• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaçmak istiyorum

Evlilik alışana kadar bazen, aşkı da unutturur sevgiyi de. Sanırım eşinizde bunu yaşıyorsunuz. Eminim bebeğiniz doğduğunda eşiniz de değişmeye başlayacaktır. Eğer ortada gerçekten bir aşk evliliği varsa, bu evliliğe alışma süreci sonrasında ilişki eski rayına oturacaktır.

Baktınız oturmadı, biraz daha çaba sarfedin ilişkinin rayına oturması için. Bekleyin, o bir şeyler yapıyor mu bu ilişki için. Eğer size gelirse bir adım, ondan sonra siz ona adım atın. Bırakın hırka giymiyorsa, giymesin. Üşüsün, aklı başına gelsin. "Ah demişti omrumunumru" desin. Bazı erkekler üzerine gidilmesinden ya da bir şeylerin sürekli onlara dikte edilmesinden hoşlanmazlar. Bunu farkettiğiniz anda, ilgiliyi alakayı kesin. İlk zamanlar elbette, bu ilgisizlik ona ilaç gibi gelecek. Ama zamanla, ister istemez aramaya başlayacak.

Şimdi sizin tek derdiniz bebeğiniz olsun. Negatif düşüncelerle, onu boğmayın. Unutmayın, bebekler anne karnında annelerinin duygu ve hislerini yaşarlar. Siz mutsuz olduğunuzda, o bunu hisseder ve içeride huzursuz olur. Bunu istemezsiniz sanıyorum. Beşiği de, eksikleri de tamamlanır. Eşiniz almasa, onun ailesi almaya niyetlenir. Hiç olmadı kendi aileniz. Her durumda hayata pozitif bakabilmelisiniz. Siz çünkü artık sadece kendiniz için değil, bebeğiniz için yaşıyorsunuz.

Eşinizi dediğim gibi zamana bırakın. Canınızı sıkacak sorun, problem ve sıkıntılardan hamileliğinizin bu son dönemlerinde mümkün mertebe uzak kalın. Bebeğiniz doğsun, sıkıntılarınızın çoğu puff diye uçup gidecek zaten merak etmeyin.

Arkadaşım tarante çok güzel anlatmış.
Benim eniştem böyleydi ablamım 10 yılı heba oldu.ablam canım derdi o canına ....... derdi. Aylarca tek kelime konuşmadıkları oldu. Ve ablam her şeye rağmen sabretti. Veeeee şuan eniştem tam onun istediği gibi oldu. :) çok şükür. 2 çocukları vardı 10 yıllık evliydi yeter artık dedi bu evlilik yürümüyor dedi. Enişte beyin kafada bi şimşek çaktı, ablamın gönlünü aldı. Herşey yoluna girdi çok şükür. Aman maşallah diyeyim.3 yaşında bi tekne kazıntısı kızları oldu.4 senedir evlerinde huzur var şükür. Sabrın sonu selamet canım. Bitirmek en kolayı önemli olan doğru yöntemlerle kocanı sana çevirmen. Kolay olur yada olmaz bilemem ama başarmalısın. Önce bebişin sonra kendin için. Önce bebek diyorum çünkü bebekler herkesden herşeyden önce gelir bana göre.
Şuan hiç kimseyi umursama ne kocanı nede ailesini sen kendine ve bebeğine yoğunlaş. Bu arada bi kafa tatili iyi gelir sana. :) salıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah canım. ...

