kacip kurtulmak istiyorum ama kiyamiyorum

Aeprenses

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
161
68
18
27
benim 4 yildir devam eden 6 aydir da nisanli oldugum bi iliskimiz var nisanlimin anne ve babasi yok. 4 yil boyunca herkesin imrendigi bi iliskimiz vardi birbirimize hic kotu soz etmeyip kalp kirmaktan korkardik o benim sözumu ben onun sözunu dinlerdim . Ama nisanlandiktan sonra hersey degisti soz dinlemeyen bana karisamazsin diyen geceleri disarda bos bos oturan ve pis arkadas cevresi olan biri geldi zamanla aramizdaki saygi sevgi yok oldu 2 kez yuzzuk atma derecesine geldik ben rahatsizlandim aylarca devam etti 3 4 kere hastaneye gelmek disinda yanimda olmadi piskolojik olarak cokmus durumdayim beklentilerim vardi karsiliyamadi bende umudumu kestim artik biseylerin kavgasini bile etmiyorum nasilsa duzelmiyo annemin beni doldurdugunu dusunuyo ve onlara karsida soguk . bi isi yok daha babamla dugun hakkinda hic bisey konusmadi bile ne zaman olcak belli bile degil hic disari cikip bi cafeye bile gitmiyoruz . Ben bu insanla yuzyuze degilken soguk davraniyorum hatta ayrilmaya karar veriyorum ama yanima gelince kiyamiyorum . örnek olarak dün benim yanima gelcekti isim var diyip gelmedi ve beni gece 1 de aradi bende acmadim konusmadik hic gun boyunca bugunde aramadi aksam ustu aradi bende acmadim telefonlarini ama aksam eve geldi cok bitkin ve hastaydi atesi vardi ve ben ilac verdim uyuttum ben niye bunu yapiyorum ne yaparsa yapsin kotu gununde ona kizamiyorum . ben neden bu insandan vazgecemiyorum Beni sevmedigini kabullenmek istemiyorum bi tarafim yep yeni bi hayat isterken bi tarafim belki duzelir beni seven adam geri gelir diye bekliyo annesi olmadigi icinde bensiz ne yapar duye aciyorum ne yapcam ben ?

eşimle sevgiliyken yaşadığım sıkıntıları şuanda da görebiliyorum huylu huyundan vazgeçmez özellikle sen istiyorsan inada bile biner. bu şekilde kabulleniyor musun?

Maalesef bu is olmaz gibime geldi.. ailene saygisi olmayan bir insanin sana hic saygisi olmaz.. eski evliligimden biliyorum..

Arkadasim biraz kendini dusunur musun. O yolunu bulur ama sen kadinsin atlatman uzun surer. Erkek bu kafa duz calisir. Kendini yiprattiginla kalirsin. Birakmalisin

bence biz ne dersek diyelim konu sahibi evlenucek bu adamla u kopuk nisanliliga ragmen..oyuzd2n yorum yapamiyorum cunky inannilmaz seviyorsun belli..

İşsiz adam düğün konuşmaya nasıl gelsin ki?
Uzun süreli işsiz kaldıysa dağılmış olabilir.En azından iş bulup düzen kurulana kadar zaman versen biraz olmaz mı?

Inan bana su an olan yasadıgın hersey evlemınce daha da artacak ve sen daha fazla rahatsız olup uzulmeye baslayacaksın.

Belkı de anne babası olmadıgı ıcın ona karsı su an vıcdan olarka rahatsız hıssedıyorsun ama ne olursa olsun senı uzmeye hakkı yok.

Guzelce konus bence ve duzelmezse evlılık sakın ama sakın dusunme

Siz ona kiyamiyorsunuz ama o size kiyacak belkide hayatinizı altüst edecek (anlattiklariniza dayanarak söylüyorum üzgünüm). Bir işi yokmuş nasil evlenmeye cesaret edebilirsiniz.onunla evlenerek kendinize kıyıyorsunuz farkındamısınız ama ona kıyamıyorsunuz.kendinize nicin bu kötülüğü yapiyorsunuz.kiymayin gencliginize ve dogacak cocuklariniza.

