Kaçmak istiyorum...

KirazCekirdegi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
32
21
3
Evlilikten beklentim bu değildi benim.. Böyle sıkıcı, böyle karanlık, böyle boğucu olabileceğini asla tahmin etmemiştim.. İki ayrı insanız ya sonuçta; sıkıntılar olacaktı, farklılıklar ve tartışmalar olacaktı ama ara ara.. Çözümü bulunacaktı bu tartışmaların, barışma sağlanacaktı.. Evlilik benim için rzillik oldu.. Aileme, çevreme, akrabalarıma rezil olmamak için, kimse laf söylemesin diye senelerce çabalamıştım halbuki.. Bu çabalarımın, emeklerimin hepsini el oğlu bir kaç ayda alt üst etti..

Ailesinin yanında fiziksel şiddet uygulaması, herkesin yanında hakaret etmesi, ailemin karşısında küçük düşürmesi.. Güçlü, hırslı, dik başlı, kendini kimseye ezdirmeyen o kız gitti; ezilen, küçük düşürülen, hem maddi hem manevi cezalandırılan, yalnız bir zavallı geldi.. İnsanların şaşırmasını geçiyorum da ben tanıyamıyorum kendimi.. Bu mutsuz, gözleri sürekli yaşlı, eve kapatılmış, özgürlüğü ve hakları elinden alınmış, azarlanan kişi ben miyim?

Yanına gidebileceğim bir ailem yok, babam kesinlikle karşı "elaleme rezil oluruz, kafam dik yürüyemem sokağa bile çıkamam" diyor.. boşanacağıma öldü der, yalandan mezar yaptırırmış daha iyiymiş.. O yüzden tek başımayım..

Ve sizlere soruyorum şimdi; hiç destekçisi olmadan boşanmaya karar veren var mı aranızda? Tek başınıza nasıl yaptınız, önce bir birikim falan yaptınız mı ufak da olsa?

Not: Eşim demek gelmiyor içimden artık "Kişi" diyeceğim onun için.. Daha önce bu kararı söylemiştim, yapamadığımızı onun da mutsuz olduğunu maddi manevi bişey beklemediğimi.. Ama cümlemin sonu gelmeden yerde tekmeleyerek dövmüştü beni.. Karşısına çıkamam böyle bir karardan sonra, eşya meşya alamam yani.. Hiç eşyam olmadan sadece bir bavulla çıkacağım evden.. Lütfen bana akıl verin..

İyi bayramlar.. Allahım ağzınızın tadını bozmasın ve mutlu yuvalar nasip etsin inşallah...

Siz ciddi misiniz, ne duruyorsunuz?! Kimseye muhtaç değilsiniz, o dört duvarın içinde yaşadığınızı siz bilirsiniz, hoş ailenizin önünde de dövermiş! Yere batsın rezaleti, dik başı böyle ebeveynlik mi olur!
Gidin ordan, çok farklı bir şehire, kimseye de söylemeyin çok merak ederlerse boşandıktan sonra "belki" söylersiniz ailenize ama gidin, arkanıza bile bakmadan

Öncelikle amin.
Çalışıyor musunuz?
Bir geliriniz var mı?
Yoksa öncelikle bir iş bulun gizlice sonra yola çıkın derim.
İşiniz varsa eğer birikim için zaman kaybetmek anlamsız bence.
Kredi ile küçük bir düzen kurup azar azar ödemek mantıklı.
Allah yardımcınız olsun.

Şuan çalışıyorum çok şükür ama çalıştığım yerin müdürü kişinin arkadaşı.. yani ordan çıkmam gerekiyor ve başka bir kuruma da gidersem muhakkak bulur kişi beni.. öldürülmekten korkuyorum, çok korkuyorum.. bu kadar değildim önceden dik dururdum o bana vurdukça ben de zarar vermeye kendimi korumaya çalışırdım ama şimdi sadece kapanıyorum yere cenin gibi.. babam da ona "artık ölüsü de dirisi de senin, ne yaparsan yap bize laf demek düşmez" gibi bir cümle demişti.. çoğu defa dedi, o yüzden babamdan da korkmuyor..

Şuan çalışıyorum çok şükür ama çalıştığım yerin müdürü kişinin arkadaşı.. yani ordan çıkmam gerekiyor ve başka bir kuruma da gidersem muhakkak bulur kişi beni.. öldürülmekten korkuyorum, çok korkuyorum.. bu kadar değildim önceden dik dururdum o bana vurdukça ben de zarar vermeye kendimi korumaya çalışırdım ama şimdi sadece kapanıyorum yere cenin gibi.. babam da ona "artık ölüsü de dirisi de senin, ne yaparsan yap bize laf demek düşmez" gibi bir cümle demişti.. çoğu defa dedi, o yüzden babamdan da korkmuyor..
Babanız cidden ölüsü de dirisi de senin gibi bi cümle mi kullandı o yaratığayuhhhh yani.Nasıl bi baba ya.Bence bulunduğunuz şehirden başka bi şehre geçin orada kadın sığınma evlerine sığının.Bi iş bulup düzen kurmaya çalışın.Babanız da o eş denen yaratık da bulamasın sizi.Başı dik gezsin babanız sokaklarda...aile çocuk danışma hattı var.Şuan numarasını hatırlayamadım isterseniz bi orayı arayın da bilgi alın.Allah yardımcınız olsun inşAllah

Şuan ben babanı dövmek istiyorum yer misin yemez misin diyerek Allah yarattı demeden.
Kusura bakma..

