- 11 Mart 2016
- 58
- 6
- 1
- 32
- Konu Sahibi imkansizpapatya
-
Sakın kaçma bende kaçtım bak babamın evindeyim.Elimde mesleğim var elhamdülillah hem çalışıyorum hemde evladımı büyütüyorum aileni karşına alma.Sürekli ezer seni başınana itekler kaçtın sen der.Sakın kaçma güzelce oku okulunu ne kısmetler çıkar karşına.Gerçekten seviyorsa bu adam zaten seni bekler ailenide ikna eder.19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular
Ayni yaştayiz. Yapma eyleme. Zaten birazdan yorumlar gelince daha iyi anlarsın inşallah.
Sakın kaçma bende kaçtım bak babamın evindeyim.Elimde mesleğim var elhamdülillah hem çalışıyorum hemde evladımı büyütüyorum aileni karşına alma.Sürekli ezer seni başınana itekler kaçtın sen der.Sakın kaçma güzelce oku okulunu ne kısmetler çıkar karşına.Gerçekten seviyorsa bu adam zaten seni bekler ailenide ikna eder.
Annenizle babanız istisna, hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız kaçarsanız, yaşınız henüz 19, bu yaşlarda okuyup kariyer yapmanız gerekir ama yapmıyorsanız bu sizin seçiminiz fakat anneniz 28 yaşında birine sizi yaş farkından çok gördüğü başka sebeplerden vermek istemiyordur ki emin olun büyükler istemiyor onaylamıyorsa vardır bir bildikleri.19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular
Annenizle babanız istisna, hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız kaçarsanız, yaşınız henüz 19, bu yaşlarda okuyup kariyer yapmanız gerekir ama yapmıyorsanız bu sizin seçiminiz fakat anneniz 28 yaşında birine sizi yaş farkından çok gördüğü başka sebeplerden vermek istemiyordur ki emin olun büyükler istemiyor onaylamıyorsa vardır bir bildikleri.
19 yaşında ne kaçması ya bu ne koca sevdası? Sevdiğiniz adam da sizi o kadar seviyorsa kaçmak yerine biraz daha bekleyip aileyi ikna etmenin yolunu bulsun. O arada siz de bir büyüyün.
19 yaşındayım ve sevdiğim adam 28 yaşında aramızda 9 yaş var. Ailem çok önyargılı istemiyolar benim onla görüşmemi hep yalan yanlış anlatmışlar halbuki annem annesiyle arkadaş olarak tanışmışlığı vardı ben duymadan teyzemlere annesi aslında çok iyi ama oğlunu istemiyorum diyomuş duydum. Vermiceklerini ve asla affetmiceklerini yaş farkının çok olduğunu söylüyolar. Sevsiğim adamda kaçalım diyor. Bu arada smnemde kaçarak evlenmiş ve babamla çok mutlular
Senin su an uni okuman ya da okumayi planlaman lazim kocaya kacma plani degil
Ne kadar süredir birliktesiniz?Koca sevdaso değil. Ayrıca ikna etmek için çok uğraştı zaten
AnlamıyorsunuzKaç da hayatinin hatasini yap. Evliligé bu kadar merak neden?
4 senedir konuşuyıruz 4 aydır sevgiliyizNe kadar süredir birliktesiniz?
Sorun bizde yani?Anlamıyorsunuz
Peki19 yaşında ne kaçması ne evlenmesi? Senin şu an okuman gerekiyordu? Kendini geliştirmeye çalışman gerekiyordu?
Çok çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?