• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçırma beni elinden!?!!

Bence arkadaşınıza bir şey demek istememiş.
Annesini suçlamış gibi...
Hani annen babanı elinde tutamadı falan gibisinden.

Hanımlar arkadaşım yanımda ve cok morali bozulmuş. Onun sorununu danisacagim size. Okutacagim ona cevapları.
Şimdi bunlar esiyle bir yere giderken arkadaşımın annesinden açılıyor konu rahatsızmis biraz neyse annesiyle babası da ayrı. Eşi lafı dolaştırip bu konuya getirmiş. Demiş tam rahat edecekken boşandilar normal hasta olması filan. Sonra da demiş sen akıllı ol da sen de beni kaçırma elinden.
Arkadaşım o kadar şok oldum diyor hiç cevap verememis. Şimdi de diyor bu neden böyle birşey dedi. Aralarinda da hiç sorun yok. Çok Üzgün. Ne yapsın sizce. Bu kadar alınması normal mi. Normal bir söz mu sizce bu?

Şimdi nevar ki bunda şok olacak ? bende arkadaşına şok oldum yani !
Eşim bana söylese mesela allah allah hıh bikere sen beni kaçırma elden derdim
Bazı şeyleri çok mu abartıyor bu kadınlar ne ?
Acaba ağrısız başa dert mi arıyor ?

şaka yapmış ya

ne var bunda

her şakanın altında gerçeklik payı var diye mi düşünmüş

eşim 50 yaşıma gelince beni boşayacakmış

o zamana çocuk büyürmüş

o zaman sürekli dırdır edermişim

yıpranırmışız vs vs örnek de kendi anne babası

kararı kesin :)

Saçma sapan klasik erkek egosu. Hint kumasimi pasamiz? Kacarsan yenisi gelir desin arkadasiniz bundan sonra

Bence arkadaşınıza bir şey demek istememiş.
Annesini suçlamış gibi...
Hani annen babanı elinde tutamadı falan gibisinden.

Böyle düşününce hoş gelmedi.
Hani ben bir hata yapsam, ayrılsam sen elinde tutamamış olacaksın gibi bir düşünce şekline varıyor dolaylı yoldan, böyleyse cidden hoş olmamış o_O
Büyük bir şey gibi gelmedi yine ama, arkadaşınız tanıyordur eşini artık.

Boşver bir daha böyle densizce laf ederse esas sen ortada kalırsın gencin güzelim yenisini bulurum dersiniz. O kuş kadar aklı ile anneniz ile vurmaya kalkmış sizi.

Hanımlar arkadaşım yanımda ve cok morali bozulmuş. Onun sorununu danisacagim size. Okutacagim ona cevapları.
Şimdi bunlar esiyle bir yere giderken arkadaşımın annesinden açılıyor konu rahatsızmis biraz neyse annesiyle babası da ayrı. Eşi lafı dolaştırip bu konuya getirmiş. Demiş tam rahat edecekken boşandilar normal hasta olması filan. Sonra da demiş sen akıllı ol da sen de beni kaçırma elinden.
Arkadaşım o kadar şok oldum diyor hiç cevap verememis. Şimdi de diyor bu neden böyle birşey dedi. Aralarinda da hiç sorun yok. Çok Üzgün. Ne yapsın sizce. Bu kadar alınması normal mi. Normal bir söz mu sizce bu?

arkadaşın biraz alından galiba. şaka yapmış gibi geldi. ben olsam asıl sen beni kaçırma der hıh yapar güler geçerdim:)

Böyle düşününce hoş gelmedi.
Hani ben bir hata yapsam, ayrılsam sen elinde tutamamış olacaksın gibi bir düşünce şekline varıyor dolaylı yoldan, böyleyse cidden hoş olmamış o_O
Büyük bir şey gibi gelmedi yine ama, arkadaşınız tanıyordur eşini artık.

Ben direkt olarak annesine yönelik olduğunu düşündüm o cümlenin.
Hiçbir şekilde hoş değil gerçi de.

Ben direkt olarak annesine yönelik olduğunu düşündüm o cümlenin.
Hiçbir şekilde hoş değil gerçi de.

Evet olabilir, o da hoş değil tabii.. Vardığı yer de ya bununla bağlantılı ya da konunun sonunu şakayla bitirmiş.
Ya hiç şakalaşmıyorlar ya da adamın yarattığı his gerçekten farklı olmuş..

Arkadaşın da o anda sende dikkat et te beni kaçırma deseymiş
Gelip sana anlatıp kk dan yorum bekleyene kadar ooo göbeğim çatlardı benim o an cevap vermesem

Back
X