Kaçma fikri

28 yaş kaçmak için çok olgun bir yaş değil mi ya?O yaştaki bi kadın kaçmaz ki olsa olsa gider

bu erkek arkadaşın sizin ordan birinin abisi miydi neydi o mu?ailen gelsinler falan demişti?
seni net hatırlıyorum, bu forumda en çok yardıma ihtiyacı olan uyelerdensin, keşke sihirli değneğim olsa da seni yaşadığın yerden çıkarabilsem...
Allah yardımcın olsun.

Çok mantıklı, o kadar mantıklı ki hayatımda bundan daha mantıklı bişey duymadım

Çok mantıklı hemen kac

şu kafada bir aileden kaçacak. bizim gibi sıcak yatağında yatıran mutlu mesut buyuten arada kızan bir aileden değil. butun konularını okursanız bence bu kızın nasıl dayanabildiğine şaşarsınız.

İnsanlar böyle , hemen yargılayıp ,çocuk gibi Alay etmeye hazır, bakın Ailem o olaydan sonra da devam ettiler , ki hala beni de kuzenime düşünüyorlar , ek olarak Annem temizlik takıntılı yıllarca eziyet çektim onun yanında , fıkıt oldum , romatizma oldum , bütün hastalıklarım hep onun yüzünden , Babam , Kardeşine 1 buçuk sene bizi hizmetçi etti , günde kaç kere misafirleri geldi haddi hesabı yok , Amcam sırf biz çocukken bize bir süre baktığı için (hala cefa çektiyor) nankörlükle suçluyor bizi , ona haftalık hizmete gitmemi istiyor, gitmtyince de trip ve azar işitiyorum ... neler neler

Yok karıştırdınız belki ,Ailem evlilik karşıtı , benim 2 halam biri 60 biri 47 bekar baba tarafından ise 3 bekar , siz mumla arasanız böyle aile bulamazsınız, lafa gelince büyüklük taslıyor , Babam Abilerimi evlendirdi şimdi kızları benim boyuma gelecek, bana hala çocuk muamelesi yaptırıyor , Hala Akraba evliliği kafasında ,liseye gitmeme izin vermedi , dışardan bitirmeye kalkınca Alay etti hep , ben çıkış ve kurtuluş yolu arıyorum , ona da izin vermiyor ,burdan bir üye yazdı Allah hayırlı evlat versin diye , Allah aynı zamanda hayırlı Anne, baba versin temiz vicdan versin ne diyeyim

5ayda tanıdıgın bırıne mı kacıyorsunuz saka gını

saka gıbısınız ya kacmak nedır 5ayda ınmı cınmı bu adam ya evlıyse sacma sapan şeyler yapmayın aılen ızın vermıyorsa vardır bır bildikleri

Daha simdi Sıla filmini bitirdim her sene 1 bölüm den sonuna kadar da bakarım.. Nasıl bir hayat yasadıgını az cok gözümden canlandırdım korkunc bişi... Erkek arkadasına gelince, ne kadar güvenebiliyorsun 5 ay cok cok kısa bir süre! Üstelik yurt dısı!... Hangi ülke? Dil bilmiyorsun. Yol bilmyorsun! Nasıl yasıycaksın oralarda? Erkek arkadasını ailen onaylamıyor! Hadi kactın diyelim.. Ailen asire töre kafasında insanlar sana orda bile rahat vermezler.. Onu da gectim erkek arkadasınla evlendin ayrıldın diyelim, Sizde bosanmak ta olmaz, ailen seni bu sefer hic kabul etmez, o zaman ne yapıcan... Ve söyle bir durum var yurt dısına gittigin zaman ilk 2 yıl icinde ayrılırsın esinden, adam isterse seni sınır dısı da eder! O zaman kalırsın ortada mecbur Türkiyeye geri dönmek zorunda kalırsın.... Bence cok cok iyi düşün....

5 ay gibi bir süre kaçmaya karar vermek için kısa bir süre değil mi ? Biraz sakinleşip mantıklı düşünmen lazım. Daha hiç çaba göstermeden kaçmak son çare gibi bir algiya kapılmışsınız.Bunun sonucunda sadece siz üzülürsünüz. Lütfen iyi düşünün.

Ben Erkek Arkadaşıma güveniyorum , mesleği var , ve beni çok seviyor yani , en kötü ihtimal boşanmam olur o da kötü olur benim içim, ama orda Akrabalarım var , bekar halam var onda kalabilirim en kötü , böyle söylediğime bakmayın , Arkadaşlar ne kadar sert yorum yapmış olsalarda haklılar bir süre zamana bırakmayı düşünüyorum , Rabbim yardımcım olsun

Küçük hanım, akıl tutulması mı yaşıyorsunuz? Kendinize gelin. Kaçmazsan ayrilcam diyen adamın sana nasil bir hayrı dokunabilir? Butun bunlara 5 ayda nasıl karar verildi? Annen baban çok mu kotu insanlar?

Şakacı seniiiii

Erkek Arkadaşım halledeceğini söylüyor

Canım Erkek arkadasına guvensende,yurt dısını gören cogu türk erkegi bir anda degişiyor... Sana anında basar tekmeyi o zaman ne yapıcan... O cok guvendigin akrabalarının yanında nasıl kalıcan.. Kimse sana bedavadan bakmaz.. Hepsini gectim Dil bilmiyorsun hangi işte calısıcaksın.... Kimse sana iş vermez.. Gidecegin ülkeyi bilmiyorum ama Hangi oturumu alcaksın hangi sartla yabancı ülkeye gidiceksin?... Eger orda esinle anlasamayıp 2 yıl dolmadan ayrılırsan ve bir işte calısmıyorsan adam seni anında sınır dısı eder hic bir şey yapamazsın kanun olarak, oturumunu yakar! 28 yasındayım yazmıssın ama cok cahılce dusunuyorsun, Meslegin ve İngilizcen varsa tamam derim hadi kendini bir işe atıp kurtarabilrsin ama okumadıgını da yazmıssın, Valla Akrabaların bile seni hic takmaz bu yuzden! Cünkü dilin yok... Kısacası düsenin dostu olmaz bunu unutma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…