Cok üzüldümmmm :( keske turkiyede yaşasam yardimci olmak isterdim. Bence kac git hicbirseye ihtiyacin yok bi ise girer calisir duzenini kurarsin. Babanada Allah akil fikir versin. Seninde Allah yardımcın olsun :KK200: gidecegin kacacagin yerler kocan olacak canavarin yanindan daha kotu olamaz:rolleyes:

Öncelikle babanızda Allah'ından bulsun. İnsan evladını nasıl sokağa atar. O adamın (?) Yanında olmam sokakta olmakla eşdeğer bence.
Kadın sığınma evi düşünseniz?
Başka bir işe girdiğinizde sizi nasıl bulacak?

Yanlış ifade etmişim.. ben memurum, aile bakanlığında. Yani bağlı bulunduğum bakanlık içerisinde başka bir kuruma geçersem bulur. O yüzden istifa edip asgari ücretli iş mi bulsam diyorum..

Cok üzüldümmmm :KK43: keske turkiyede yaşasam yardimci olmak isterdim. Bence kac git hicbirseye ihtiyacin yok bi ise girer calisir duzenini kurarsin. Babanada Allah akil fikir versin. Seninde Allah yardımcın olsun :KK200: gidecegin kacacagin yerler kocan olacak canavarin yanindan daha kotu olamaz:rolleyes:
Amin inşallah.. Allah razı olsun.. Yani bir adım atsam eminim ki öyle böyle geçinirim ben.. sadece başlangıç olarak ne yapsam bilemiyorum..

Yanlış ifade etmişim.. ben memurum, aile bakanlığında. Yani bağlı bulunduğum bakanlık içerisinde başka bir kuruma geçersem bulur. O yüzden istifa edip asgari ücretli iş mi bulsam diyorum..

Memurluğunu yakma bence.
Tayin iste git bulursa bulur.
Ayrıca bence darp raporu alıp uzaklaştırma iste.
Can güvenliğin tehlikede olduğu için gizli tayin imkanın olabilir senin.
Araştır bunları.

Hay ben öyle babanın.Çok üzüldüm,gerçekten.Polisi arayıp,bir sığınma evine başvursanız.Bir kaç ay orda kalabilirsiniz,onlar işte ayarlıyorlar.Allah yardımcınız olsun

Amin inşallah.. Allah razı olsun.. Yani bir adım atsam eminim ki öyle böyle geçinirim ben.. sadece başlangıç olarak ne yapsam bilemiyorum..
Bence uygun yasayabilecegin bir sehir arastir netden. Sonra cok az bi birikimle gidersin. Mesleginle mesela muhasebe gibi birsey yapamıyormusun? Asgari ucretden fazla alirsin herhalde. Benim yasadigim yerde mesela bankaci memur muhasebe gibi meslekler herhangi bir ofiste calisabiliyorlar. Ama iste kazanclari ve yapacaklari isler degisiyor. InsAllah hayirlisi olur hakkinda ♡

Sakın işinden ayrılma.İs bulmak çok zor sakın.Resmi bir şekilde uzaklaştırma yapılır gerekli yerlere basvurunu yap.Annen kardeşin yok mu

Memurluğunu yakma bence.
Tayin iste git bulursa bulur.
Ayrıca bence darp raporu alıp uzaklaştırma iste.
Can güvenliğin tehlikede olduğu için gizli tayin imkanın olabilir senin.
Araştır bunları.

Henüz yeni atandığım ve zorunlu görev süremi doldurmadığım için tayin hakkım yok, can güvenliği de bizim bakanlığım çalışanlarına sorduğumca çok zormuş. Dayak yedin darp raporu aldın fayda etmiyormuş. Sağlam bir bıçaklanacak ya da kurşunlanacakmışsın. Can çıkmadan zor yani :) becayiş var, onu bakanlığa sorcam tatil bitsin.. inşallah o olur..

Sakın ha insan memurluktan istifa eder mi!!!!

Çok korktuğun için sağlıklı düşünemiyorsun sanırım .

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Madem aile bakanlığında çalışıyorsun direkt bakana e- mail at Ankara'da isen ona ulaş.Danışmanına ulaş acil çok korkuyorum de. Aile bakanının görevlerinin başı kadını korumaktır. Lütfen n'olur kurtar kendini.

Cidden öldürülmekten korkuyorsan devlet koskoca devletimiz var babana hacet yok!!!

Back
X