28 yaşında gibi bir akıl değil bu 5 ayda neyine güvendin 5 ay sonra geri gelirsin ergenlikten çıkın lütfenBen 28 yaşındayım
Hayatının hatasını yapmış olursun ben 2 senelik tanıdığıla kaçtım ama o tanıdığım insan değilde sanki başka birisi. 3 buçuk yıllık evliyim daha evimi yeni yeni kurabiliyorum yani bunlardan pay biç. En önemlisi de anne ve baba gerçekten çocuğuna nereden zarar geleceğini biliyor o yüzden anne ve babanın sözünü dinlemelisin. Senin için çabalamiyorsa en ufak zorlukta bırakırım diyorsa uzak dur o insandan zaten.Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim
Kaçmazsan seninle bitirmek zorunda kalacağım. Cümlesini duyduğunda o adamdannnn kacman gerekiyordu.. o adam ile kacman değil ....Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim
Kimligini gosterirsen oyle inaniriz vallaBen 28 yaşındayım
Kacipta mutlu olan cok az insan tanidim ben. Cunku anne baba rizasi almak ellerini opup cikmak hayatin boyunca seni bir cok seyden koruyo. Hayatini mahvetme dilerim olmaz ama seni aldattiginda siddet gordugunde donecek bir kapin olmuyor ve buyuk pismanliklar yasiyorsun degmezzzzzzz.......Herkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim
Çok sağol güzel yorum için inan kaçmayı bende istemiyorum , benim Ailem normal değil ne yapsam ne etsem şaştım kaldım
Emin misiniz? 8 olmasın o?Ben 28 yaşındayım
Canım senin konularını biliyorum hatta sanki bu çocuk senin kardeşine küfürmü etmişti yanlışmı hatırlıyorum .Kaçma konusuna gelince dur bi ya 5 ayda ne kaçması ayrıca senle tehdit eder gibi kaçmazsan ayrılırım nedir ya bana biri öyle dese sanırım korkardımHerkese iyi Akşamlar , Erkek arkadaşlıklar yaklaşık 5 aydır beraberiz , birbirimizi seviyoruz ve evlenmek istiyoruz ,ama benim Ailem onay vermiyor , çok denedik kızdım , küstük , tartışma hiç fayda yok , son çare kaçmak , sevgilim bu süreçte çok üzüldüğünü eğer onunla kaçmazsam , bitirmek zorunda olduğunu söylüyor, ek olarak kendisi yurtdışında (bende yurtdışına corona bitikten sonra , gidebileceğimi belki orda Ailem i ikna ederim düşüncesi içindeyim ) sizce mantıklı mı? Lütfen fikir verin ne yapsam da ikna etsem ben kaçma taraftarı değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?