Evlenirsiniz siz. Adam gerçek yüzünü nişanlıyken göstermiş siz kıyamıyorum diyorsunuz.Böyle devam ederseniz onun size nasıl kıydığını göreceksiniz.

İşsiz adam düğün konuşmaya nasıl gelsin ki?
Uzun süreli işsiz kaldıysa dağılmış olabilir.En azından iş bulup düzen kurulana kadar zaman versen biraz olmaz mı?
ben bu cocugu tanidigimda 17 yasindaydi bi taraftan lise okuyup calisiyodu mesela buz gibi havada otoparkta bekliyodu buna hayran oldum en cok 12 yasinda ailesini kaybetmis 2 abisi var onlarin yaninda kalmis ama tertemiz cikmis .
ama suan babasindan biraz mal kaldi onlarami guveniyo bilmiyorum ama önune cikan cogu ise gitmek istemedi pek de cabasi yok gibi sadece hergun vaatte bulunuyo

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum . cok guzel giden ilişki nisanlandiktan sonra bozuldu. hatta sen iyisin biz tayin durumlarindan dolayi resmi nikahta yaptik düğün yok düğün tarihi yok ve kaybetme korkusu hic kalmadığından saygisizlik diz boyu.. ne kadar cok sevsemde mutlu olamayacağıma inandim ve düğün hayalleri kurarken şuan mahkeme yollarina bel baglamaya başladım çünkü düzelmeyecek biliyorum . daha gelin olamadan evlenmis boşanmış olacagim.. durum acı ama eger devam edersem ozaman ki pismanliklar daha aci.. mantığınla hareket et. çünkü insan yanlış konuşur, yanlış duyar ama yanlış hissedemez..

12 yaşında kaybetmiş ailesini.Mirasa güvense o zaman çalışmaması lazım.Çocukmuş üstelik.
Yalnız iş beğenmemesi çabalamaması büyük sorun.Depresyonda mı acaba

12 yaşında kaybetmiş ailesini.Mirasa güvense o zaman çalışmaması lazım.Çocukmuş üstelik.
Yalnız iş beğenmemesi çabalamaması büyük sorun.Depresyonda mı acaba
askerden cüruk aldi bi trafik kazasi gecirdi 2 ay once iyilesti sükür ama bilmiyorum pskolojisi ne durumda tamam kotu olabilir ama 7 24 arkadaslariyla birlikte vakit gecirebiliyo

Sizin karşılıklı olarak birbirinize saygınız yok belli ki. Farklı frekanslardasınız. Bu zamana kadar yürümediyse bundan sonra da yürümeyeceği belli bu ilişkinin.
Ayrıca işi olmayan adam kimseyle düğün konuşmaz tabii ki, bu yersiz bir beklenti olmuş.
Koskoca adam hayatında siz yoksunuz diye ölmez merak etmeyin. Kıyamayacak bir durum yok. Tam tersine, sizin ilişki yürümüyorsa ileride başka insanlarla mutlu olmanın yolunu açmış olursunuz birbirinize.

askerden cüruk aldi bi trafik kazasi gecirdi 2 ay once iyilesti sükür ama bilmiyorum pskolojisi ne durumda tamam kotu olabilir ama 7 24 arkadaslariyla birlikte vakit gecirebiliyo
Adamın başına gelmeyen kalmamış
Bende olsam bocalardım o kadar badireye.
Arkadaş kısmı makara kukara büyük ihtimal.Hayatın zorluklarından sıkıntılardan uzak kaldığı tek ortam.
Nişanlanmaksa artık sorumluluğa,aile olmaya,hayatı göğüslemeye başlamak demektir.
4 yılda hiç tanıyamamış olamazsın ya sevmese hissedersin.Ben yerinde olsam iş bulana kadar beklerim yinede.O zamanda düzelmezse bozarsın nişanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…