hayir onun yaptiklari yuzunden hayata kustum toparlanamiyorumeşimle sevgiliyken yaşadığım sıkıntıları şuanda da görebiliyorum huylu huyundan vazgeçmez özellikle sen istiyorsan inada bile biner. bu şekilde kabulleniyor musun?
öncelikle bi işe girmekle düzelmeye bakabilir bence biraz izle gerçekten evlilik sevgililik gibi değil kafana esincede gitmek olmuyorhayir onun yaptiklari yuzunden hayata kustum toparlanamiyorum
ben bu cocugu tanidigimda 17 yasindaydi bi taraftan lise okuyup calisiyodu mesela buz gibi havada otoparkta bekliyodu buna hayran oldum en cok 12 yasinda ailesini kaybetmis 2 abisi var onlarin yaninda kalmis ama tertemiz cikmis .İşsiz adam düğün konuşmaya nasıl gelsin ki?
Uzun süreli işsiz kaldıysa dağılmış olabilir.En azından iş bulup düzen kurulana kadar zaman versen biraz olmaz mı?
12 yaşında kaybetmiş ailesini.Mirasa güvense o zaman çalışmaması lazım.Çocukmuş üstelik.ben bu cocugu tanidigimda 17 yasindaydi bi taraftan lise okuyup calisiyodu mesela buz gibi havada otoparkta bekliyodu buna hayran oldum en cok 12 yasinda ailesini kaybetmis 2 abisi var onlarin yaninda kalmis ama tertemiz cikmis .
ama suan babasindan biraz mal kaldi onlarami guveniyo bilmiyorum ama önune cikan cogu ise gitmek istemedi pek de cabasi yok gibi sadece hergun vaatte bulunuyo
askerden cüruk aldi bi trafik kazasi gecirdi 2 ay once iyilesti sükür ama bilmiyorum pskolojisi ne durumda tamam kotu olabilir ama 7 24 arkadaslariyla birlikte vakit gecirebiliyo12 yaşında kaybetmiş ailesini.Mirasa güvense o zaman çalışmaması lazım.Çocukmuş üstelik.
Yalnız iş beğenmemesi çabalamaması büyük sorun.Depresyonda mı acaba
Adamın başına gelmeyen kalmamışaskerden cüruk aldi bi trafik kazasi gecirdi 2 ay once iyilesti sükür ama bilmiyorum pskolojisi ne durumda tamam kotu olabilir ama 7 24 arkadaslariyla birlikte vakit gecirebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?