Kaçma fikri

Yapmayın ne olursa olsun ailenizi geride bırakmayın ileride çok çok pişman olacaksın mutlu bir hayatın olsa bile (ki zor) ailen içinde bir yara olarak kalacak

Akli basinda hicbir erkek: Benimle kac yoksa bitirmem lazim demez. Bunun bir kiz icin bizim toplumda ne demek oldugunu gayet biliyor.
Adam yurtdisinda. Kactin diyelim hemen gidecek vizen var mi? Yoksa nerde kalacaksin.
Balim sen aklini ekmek peynir le mi yedin, tabimadigin etmedigin adami 5 ay icinde kacacak kadar nasil tanidin? Böyle yurtdisina getirilip hayatlarinin icine edilen bir cok genc kiz var biliyorsun degil mi?

5 aydır tanıyorsun, yurtdışında olduğuna göre yüzyüze de çok az görüştünüz. Üstüne kaçmazsan ilişki biter diye tehdit ediyor alttan alta seni, kimse için kaçılmaz da bahsettiğin kişi için hiç yapılmaz bu.

Ailenle ilgili yazdıklarını da biliyorum. Onlarda normal değil. Hiçbirsey yapmana müsade etmiyorlar. Bu şekilde sağlıkli bir ilişki yaşamanda zor.

Sözlerini dinleyecekleri birileri yok mu hayatınızda? Baban halden anlamaz annen anlar belki.

5 ay değil 5000 yıl geçirsem birini tanısam büyük konuşmuyorum ama asla ailemi elin oğluna asla değişmem ama evlenirsin Allah’ın emriyle tabini o zaman senin ailen eşin olur ama sen daha 5 aydır tanımadığın bi adama ki sen tanıyorum diyorsun hiç zannetmiyorum ailemi hele de annemin tek pis tüyüne değişmem adam olsun gelsin kapımda yatsın desin ki verin seviyorum yatsın yani kapıda ananın rızası olmadan babanın rızası olmadan gitme sakım

Bende nasıl ikna ederim diyorum zaten
Anne baba senin sen bilcen onu lakin kaçmayı düşünmek bile ilginç. Kaçınca her şey güzel mi olcak. Aranıxda kaçalım diye konışmanıx bile hoş değil bence

sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (
Seni ailen kadar kimse sevemez bu Hayatta. Kacmak cok kötü bir cözüm yolu. Ilerde cok pisman olursun. Üsterlik yurtdisinda aileni de cok özlersin. Seni böyle birseye zorlamasi ise tamamen bencilik.

Canım belki kafan karışık ben kaçan biri olarak sana söylüyorum yapma eyer kaderde varsa zaten kimse önünde duramaz. Bak benim görümcem 8 sene bekledi babası sevdiği kişiye vermiyordu ama en sonunda ikna ettiler 2 sene nişanlı kaldılar tam 8 seneden sonra birbirlerine kavuştular. Ayleni kırma ben 6 senelik evliyim aylemle barıştım ama bazen halen yüzüme tokat gibi vuruyorlar kaçtığım için. Yapma böyle sevgilin aylesini getirip tanıştırsın bakalım ozaman ne dicekler

Konularımı biliyor olman çok mutlu etti beni , Ailem normal değil Annemde öyle , Amcamın sözünü dinler babam ama Amcam bencilin teki bende onlardan kurtulmak istiyorum

Seni seven adam seninle böyle tehditkar konuşmaz. Ayrılmak zorunda kalırmışmış.. demek ki sevmiyor. Seven adam 10 yıl da bekler 20 yıl da. Hem o seni düşünseydi ailenin onayı olmadan olmaz Bekleyelm ikna olmalarını derdi. Eğer kaçarsan seni sahipsiz görecek o sana ne yaparsa yapsın ailene dönecek yüzün olmayacak hoş geri dönemde pişmanlık ve utanç duyacaksın. Seni yetiştiren ailen seni düşündüğü icin buna izin vermemiş. Seni bu yasa getirip bu kadar emek veren ailenin boynunu one egmek onlari uzmek hemdr 5 aydir tanidigin bir adam icin deger mi be kizim? Allah askina dogru karar ver.

Yaa 5 aylık konuştuğunuz biriyle nasıl kaçma fikrini düşünebiliyorsunuz?? Orası bir kenara dursun size zaten "kaçmazsan ayrılırız" diyen bir adamdan kaba olacak ama hiçbir b..k olmaz.. Azıcık mantık lütfen.. Kaçma fikrine baştan sona zaten karşıyım ama sizde bi alemsiniz 5 ay nedir?? 5 ayda nasıl evlenme kararı alıyorsunuz??5 aylık bir adama ailenizi hatta ülkenizi terk edeceksiniz öyle mi?. Kaçma taraftarı değilim demişsiniz ama bu konuyu açmışsınız o ne alaka? Biri bana böyle birşey dese bırakın buralarda konu açmayı bir dakika bile düşünmem siler atarım öyle adamı. Allah aşkına hangi seven adam sevdiğinin mutsuzluğunu gözünün önünde yaşamasını ister?? Bu adamların anası, bacısı yok herhalde.. Pesss artıkkk pesssss.. Kusura bakmayın biraz sert oldu ama benimde fikrim bu..

Ayrıca sadece şuan kabaca görüneni yazdım ayrıntılı fikrimi duymak istemeyeceğinizden eminim.

He kacta gor bakalim dunya kac bucak trde bile olmayan tanimadigin biri icin nasil Césaret bu yapma sakin

Çok sağol güzel yorum için inan kaçmayı bende istemiyorum , benim Ailem normal değil ne yapsam ne etsem şaştım kaldım

Kaçarak evlenenlere sordun mu hiç sen, baba evinden telli duvaklı çıkamamak nedir... hayat senin hayatın iyi düşün ama evlilik meşakkatli iş gerek var mı ,? Mecburum sebeplerim var diyorsan emin ol hiçbir sebep ilerde mutluluğum garantisi olmayacak, bu namus konusu ible olsa ..

Konularımı biliyor olman çok mutlu etti beni , Ailem normal değil Annemde öyle , Amcamın sözünü dinler babam ama Amcam bencilin teki bende onlardan kurtulmak istiyorum
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma dikkat et. KK ailesinden kurtulmak isterken cehennem gibi evlilik yapan insanlarla dolu yakma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…