Mantıklı sebebi yok Araba evliliği yapmamı istiyorBence böyle bir hata yapmayın sonra çok pişman olursunuz ana babanıza yazık onlara bu üzüntüyü yaşatmayın onay vermemeleribih sebebi nedir mantıklı sebepler varsa anne baba dinleyin bence
5 aydır olan bir durum bu süre içinde çok kere hayır cevabı verdiler o da çok üzgünHemen ilk günden evlenme fikriniz olmadığını var sayıyorum diyelim ki 3 aydır bu fikir içindesiniz ve aileleri ikna etmeye çalışıyorsunuz. Sevgiliniz 3 ay sabredemeyip, olursa olur olmazsa ben bitiriyorum deyip sizi tehdit ediyor. Bu kadar kısa sürede pes eden bir adam için ailenizi ülkenizi bırakıp gitmeye değer mi ? Bir düşünün...
Allah askina bu devirde ne kacmasi?Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim
Üzüldüğüm tek kişi sensin burada. İnsanlar senelerce istiyor, bekliyor ne emekler veriyor evlilik için ailelerin gönlünü yapmak için. Çabuk pes eden adamla olmaz. Herkes kendi kıymetini kendi belirliyor, sizin kıymetiniz sevgiliniz veya onun ailesinin gözünde ne olacak hiç düşünmüyor musunuz ? Ben söyleyeyim, 5 ayda ailesini bırakıp kaçarak gelen kişi olacaksınız ve size her türlü muameleyi reva görecekler. Bundan sonrası tamamen onların vicdanına kalmış....5 aydır olan bir durum bu süre içinde çok kere hayır cevabı verdiler o da çok üzgün
Yurt dışına nasıl kaçacaksınHerkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim
Sizin gibi ailelerde evlilik karşıtı olması heleki bir kadının 47- 60 yaşına kadar bekar kalması mümkün değil, oralarda küçük yaşta evlenilir.Yok karıştırdınız belki ,Ailem evlilik karşıtı , benim 2 halam biri 60 biri 47 bekar baba tarafından ise 3 bekar , siz mumla arasanız böyle aile bulamazsınız, lafa gelince büyüklük taslıyor , Babam Abilerimi evlendirdi şimdi kızları benim boyuma gelecek, bana hala çocuk muamelesi yaptırıyor , Hala Akraba evliliği kafasında ,liseye gitmeme izin vermedi , dışardan bitirmeye kalkınca Alay etti hep , ben çıkış ve kurtuluş yolu arıyorum , ona da izin vermiyor ,burdan bir üye yazdı Allah hayırlı evlat versin diye , Allah aynı zamanda hayırlı Anne, baba versin temiz vicdan versin ne diyeyim
İnanmıyorsunuz sanırım ,inansanız da durum bu inanmasanız daSizin gibi ailelerde evlilik karşıtı olması heleki bir kadının 47- 60 yaşına kadar bekar kalması mümkün değil, oralarda küçük yaşta evlenilir.
Madem liseye bile göndermedi o zaman sizi erkenden evlendirmesi lazımdı. 28 yaşına kadar neyi beklemiş?
Birde telefonda istemişler hem de sizin oralarda adet böyleymiş. Ki sizin oralar berdel yapılan yerler ve kız isteme telefonla yapılıyor, öyle mi? Ben büyük şehirde yaşıyorum ama ömrümde duymadım böyle bir şeyi.
Anlattıklarınız ve aileniz için çizdiğiniz profil hiç gerçekçi değil.
Yukarıda yazdım ben vazgeçtiğimi , 28 yaşındayım , oldukça kırıcı yorumlar geldi ,ona istinaden devam etmedim yorum yazmaya , baya sinirli bir vaktimde açtım konuyu , yoksa şimdi bende farkındayım Arkadaşların haklı olduuğunuOkadar yorum yapilmis ele avuca alacak bi cvp verememisin
Ben senin yasinin 28 olduguna hic inanmiyorum
Umarim bi delilik yapip hayatini mahfetmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?