Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

Kaçıncı tüp bebek denemeniz?

• Beşinci denemem fakat artık bıktım,devam edebileceğimi sanmıyorum.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    340
Benim 9. denememdi .
Bu sefer basarmistim . Ama sadece 9. haftama kadar tasiyabildim bebeklerimi senağlama
Ve kaybettim ..
Simdiye kadar bikmadan , usanmadan ; her birinde binbir umutla denedik ben ve esim ..
Daha ne kadar sürecek , kac kez daha denemem gerekecek bilemiyorum ..
Bu ugurda cektigimiz acilar, emekler ; dökülen gözyaslari bir gün meyvesini verecek diye umuyorum.

Gücüm yettikce , sagligim elverdikce , umudum bitmeyecek ...
Rabbim bizlere acisin ... En kisa zamanda saglikla hayirla evlatlarimiza kavustursun ...

Tüp bebek denemeleri ortalamasını bulmak için yapılmış bir ankettir. Lütfen samimi cevap veriniz.

canım merhabalar çok güzel bir konu açmışsın ellerine sağlık ama birazda üzüntülü bende maalesef yeni yaptırdığım testle tam bir yıkım haftasındayım anlayacağın bir haftadır göktemiyim yerdemiyim bilemiyorum her yeni bir tedaviyle umudum başlayıp sonu yıkım oldukça kendimden bir şeyler kaybettiğimi hissediyorum işin açıkcasıda herşeyimin güzel gidip sonucun neğatif olması beni yıkıyor ama ginede yaradana sığınmaktan başka çaremiz yok o bizlerden daha iyibilir gelelim konumuza benim 4. denememdi oda tam bir yıkım oldu ve 5. açıkcası düşünmüyorum sevgiler

canım bu yollarda pes etmek yok olana kadar devamm..inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder..gamze su senin problem neydi.. bu arada bende 4 kere denedim.ama yola devamm:CüvCüv:

canımcım bu yoldaki azmini,sabrını takdir ettim.inşallah bu yolda olan hekes birgün emeğinin karşılığını alacak...

canımcım çok üzüldüm,ama benim durumumda senden farklı değil.toparlanmalıyız,çaremiz yok malesef,ben de iki kez yaptrıdım ve sıfırdan başka rakam göremedim,yıkıldım,ama mecbur bu iş olana kadar deneyeceğiz arkadaşım,Allah hepimize dayanma gücü versin,sabır ihsan etsin,çok zor süreçlerden geçiyoruz,yola devam et arkadşım,pes etme...bu sınavı kazanacağız bir gün...

mrhba arkadaşlar aranızda yeniyim benimde 2ci denemem ama 3cüyo gücüm kalmadı aynı sonucu alrım diye beni aydnlatın lütfen....

mrhba arkadaşlar aranızda yeniyim benimde 2ci denemem ama 3cüyo gücüm kalmadı aynı sonucu alrım diye beni aydnlatın lütfen....

denemeleri nerelerde yaptın,başarısız olmasının nedenleri neydi, yada dr.lar araştırdı mı istersen özel mesaj atabilirsin.

2 defa yaptırdım malesef tutmadı şimdi 3. denememe başlıyacaz.Allahım ne olur tüm isteyenlere de banada en kısa zamanda bu sevgiyi tattır

nerede yaptın canım bi de sorun neydi kafamız çok karışık biliyorum allah yardımcımız olsun

bu bölümdeki anketi yapan bayanlar inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsınız ve sağlıklı bebişler dünyaya getirirsiniz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

merhaba yazilarinizin hepsini okudum Allah hepimize yardim etsin herhalde en deneyimliniz benim bu konuda tam 8 kez tüpbebek yaptirdik hic biri olmadi ama henüz pes etmedim tekrar denemeyi düsünüyorüz

merhaba yazilarinizin hepsini okudum Allah hepimize yardim etsin herhalde en deneyimliniz benim bu konuda tam 8 kez tüpbebek yaptirdik hic biri olmadi ama henüz pes etmedim tekrar denemeyi düsünüyorüz

tebrik ederim seni, herkes senin gibi azimli olabilse ne kadar güzel olurdu... denemelerini nerelerde yaptırdın?

merhaba evet 8 denemen 3 defa asilamada yapildi iste hicbiri olmadi
inanin pes etmedim 4 denememi almanyada 4 türkiyede yaptirdim ilkini oya gökmende 2 hakan satiroglunda son 2 timür gürganda yaptirdim hayatim hep tedavilerle geciyo sindi dr timür beni yönlendiriyor 3 aylik hap kullandim simdi bitti pazartesi dr habar bekliyorum ne yapmam gerektigini bildirecek bazan bende yoruluyorum ama iyiyim kendi kendimi tedavi ediyorum evimde cok mutluyom cocukbenim imtaanim diye bilmiyorum nereye kadar gidecek simdilik sabirla bekliyorum hep benden daha zor durumda olanlari düsünüyorüm Allah hepimize yardim etsin

tebrik ederim azim, sabır ve mücadeleci ruhun için.... inşallah karşılığını görürsün en yakın zamanda...

ilk denemem sonucu daha belli degil insallah pozitif olur olmazsada yola devam

1.denememde ikizlerime hamile kaldım.36.haftada doğum yaptım.1.kızım 3gün yaşadı.2.kızım 5gün yaşadı.2.denememde yine hamile kaldım ama düşük oldu.

1.denememde ikizlerime hamile kaldım.36.haftada doğum yaptım.1.kızım 3gün yaşadı.2.kızım 5gün yaşadı.2.denememde yine hamile kaldım ama düşük oldu.

senin adına çok üzüldüm. 9 ay taşı doğum yap ve kaybet tarif edilemez acı, bundan sonraki denemelerinde düşük sebeplerini iyice araştırt ve ondan sonra dene. hayırlısıyla sonuca ulaşırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…