kaçmak

Adam 2 kere evlenmiş acaba neden syçlu hep bayanlar mı?bende kaçarak evlendim ama benim durum çok farklıydı
Sana abla tavsiyem sevdiğin zaman gerçekleri göremezsin bu adamın KAÇALIM demesi iyi görünmüyor
Aileni çok ararsın

boşanmış adamlarla evlenen onların çocuklarına bakan kadınların bir derdim var konularını okuman yeterli sana
bir sürü konu var hamileyim çocukla eşim ilgilenmiyor birde beni dövüyor diye
yada eşim hala eski eşini düşünüyor galibaları onu kıskanıyoru vs.
ki senin sevgilinin bir değil iki kadınla boşanmış nasıl biri ki gelen kaçıyor
hayatını yakmak istiyorsan buyur kaç

bu arada herkes yaşın küçük demiş ama 20 yaş da az değil hayatın farkında olman lazım senin kendi kararlarını verecek yaştasın

Kafan mı ? Güzel
Kendine gel en büyük pişmanlığın olur
Aileni yüz üstü bırakîp kaçarak evlenmek
Daha önce 2 defa evlilik sürdürememiş bir adamla ve çocuğuyla hayat mücadelesi veremeyecek yaştasın

bence yesinler o adamı bi sakıncası yok yani....

bu yaşta başka erkekmi bulamadın canım... birde komşunuz mu oluyor bu adam... herşeyi geç ne kadar meraklısın doğru düzgün evlenmeden bu adama karı olmaya, hadi evlendin hiçbir güzel anı yaşayamadan, çocuk bile doğuramadan hazır bir çocuğa analık yapmaya, sen sanıyormusun seni el üstünde tutacak seninde diğerlerinden farkın kalmayacak.... acaba sana hangi suçu uygun görecek...belkide sana kıyamayacak çok yoruluyorsun ev işi çocuk bakımı falan o yüzden sana yardımcı bir kuma getirir he ne dersin.... ne ballı ÖKÜZLER var yaaaaa......

Arkadaşlar ne kadar negatifsiniz yaaa, Kızın hevesini kursanda bıraktınız. Kaç güzelim, kaç. Değişiklik olur, adrenalin olur, hemde iki kadın üzerine üçünçü olursun,tam süper olur
amaaaan baba evinde otur, ekmek elden su gölden, oh annecin yemekler hazır ayağına getirir, babacın bir dediğini iki etmez, bunlar çok sıkıcı, Banal şeyler
20 yaşında 2 karı eksilmiş, çoçuklu adama kaçta, Dünyada ne güzellikler varmış Gör. Biz zaten senin diğer maceralarını BDV den takip ederiz. Olmadı haberlere çıkarsın....

(Bende bu Açıdan mesaj vereyim dedim)

Canm bence sen sabahları 10 da kalk da müge anlıyı izle biraz. Eğer bu olayı gerçekleştirirsen sonunun ne olacağını henüz yapmadan canlı canlı bi izlersin. Hergün bi sürü kız çıkıyo oraya böyle. Yazık edersin kendine gençliğine. Hem sen hiç düşünmüyo musun senden öncekiler niye gitmiş diye. Babasının ne zoru varm

Ay allah iyiliğini versin yaa pek güzel anlatmışsın

Nedense fake bi adres açmak istesem aklıma ilk 'merve' ismi gelir
kaç anam kaç üç gün sonra o adamdan kaçarsın demedi deme

Bohçanı da hazır et mutlaka yolluk yiyecek içecekte al acıkırsınız filan

iyi kaçışlar

Bu kadar nasihatı okuyup kaçarsan sendeki akıl uçmuş demektir ...

aaaaaaaaaa yok artikkkkk iki kere bosanmis cocuklu bir adama kacmak oylemi kafayimi yediniz siz yahu !! henuz 20 yasinda gencecik bir kizsin kandiracak birini aramis seni bulmus sende kanmissin bi guzel sakin boyle bi sacmaliga kalkisma o geri zekalinin kurbani olma senden sonra 4. numarayida getirir emin ol bu dusunceye derhal kafandan sil at firlat uzak dur bu adamdan kurtar kendini !!!

buram buram fake kokuyorsun
belli ki kaçmayı iyi biliyorsun hemen kaç, zaten bu yaştan sonra daha iyisini bulamazsın

Bu adamın gözü aç seni de ortada bırakır ,senden sonrakinede ayni yalani atar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…