merhaba anketi cvpladım benim 1. denememdi ama negatif sonuc aldım nedeni acıklanamıyor hersey mükemmel giderken beklenmedik birsey 2. yi denemeyi düşünüyorum fakat malum fiyatlar oldukca yüksek o yüzden biraz birikim yapmamız gerekecek zamanı geldigindede yazarım burdan :) umarım Rabbim isteyen herkesi anne yapar
bizim 1. denememiz, 2 buçuk yıllık evliyiz 1 yıl korunduk sonra denedik ama bebeğimiz olmadı. eşimde varikosel çıktı sperm sayısı ve hareketliliği yetersizdi. 6 ay önce ameliyat oldu ama pek düzelme olmadı. 16 martta tedaviye başladık uzun protokol. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, isteyen herkese bekletmeden meleklerini göndersin :Saruboceq:
olacak canım ..ben buna inanıyorum.ama biraz bizleri yoracak bu süreç ama sonucuna deger.az kaldı canım güzel sonucunu alırsın inşallah
lütfen kızlar yardım edin kafamçok karışıkarkadşlar ben aranıza yeni katıldım ankara tıp fakültesi cebeci hastanesi hakkında bilgisi olan varmı tüp bebek düşünüyorum
arkadşlar ben aranıza yeni katıldım ankara tıp fakültesi cebeci hastanesi hakkında bilgisi olan varmı tüp bebek düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?