- 5 Şubat 2016
- 1.067
- 973
- 38
- 28
- Konu Sahibi imkansizpapatya
-
Çok çaresizim
15 yaşındaki kıza bakabilen 24 yaşındaki adamin şimdi kaçma planı yapabiliyor olması normal tabi.4 senedir konuşuyıruz 4 aydır sevgiliyiz
Sakın ha sakın.. annen mutlu diye sende mutlu olcaksın zannetme sakın.. binde bir kaçıp da mutlu olan var ayrıca ana baba rızasıyla evlendiği halde bi dünya pişman insan var.. öyle bi hata yapma anneni babanı kırıp dökme çok pişman olursun19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular
Okuyor musunuz? Size tavsiyem okuyorsanız üniversiteyi bitirene kadar bu ilişkiyi askıya almanız, karşınızdaki kişi seviyorsa sabırla bekler, okumuyorsanızda bu yaş evlenmek için gerçekten çok erken, önce bir kendinizi tanıyın, yaşınız bir otursun, okumuyorsanız dahi bir işiniz gücünüz olsun.Asla ikna olmadılar çok yğraştık hiç bi şekilde istemiyo ailem
Kocaya kaçma planı yapmıyprum bi küçük olarak size fikirlerinizş soruyorum akıl alıyprum.
4 senedir konuşuyıruz 4 aydır sevgiliyiz
Ayda bi kex arkadaş orramında içki kullanıyor. Bizimkiler çok dindar. Abdesrinde namazında birni istiyolarmış içki içen adama kız vermeyiz dediler
19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular
bak ağzı yanmış yapıcaklarını yaşamış biri olarak azıyorum bunları sana koca herzaman bulunur bir anne baba asla bulunmaz.Ailemi ardımda bıraktım gittim afedersin ailemın kuru boklarını aradım.Şimdi diyorum değdimi annemi babamı üzdüğüme cevap veriyimmi ASLA DEĞMEDİ.Anne olunca anladım onların neler hissettiğini senin üzülmeni istemiyorlar.Senin canın bir yandığında onların bin yanıyor senin üzülmeni isterlermi asla istemezler sen onların gözbebeğisin aileni dinle.Ardında bırakma ben şanslıydım ailem bana ve bebeğime boşandıktan sonra kapılarını açtı illa boşanırsın demiyorum ama Allah korusun ya ayrılırsan ne yaparsın elinde işin yok.Nasıl geçinirsin bnları düşündünmüAsla ikna olmadılar çok yğraştık hiç bi şekilde istemiyo ailem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?