harıkacım benım 1.denemem ve pozitif suan 4 haftalık hamıleyım ankaradakı merkez hakkında bılgım yok canım ben konya eurofertılde yaptırdım çok memnunum ikiz bebek beklıyorum hayırlısından canım
bütün anne adyları işallah herkez anne olma duygusunu yaşar.
Allah hepimize yardım etsin gerçekten bu süreçlerden geçmek çok zor.kendimizi yıpratmamamız gerekiyor ama elimizde değil benim kafam çok karışık ilk defa tüp bebek yaptıracağım oyüzden çok heyecanlıyım birazda sabırsız bir huyum vardır.uzun süreden beri sizleri takip ediyorum gerçekten çok faydalı bir site.ben bir kere düşük yaptım.iki buçuk yıllık evliyim.eşimde sorun yok.Benim yumurtalıklarımda tembellik var.herşeyi denedim.iki defa aşılama yaptırdım hatta kocakarı ilaçlarını bile kullandım fakat sonuç aynı moralim çok bozuk çok üzülüyorum düşünmemek istiyorum fakat sürekli aklımda kendimi yıpratıyorum hamile bir bayan görsem içime çekerek bakıyorum ve neden benim çocuğum olmuyor diyorum biliyorum daha yolun çok başındayım fakat ben sıkıldım ve biran önce hamile kalmak istiyorum ve kendimi sürekli suçluyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın Allah kimseyi ümitsiz bırakmasın kendinize iyi davranın
egeli tüp bebekmi yaptırsın nerede yaptırdın acaba
egeli tüp bebekmi yaptırsın nerede yaptırdın acaba
bu oylama biraz yaniltici olabilir. Henuz tedavinin ortasinda olanlar ilk sikki ya da 3. sikki rahatlikla isaretleyebilirler. sonucu almadan yani. Normal sartlarda, tup bebegin genel anlamda basari oranlarina bakinca, ben ikinci sikkin sonuclarinin en yuksesk olmasini beklerim. Bu anketi bastan yapabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?