Kaçma fikri

Konularımı biliyor olman çok mutlu etti beni , Ailem normal değil Annemde öyle , Amcamın sözünü dinler babam ama Amcam bencilin teki bende onlardan kurtulmak istiyorum
Aileden kaçmak için, kaçma güdüsü doğuracak başka zor durumlara muhtemelen atlıyor olmak şart mı? Kendi ayaklarının üzerinde durarak tek başına bir yaşam kurma mümkün olmuyor mu öncelikle?

Konularımı biliyor olman çok mutlu etti beni , Ailem normal değil Annemde öyle , Amcamın sözünü dinler babam ama Amcam bencilin teki bende onlardan kurtulmak istiyorum
Onlardan kurtulayim derken daha büyük sıkıntıların içinde bulabilirsin kendini bu şekilde farkında mısın?
Çünkü karşında ki insanı tanımıyorsun.
Ben evlilikten önce o evden okul yada is için çıkman gerektiğini, aileni bunun için ikna etmen gerektiğini düşünüyorum.
Evlilik senin için sonraki iş olmali, sağlıklı karar verebilmen için.

kaçma

Şaka di mi? 5 ay oldu tanışalı, o yurtdışında, kaçmayı düşünüyosunuz ve aileyi ikna etmek için her şeyi yaptınız? 5 ayda ne ara tanıdınız da ne ara ikna için her şeyi yaptınız Allah aşkına aklınızı başınıza devşirin ya. Hoş bi insanı 20 yıl da tanısanız kaçmak mantıklı falan değil. Kaçanın da şimdiye kadar mutlu olduğunu hiç görmedim. Ayrıca adamın kaçmazsan bitiririm zırvalığını da hiç söylemiyorum yahu konu nerden tutsak elde kalır, yapmayın bunu kendinize.

Bence kaçmalısın, 5 ay sabretmişsin. Ailende ne kadar terbiyesiz, evladının dilinden anlamayan insanlarmış. Halbuki kızları evlense bu kadar zamanda torunları olur, ilkokula başlardı...

He koş koş durdugun kabahat. Senı gercekten seven adam bana kaç demez zaten. Kendıne guvenı olmayan, silik bir tip belli ki. Sevdıgı kadının aılesının karsısına cıkıp ben kızınızı sevıyorum buyrun benı arastırın ben buyum dıyemeyecek kadar silik hemde..
Ikı gun sonra da kaçtım aıleme gerı donmek ıstıyorum dıye konu acarsınız

5 aydır gorustugun yurtdusındaki sevgılıne gercekten nasıl kacmayı dusunuyorsun. Korona falan derken kac kez yan yana oldunuz? 5 ay olmus sanki 5 senedir ailen ikna olmuyormus gıbı adam kacmazsan bitirelim diyor sende kalkmıs seni sevmeyen adam için aileni üzmeyi düşünüyorsun. Yaşında küçük degıl iyi düşün gercekten gitmek için öantıklı sebebın yok seviliyormusun bir sorgula derim.

Kaçarak evlilik olmaz.
Olamaz.
Annenin babanın rızası olmadan yapılan evlilikten hayır gelmez.
Bu arada siz hemen tanıştıktan sonra yurt dışına gitmişse 5 aydır sizde çok iyi tanımıyorsunuz demektir.
Bu kadar kısa sürede evlilik kararı çok riskli.

Karşı taraf bir de size ültimatom çekmiş.
Olmazsa biter diye.
Benim edindiğim algıya göre bu kişi size iyi gelmez.

Kaçma kardeşim benim başimdan gecti ne kadar sevdigimlede olsam çoğu sey insanın içinde kalıyor suan keske kaçmasaydım illaki ama 2 ay ama 10 ay sonra tamm evlenin derdi ailem. Ama benim esimde cok baski yapmsti ve kaçarsanda yarın birgün bi kavga etsen yüzün olmaz ailene gidip bi şey demeye sonra der durursun kendim ettim kendimm buldumm..

Sert, katı ve ilgisiz bir aileden kaçmak isterken kendilerini belki yeniden bulmak istiyor kızlar... Sen de Ahu...

Dışlanmış ve eleştirel bir çemberi kırıp kaçmak aklındaki en makul sebep gibi âdeta... Beş aydır tanıdığın birine "he " diyebildiysen bu durumdasin , konuyu açtıysan az şanslısın... Çünkü burda belki hoşuna gitmeyen cümleler duyacaksin ama unutma kk kadınları gerçekten akliselim yaklaşıp bazen sarsıp insani kendine getiriyorlar.

Kaçmak 28 yaşındaki birinin soracagi bir soru degil. Bu sanki 15 yaşın sorusu gibi âdeta... Bu karşındaki adamla gittiğinde, itilmiş ve dışlanmış duygun karşılanacak mı sahiden? Sadece tek bir cumlesinden hayal kirikligina ugratacaginin sinyalini vermiş bile: "kaçmazsan biter!"...

Beni bile ikna edemedin. Zor gibi. 28 yaşındaymışsın, akıllı mantıklı bir yaş. Sence neden kaçmalısın? Yıl 2021 olacak, biraz kulağa da değişik geliyor kaçmak.
Çünkü Ailemin yanından gitmek istiyorum, onlar a kalsa 50 yaşıma kadar böyle devam edeceğini biliyorum ek olarak küçük yerde yaşıyorum dışarıya çıkamıyorum en ufak park bile yok , sorunlu bir Ailem ve yaşantım var kısaca

şimdi bu insan ailesini alıp yurtdışından senin ailenle tanışmaya geldi mi? Ailen tam olarak neye onay vermiyor. Bir gelsinler hele.

Anlıyorum canım da, yolu bu değil. Gel sen kendini ziyan etmeden başka bir hal çaresi düşünelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…