Arkadaşım tarante çok güzel anlatmış.
Benim eniştem böyleydi ablamım 10 yılı heba oldu.ablam canım derdi o canına ....... derdi. Aylarca tek kelime konuşmadıkları oldu. Ve ablam her şeye rağmen sabretti. Veeeee şuan eniştem tam onun istediği gibi oldu. :) çok şükür. 2 çocukları vardı 10 yıllık evliydi yeter artık dedi bu evlilik yürümüyor dedi. Enişte beyin kafada bi şimşek çaktı, ablamın gönlünü aldı. Herşey yoluna girdi çok şükür. Aman maşallah diyeyim.3 yaşında bi tekne kazıntısı kızları oldu.4 senedir evlerinde huzur var şükür. Sabrın sonu selamet canım. Bitirmek en kolayı önemli olan doğru yöntemlerle kocanı sana çevirmen. Kolay olur yada olmaz bilemem ama başarmalısın. Önce bebişin sonra kendin için. Önce bebek diyorum çünkü bebekler herkesden herşeyden önce gelir bana göre.
Şuan hiç kimseyi umursama ne kocanı nede ailesini sen kendine ve bebeğine yoğunlaş. Bu arada bi kafa tatili iyi gelir sana. :) salıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah canım. ...

maşallah aman nazar değmesin darısı benım ve benım gıbılerın basına=)

önceden bukadar değildi. yardımcı olmayacağına emınım sankı 8-9 ay once baska bı adamdı bebegımız olsun dıye delıren isteyen simdi umrunda bıle değıl duydugunda mutluluktan delırır dıye dusunmustum ama hastaneye gıttık tabıkı annesıyle bırlıkte cıktıgımızda bıseyın yokmus ıste hamıleymıssın dedı test sonuclarını verdı elıme okadar şaşırdım annesı yanında dıye mı sevınemedı dıye dusundum ama kendı evımıze geldıgımızdede tepkısızdı hala da aynı dediğim gibi ne heycan var ne mutluluk aksıne masraflı oldugumuzu dusunuyo kıyafetlerımın ıcıne sıgamıyorum eve tıkıldım kaldım dısarı cıkamıyorum zorla bı tane hamıle pantolonu aldım o kadar o kırlendıgınde evdeyım yıkanıp kuruyana kadar bı tane daha ıstıyorum 2 ay kaldı napcan sonra bosuna para vercen dıyo. paramız yok değil var ama bana bıze harcamak ıstemıyo babasına 500 tl tlf faturası gelmıs onu oduyo annesının konturunu yukluyo kız kardesıne kıyafet alıyo harclık verıyo ben bısey almak ıstedıgımde masraftan sayıyo gerek var mı kı dıye baslıyo 1 yıllık evlıyım babamın evınden getırdıklerımı gıyıyorum hala bana 3 gomlek 1 tanede hamıle pantolonu aldı hepsı bu.

of canım yaaa:(
keşke önce işini halleddip sonra evlenseydin.dedim diyorum kadınların hep bir güvencesi olmalı.
neden ondan para isteyesinki dimi...ben de evlendiğimde çalışmıyordum ama benim babam her ay para gönderirdi bana.abimde çok destek olmuştur.eşimden hiç para istemedim ben.ilk çocuğumun ihtiyaçlarınıda benim ailem karşılamıştı.gerçi bizimkiler kendileri istediği için yaptılar..sonra ara ara bir şeyler yapmaya çalıştım az da olsa para kazanıyorum kendi masraflarımı çıkarıyorum,çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılıyorum hatta bazen eşime harçlık bile veriyorum :1:

seninkinin yaptığı çok üzücü,inş sizin kıymetinizi bilir de bir daha üzmez.Allah yardımcın olsun cnm.

bencede bebegınız dogdugunda hersey değişecek..
kocanız babalık duygusunu ozaman tadacak..
erkekler çocuk doğunca baba olduklarını ıdrak edıyorlar..
ıns.guzel günler yakında..

bıde evlılıgın ılk senesı hep böyle bocalamalar,tartısmalar,mutsuzluklar olur..
keşke evlenmeseydim denır sık sık..yada benım sevdıgım adam bu degıl kı..
ama bıgun gelıyo ve hersey yavaş yavaş rayına oturuyor..
artık aıle olduğunun farkına varıyosun..ve herseyden once karın ve cocugun/kocan ve cocugun geliyor..
yanı bunlar zamanla ve sabırla asılacak seyler..
kocan hem evlılıge adapte olma,hem bebeğe adapte olmanın bocalamasını yasıyor sanırım..
ama bunlar gelıp gecıcı günler emın ol..
hepımız yasıyoruz..

Back
X