- 4 Haziran 2014
- 767
- 202
- 83
babası zorla almış ve yüzünü dahi göstermiyor ne olmuşki bu kadar kötü... bir baba kızını kolay kolay öyle almaz...biri aldatmış cocugunuda birakip gitmis. biride babasi zorla almis yuzunu dahi gostermiyo
bence yesinler o adamı bi sakıncası yok yani....Fake falan değilim sadece birileri görür diye tam açmıyorum konuyu. Komşumun akrabası bu kişi çok koştu peşimden 25 yasında en son konustun ölümü bile göze alıyo ama ben ailemden korkuyorum. Bizimkiler adamı yerler mardinliler daha da anlatmamı ister misin ?
Arkadaşlar ne kadar negatifsiniz yaaa, Kızın hevesini kursanda bıraktınız. Kaç güzelim, kaç. Değişiklik olur, adrenalin olur, hemde iki kadın üzerine üçünçü olursun,tam süper olur
amaaaan baba evinde otur, ekmek elden su gölden, oh annecin yemekler hazır ayağına getirir, babacın bir dediğini iki etmez, bunlar çok sıkıcı, Banal şeyler
20 yaşında 2 karı eksilmiş, çoçuklu adama kaçta, Dünyada ne güzellikler varmış Gör. Biz zaten senin diğer maceralarını BDV den takip ederiz. Olmadı haberlere çıkarsın....
(Bende bu Açıdan mesaj vereyim dedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?