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    340
ankete katıldım canım benimde 3. denemem olcak şubat ayında inş bu kez alırız kucağımıza daha fazla gücümüz kalmadı bundan sonra yaptırabilirmiyim bilmiyorum maddi manevi yıkıldık çok yoruldum

inşallah canım allah sesimizi duyar, manevi insan dayanır fakat maddi olunca sorun çözümsüz oluyor durum... teşekkürler..

başarılı bir tüp bebek uygulaması olması için anne adayının yumurta durumu ve geliştirilmesi, rahim kalınlığı ve sorun varsa geliştirilmesi, prolaktin süt hormonu vb. hamileliği engelleyici hormonların tespiti ve sorun varsa düzenlenmesi, baba adayının sprem tahlili ve çözüm yolları, ilaca başladıktan sonra annne adayının kanda hormonlarının takibi embriyoların incelenmesi ve daha bir çok uygulama başarılı hamileliğin her aşamasında sıkı bir çalışma takip ve başarı oranını yükseltici uygulamalar yapılmalı.

ankette deneme sayı ve oranları iyi 1. deneme başarı oranı %10 küsür...

ilk denememde benimde tutmuştu ikiz kız bekliyorduk ama malesef 22.haftada erken doğumla kaybettik şimdi ikinci denemeyi bekliyorum

kızlar ben 2.denemeye başlıcam ilki tutmadı hangi şıkkı işaretlicem

sonuclar çok korkunc acıkcası 2.denemelerde %12 başarı
ilkinde %16
ücüncü ise hepten düşük
korkmalımıyızzzz

sonuclar çok korkunc acıkcası 2.denemelerde %12 başarı
ilkinde %16
ücüncü ise hepten düşük
korkmalımıyızzzz

merhaba canım, korkmana gerek yok. anket ıp numarasına göre çalıştığı için ikinci kez durumun değiştiğinde oy veremiyorsun ondan dolayı biraz düşük görünüyor.
Tanıdığım arkadaşlar var ankete oy verince ya birinci deneme yada 2. deneme de idi ve ankette öyle kalmış. fakat onlar şuan hamile fakat bu durumlarını ankete oy veremedikleri için hala başarısız gözüküyor.

sanırım yeni bir anket yapacam ve 1. ankete oy verenlerden durumu değişenler 2. ankete oy verecekler böylece her iki anketin ortalaması ve 2 kez oy verenlerin son oyları dikkate alınarak başarı oranını çıkaracağım.
sen merak etme canım...

kızlar ben 2.denemeye başlıcam ilki tutmadı hangi şıkkı işaretlicem

merhaba canım sen şuan 1. denemem ve devam edeceğim şıkkını işaretlemen lazım.

ayrıca kim hangi şıkkı işaretlemiş görmek için herhangi bir anketin oy sayısına tıkla....

araycım çok güzel olur inşallah en kısa zamanda hayata gecer bu dediğin 2.anket..

ben 1.denemem ve devam edeceğimi işaretlemiştim dün bende bakım bildiklerimden varmı ilki olmayan 2 .tutan
buarada sende hamileymişsin tebrik ederim

canım malesef sevincim kısa sürdü 3 haftalık düşük oluyor. ilaçları kestim kanama olmasını bekliyorum

araycım canım çoookkkk üzüldüm bu güne kötü başladık işallah iyi biter canım sende üzülme işallah 2. saglıkla kucagına alırsın canım sen nerede yaptırmıştın ilk denemeni çok öptümsenağlamasenağlama:CüvCüv:

arkadaşlarım acil sorum var.crinone jelimi yaptım ve afedersiniz lavaboya çıktım birazda kabizlik durumu oldu maalesef. bu jeli hemen yaptıktan 15 dk sonra falan çıktım wc ye ve kocaman 2 parça o jel geldi birikinti yapmış galiba.kasıklarım çok ağrıyodu ama şimdi geçti o ağrım rahatladım. acaba hemen şimdi tekrar yapsam mı o jeli. önce yaptığım çıkmışmıdır

sağol canım, inşallah.
ben 1. deneme bursa tüp bebek merkezinde, 2. memorial da yapıldı. pgt vs yapıldı bayağı iyi araştırdılar, ince eleyip sık dokudular vs. ama olmadı bakalım 3. denemeye ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…