- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
Eşlerin espri anlayışları bile aynı olmalı artık, belli ki espri yapmış bunda takıcak bir şey yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar arkadaşım yanımda ve cok morali bozulmuş. Onun sorununu danisacagim size. Okutacagim ona cevapları.
Şimdi bunlar esiyle bir yere giderken arkadaşımın annesinden açılıyor konu rahatsızmis biraz neyse annesiyle babası da ayrı. Eşi lafı dolaştırip bu konuya getirmiş. Demiş tam rahat edecekken boşandilar normal hasta olması filan. Sonra da demiş sen akıllı ol da sen de beni kaçırma elinden.
Arkadaşım o kadar şok oldum diyor hiç cevap verememis. Şimdi de diyor bu neden böyle birşey dedi. Aralarinda da hiç sorun yok. Çok Üzgün. Ne yapsın sizce. Bu kadar alınması normal mi. Normal bir söz mu sizce bu?
Belki birilerinin beğenisini farketmiştir. Ya da bu aralar kendini bulunmaz hint kumaşı gibi görüyordurYok yok öyle şaka yapacak bir ortam yoktu gayet ciddiydi diyor. Yani bir özgüven patlaması var gibi diyor.
Buna ba yil dimmmmmşaka yapmış yahu ... Buluttan nem kapmış arkadaşınız, benim annem de süslenip püslenip babama çok güzel oldum be adam artık seni boşayabilirim der... Ne var bunda![]()
Bence arkadaşınıza bir şey demek istememiş.
Annesini suçlamış gibi...
Hani annen babanı elinde tutamadı falan gibisinden.
Hanımlar arkadaşım yanımda ve cok morali bozulmuş. Onun sorununu danisacagim size. Okutacagim ona cevapları.
Şimdi bunlar esiyle bir yere giderken arkadaşımın annesinden açılıyor konu rahatsızmis biraz neyse annesiyle babası da ayrı. Eşi lafı dolaştırip bu konuya getirmiş. Demiş tam rahat edecekken boşandilar normal hasta olması filan. Sonra da demiş sen akıllı ol da sen de beni kaçırma elinden.
Arkadaşım o kadar şok oldum diyor hiç cevap verememis. Şimdi de diyor bu neden böyle birşey dedi. Aralarinda da hiç sorun yok. Çok Üzgün. Ne yapsın sizce. Bu kadar alınması normal mi. Normal bir söz mu sizce bu?
Böyle düşününce hoş gelmedi.
Hani ben bir hata yapsam, ayrılsam sen elinde tutamamış olacaksın gibi bir düşünce şekline varıyor dolaylı yoldan, böyleyse cidden hoş olmamış
Büyük bir şey gibi gelmedi yine ama, arkadaşınız tanıyordur eşini artık.
Ben direkt olarak annesine yönelik olduğunu düşündüm o cümlenin.
Hiçbir şekilde hoş değil gerçi de.