Burda tanıştık o gitti5 ay, yurt disinda cocuk ne ara tanidiniz ki birbirinizi kacma planlari yapiyorsunuz ben sok
Burda tanıştık o gitti
Ailem hiç tanımıyor ,sadece dışarıdan yargılıyorlarNeyden kaçıyorsun? 5 aylık ilişkide yangından ne kaçırıyorsun? Doğru düzgün evleneceksen, oluyorsa evlen. Zaten mantıklı bişiyse ailen ikna olur.
Bence geç kalmışsınız. 5. Günde kaçmalıydınHerkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim
Ben 28 yaşındayımTamam iste gitti sonucta, tanisma dediginiz sey merhaba nasilsin en fazla.
Kac yasindasin sen?
Ailem hiç tanımıyor ,sadece dışarıdan yargılıyorlar
Komik mi gerçektenBence geç kalmışsınız. 5. Günde kaçmalıydın
Kendini tanıtsın o zaman, çaba sarfetsin biraz. Senin de çok iyi tanıdığını, en azından yurt dışına peşinden gidecek kadar tanıdığını zannetmiyorum.Ailem hiç tanımıyor ,sadece dışarıdan yargılıyorlar
Bende nasıl ikna ederim diyorum zatenKaçma, kaçacaksan o adamdan kaç arkana bakmadan. 5 ayda ne ara tanıdın da kaçmaya karar verdin. Anne babanın onaylamadığı evlilikten çok da hayır bekleme. Cok istiyorsan evlenmeyi ikna et anne babanı evlen. Kaçmak ne
Ben 28 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?