- 8 Nisan 2016
- 612
- 292
- 18
- Konu Sahibi imkansizpapatya
-
Evet ya evlenince görür hele bide kaçarsa tam görürKaç da hayatinin hatasini yap. Evliligé bu kadar merak neden?
Ayda bi kex arkadaş orramında içki kullanıyor. Bizimkiler çok dindar. Abdesrinde namazında birni istiyolarmış içki içen adama kız vermeyiz dediler
19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular
Çok haklılar!Ayda bi kex arkadaş orramında içki kullanıyor. Bizimkiler çok dindar. Abdesrinde namazında birni istiyolarmış içki içen adama kız vermeyiz dediler
O ornege benide ekleyebilirsin adam arada arkadaslarla iki biradan kapiyi acti, hergun duzenli alkol kullanimina kadar goturdu. Hatta citayi yukseltip uyusturucuya kadar vardirdi. Yani bu dengesizlerin siniri yokÇok haklılar!
Yaşın daha çok küçük lütfen ailenin tecrübelerini atlayıp kaçmak gb saçma bir eylemi gerçekleştirme... O ayda bir kez içmelerin sonu pek iyi olmuyor, ahanda şekil a YavruPancar yani ben!
az önce bir başlık açmıştım bak lütfen kendini yaapma bende 20 yaşındayım eşim 33 yaşında o kadar pişman olduğum zamanlar oluyo ki sen eğlenmek gezmek istiyorsun ama adam seni anlamıyo bak bir forumlardda orno belası diye daha iyi anlarsın yapma lütfen19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular
İşin yok, gücün yok... Neyine güvenip kaçacaksın anlamıyorum...19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular
Seni seven adam yasinin 25-26 olmasini beklesin. Annene sonsuz katiliyorum 19 yasinda ne evlenmesi sen daha yataguini toplaya miyorsundur bir evin yukunu nasil uzerine alican.19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?