Kaçma fikri

Hayatının hatasını yapmış olursun ben 2 senelik tanıdığıla kaçtım ama o tanıdığım insan değilde sanki başka birisi. 3 buçuk yıllık evliyim daha evimi yeni yeni kurabiliyorum yani bunlardan pay biç. En önemlisi de anne ve baba gerçekten çocuğuna nereden zarar geleceğini biliyor o yüzden anne ve babanın sözünü dinlemelisin. Senin için çabalamiyorsa en ufak zorlukta bırakırım diyorsa uzak dur o insandan zaten.

Kaçmazsan seninle bitirmek zorunda kalacağım. Cümlesini duyduğunda o adamdannnn kacman gerekiyordu.. o adam ile kacman değil ....

Asla ama asla
18 yaşında olarak bunu söylemek haddime değil belki ama kaçma fikri akla uygun bir karar değil. DAHA 5 AY birbirinizi tanımışsınız ve bir adam uğuruna aileni göz ardı etme asla. Bırak gitsin. Ailenden önemli değil

Görümcem kaçarak evlendi anasi babasi affetti 8 9 yıl önce şimdi babasinin evinde boşandı daha öncede kaç kere geldi babasinin evine tekrar gitti sonradan da kocası istememiş ayrıldılar
Değermi el oğlu için anana babana sırtını dönüp gitmeye
Seni adam gibi sevse zaten kaçmadigin için bitirmek zorundayım demezdi
Adamlığıni ortaya koymuş

Kacipta mutlu olan cok az insan tanidim ben. Cunku anne baba rizasi almak ellerini opup cikmak hayatin boyunca seni bir cok seyden koruyo. Hayatini mahvetme dilerim olmaz ama seni aldattiginda siddet gordugunde donecek bir kapin olmuyor ve buyuk pismanliklar yasiyorsun degmezzzzzzz.......

Ailen onyargili olmakta hakli.
Sen ailene aynen şöyle diyorsun

Anne aradılar gelmek istiyorlar bir tanışın. Eğer içine sinmeyen yine olmasın ben sizin karariniza saygı duyarım deyin.
Bu tür şeyler inatlasmaya gelmez.

Bazen aile büyüklerinin tecrubelerine güvenmek gerekir.
Emin ol onlar da senin mutsuz olmanı istemezler.
Her şey sevgi değil.
Bazen başka şeyler çıkar sevgi falan kalmaz insanin içinde.

Senin şu an dar baktığın ilişkide onlar kocaman pencereden bakıyorlar.
Ailelere ilk evrede güven sonra mantığın ve duyguların harmanlanmasiyla hareket et.

Bu işler aceleye gelmez.
Atalarımız boşuna dememiş
Acele eden ecele gider.
Allah korusun sonu kötü olmasın siz ailenizle iyice konuşun.

Biterse de bitsin erkek mücadeleyi bilmiyor anlaşılan. Kolayına kaçacak.
Seni bedavaya getirecek aklınca. ( dugunsuz masrafsız)
Sonra yaparız hikaye.
Anne babanın olmadığı bir düğün olsa bile senin kalbin hep buruk olur.

Eksi arti işlemi yap.
Kaçarsan eksilerin içinde bulursun kendini.

Ailen önyargılıysa neden ailene kendini gelip bi tanıtmadı, neden niyetini ciddi şekilde ortaya koymadı? Neden tanışmadı?

Küçükte değilsiniz yani kaçmak nedir, Allah aşkına.
Üstelik 5 ay diyorsunuz, bu süre içinde hiç kimseyi tanıyamazsınız. En azından evlenecek kadar tanıyamazsınız.
Kesinlikle kaçma fikrini unutun.
Böyle sizi kaçmaya teşvik eden adamdan kaçın, arkanıza bakmadan kaçın.
Ya ailenizin onu tanıması için biraz çaba sarfetsin beyimiz, yada kaçmayın.

Çok sağol güzel yorum için inan kaçmayı bende istemiyorum , benim Ailem normal değil ne yapsam ne etsem şaştım kaldım

Ailen normal değilde beş aydır tanıdığın kaçmazsan ayrılırız diyen adam çok mu normal? peki o adamın ailesi senin kendi ailenden daha mı iyi? kaçınca hayatının güllük gülistanlık mı olacağını zannediyorsun?

yaşın kücük degil. fevri kararlar verip yağmurdan lacarken doluya tutulma.

Canım senin konularını biliyorum hatta sanki bu çocuk senin kardeşine küfürmü etmişti yanlışmı hatırlıyorum .Kaçma konusuna gelince dur bi ya 5 ayda ne kaçması ayrıca senle tehdit eder gibi kaçmazsan ayrılırım nedir ya bana biri öyle dese sanırım korkardım tamam seviyosundur ama bilmiyorum ya canm insan kendi başına gelince mantıklı olamıyor ama uzaktan iyi gözlemleyebiliyor bir başkasını. Umarım hakkında hayırlısı olur ama bana uzaktan hiç doğru gelmedi amacım seni yargılamak değil burda bazı insanlar yorum yapayım derken inciterek konuşuyorlar hiç sevmiyorum bu durumu umarim incitecek birşey dememişimdir birde sende ona şunu desene eğer ailemde ikna olmazsa ben ayrılirım eğer arkasına bakmadan çekip gidiyorsa demekki sevmiyor seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…